Помощ при избор на LCD LED TV
Модератор: Общи модератори
Re: Помощ при избор на LCD LED TV
Какво е мнението ви за този телевизор http://www.toshiba.bg/television/consumer-tvs/led/L1/22l1333/. Утре е на промоция в Метро за 200 лева.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:И аз да добавя малко по темата.
Купих си един самсунг лед смарт тв ,мисля че модела е 8 ма серия.
има WiFi,Lan и всякакви глупости,да и 3D е,която фунция само един път сам я ползвал.
Та по темата,личи си къде е подстветката на телевизора и не е много готино,но иначе като функции има доста,на лаптопа качвам филми със суб и се гледат перфектно,от телефона каквото пусна се проектира на телевизора (клипове,снимки и тн.),не ми харесва само това,че постоянно сам инсталира приложения като ъпдейти съобразно региона и вече ми е сложил войо приложението,както и на някой други безполезни фирми/приложения които не ползвам,иначе пък е много удобен,като му сложа безжична клавиатура и мишка си ги разпознава и става един доста голям браузер за интернет и youtube
При самсунг , можеш да регулираш яркостта на подсветката

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
rhase написа:Vanqu1sh написа:Варианта ти е с HDMI кабел или просто да си шерваш през DLNA.
Може ли да ми разясниш как става шерването през DLNA. Някаква програма ли трябва да си изтегля? Също ще тръгне ли звука през телевизора?
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
ползвай форума на setcom, доста е полезен
http://forum.setcombg.com/index.php#13
http://forum.setcombg.com/index.php#13

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Вдигам темата да споделя и да питам, че скоро не съм се информирал на тема телевизори и не знам какво ново има на пазара... Сутринта ме сюрпризираха от сервиза, че трябва да се сменя дисплея на моя Филипс 6 месеца след като му изтече гаранцията (8 серия, 40 инча
) заради някаква платка, която не подлежала на ремонт. Близо 900 лв. за дисплей едва ли ще дам, така че май ще се купува нов. Мисля, че е ясно, че вече за тази марка не може да става дума (ще ми липсва амбилайта), така че изборът ще бъде между старата ми любов SONY, SHARP и PANASONIC. Базовите модели не ме интересуват, топ-модели по 2000лв. както стана ясно за безсмислени. Размер 40-42 инча, в краен случай 46, че ми е голям за стаята. Предполагам, че в 1200-1300 лв. мога да се вместя... Смарт истории, браузване и скайпване през тв не ме вълнуват, филмите си ги гледам през медиа плеър. Благодаря предварително на отзовалите се.

Never mistake motion for action...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
SONY KDL-42W829 - 1200-300 е по технотата в момента. Аз гледам 50'' и за 3 месеца с нищо не ме е издразнил
Вади чудесна картина с малко настройки, обаче честно казано не знам как се справя със SD каналите щото аз телевизия не гледам, но щом искаш 42'' предполагам, че ще се справи подобаващо.
edit: Казват, че има проблем с червеното, който аз лично не виждам, а не като да не съм пробвал да видя, и че 3D-то му е куцо, тук не мога да съм обективен, 'щото скоро не съм гледал на друг с активно ...Има много ревюта в нета - поразгледай. Мен лично ме дръпна на клипа с японката в режим футбол и не мислих много

edit: Казват, че има проблем с червеното, който аз лично не виждам, а не като да не съм пробвал да видя, и че 3D-то му е куцо, тук не мога да съм обективен, 'щото скоро не съм гледал на друг с активно ...Има много ревюта в нета - поразгледай. Мен лично ме дръпна на клипа с японката в режим футбол и не мислих много

Последна промяна hell's angel на 20 Окт 2014, 12:20, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas
- rhase
- младши ентусиаст
-
42w829 е супер модел. В момента е 1199лв - 42" и 1699лв- 50" в Полис-а. Справя се доста добре с картината 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
hell's angel написа:SONY KDL-42W829 - 1200-300 е по технотата в момента.
Точно в този се огледах сутринта, благодаря за инфото

vicho написа:http://www.technopolis.bg/b2c/details/15423/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-42AS500E-LED
42" Full HD LED
6x125лв без лихва![]()

Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Leon написа:Чак е съмнително...
вчера го гледах в Технополиса в Мола на Цариградско

за тея пари си струва отвсякъде - 2 години гаранция

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Панасониците са добри за парата си....ама нямат оправия със субтитрите....как ли не съм мъчил.....

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
hell's angel написа:SONY KDL-42W829 - 1200-300 е по технотата в момента. Аз гледам 50'' и за 3 месеца с нищо не ме е издразнилВади чудесна картина с малко настройки, обаче честно казано не знам как се справя със SD каналите щото аз телевизия не гледам, но щом искаш 42'' предполагам, че ще се справи подобаващо.
Аз лятото взех модела без 3D (не ми трябва тая глупост), Sony kdl-42w655, и съм много доволен. Картината е супер и тв-то като цяло е много функционално. Все пак си е Сони

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Колеги някой има ли мнение за този телевизор. Цената ми харесва а и е в промоция http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... 109-3D-LED . Приемам предложения в този ценови клас. 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Не се възхищавай на паркетните хц. Най-важно е процесорът му. Вече има и 4 ядрени процесори тв. - но те са върхът.
Поне двуядрен да е трябва да се търси.
Филипс знам че е по-качествена е продукцията им от полският им завод...отколкото китайският. И да е 7-8-9 серия.
Иначе Панасоник ако се набара от Тайван - Малайзия е върха във всяко отношение.
Поне двуядрен да е трябва да се търси.
Филипс знам че е по-качествена е продукцията им от полският им завод...отколкото китайският. И да е 7-8-9 серия.
Иначе Панасоник ако се набара от Тайван - Малайзия е върха във всяко отношение.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1 и аз съм се огледал в тозиEvkata написа:Колеги някой има ли мнение за този телевизор. Цената ми харесва а и е в промоция http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... 109-3D-LED . Приемам предложения в този ценови клас.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"