Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Модератор: Общи модератори
Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Е.Димитров написа:Ама много са ми интересни как запушват дупките:
Закриват болници-щото били "дупки" и ...хоп-нема болници,закриват и други отрасли,ето сега,старите коли на парламента си ги сменят с нови,сигурно от икономична гледна точка,ма били опасни за деПУТатите,ама пък за пролетарята дето ще ги купуват не са опасни...ма то пък какво може да се случи-един мрънкаш данакоплатец по-малко
Eми дупки са тея болници, ти ходил ли в такава ? Не ти го пожелавам, и здрав да отидеш, вероятно ще те уморят там. Ни имат апаратура, ни па някакви кадри, правят диагнозите като хвърлят боб.
Относно депутатски коли, кое според теб е по евтино за поддръжка, 14 годишно Е38 или чисто нов Шевролет/Пежо/Дачия

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Във всеки случай с очите си съм виждал по телевизията как Тони Блеър се вози в Опел Омега, на нашата бедност и мизерия не разбирам защо тия хрантутници са решили, че трябва точно на Мерцедеси да се возят
Трябва служебни Голфове да им дадат-първо, защото ще им пасват на гаменския манталитет, второ-да усетят дупките, по хубавите ни пътища на свой гъз !

Никой не мое ма връне на селу!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
saleen написа:Във всеки случай с очите си съм виждал по телевизията как Тони Блеър се вози в Опел Омега, на нашата бедност и мизерия не разбирам защо тия хрантутници са решили, че трябва точно на Мерцедеси да се возятТрябва служебни Голфове да им дадат-първо, защото ще им пасват на гаменския манталитет, второ-да усетят дупките, по хубавите ни пътища на свой гъз !
В Перник общината купиха служебни Голфове 5

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
saleen написа:Във всеки случай с очите си съм виждал по телевизията как Тони Блеър се вози в Опел Омега, на нашата бедност и мизерия не разбирам защо тия хрантутници са решили, че трябва точно на Мерцедеси да се возятТрябва служебни Голфове да им дадат-първо, защото ще им пасват на гаменския манталитет, второ-да усетят дупките, по хубавите ни пътища на свой гъз !
В Южна Африка още се правят еденичките, и без тва е модерно да е с десен волан

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами да яхват голфарите и да се отправят към Африка с мръсна газ, току-виж там пък ги набарало някое канибалско пигмейско племе 

Никой не мое ма връне на селу!
Пак ще се повторя: Бойко не се справя, да идва Костов да ни оправя отново.
А да късата памет: ако толкова много хора не забравиха 1996-1997 г., Станишката нямаше да види бял свят и сега нямаше да сме на такова дередже (прекрасна българска дума), защото през 2001 г. вече страната си беше стъпила на краката почти. Айде, царчето позабави малко процеса, но не беше толкова фатално, но през 2005 г. късата памет на милиони върна властта отново на червенушките. Защо, бе, оли?
Аз за Бойко не гласувах и мога да си го плюя, колкото си искам сега. А да ви припомня ли преди изборите, колко от участниците в тази тема го боготворяха? А, а? Що не мислите, бе? Сега ми разсъждават... късноооооооо.
Като видяхте царчето как взе властта само с личен авторитет и без екип и експерти, и видяхте как завърши авантюрата, защо сега отново ни управлява авторитет без екип и експерти?
А да късата памет: ако толкова много хора не забравиха 1996-1997 г., Станишката нямаше да види бял свят и сега нямаше да сме на такова дередже (прекрасна българска дума), защото през 2001 г. вече страната си беше стъпила на краката почти. Айде, царчето позабави малко процеса, но не беше толкова фатално, но през 2005 г. късата памет на милиони върна властта отново на червенушките. Защо, бе, оли?
Аз за Бойко не гласувах и мога да си го плюя, колкото си искам сега. А да ви припомня ли преди изборите, колко от участниците в тази тема го боготворяха? А, а? Що не мислите, бе? Сега ми разсъждават... късноооооооо.
Като видяхте царчето как взе властта само с личен авторитет и без екип и експерти, и видяхте как завърши авантюрата, защо сега отново ни управлява авторитет без екип и експерти?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
костов освен да оправи всички които го издигат,благодарение на фондацийката на жена си,друго не виждам.
царчето е ясно-бабите и дядовците влязоха в спомени и дадоха глас.
царчето е ясно-бабите и дядовците влязоха в спомени и дадоха глас.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Що за глупости? Фондации, издигания... хайде стига наизуст. Факти, Павка, дай ми доказателства.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе то и за цветелина нема доказателства ,ма тва не значи ,че е феноменално умната банкерка ,дето е изкарала абсолютно честно 1млрд за 4г!!!
така че то ясно ,че секи ше има я банка ,я фондация ,я друго....! въпроса е да остави и ние да папаме нещо.....!
така че то ясно ,че секи ше има я банка ,я фондация ,я друго....! въпроса е да остави и ние да папаме нещо.....!
dimithur написа:Ох като некакви пеленачете сте "Аз гласувах за Бойко, ма той не ми сипа попарка в устата" Еми аз пък не гласувах за Бойка ама в момента го подкрепям. Поради най простата причина - няма друга алтернативаИ какви били тея хора около него ??? Ми айде вие намерете по кадърни
Какво да направим, че по време на 20 годишното псевдо комунистическо управление всички кадърни българи избягаха и сега никой не е в състояние да ги върне обратно
![]()
Относно банката на Цветелина - еми айде да я ограбим ебаси, че Бойко да не се гуши от там. То и без това май остана последната чисто българска, айде и нея да продадем на гърците, като повечето останали ? Щото винаги като видим некой българин, дето случайно проима шанс да успее, хайде да го набутаме обратно в казана, щото просто не можем да търпим некой да е по успял от нас. Веднага ще го омаскариме. Не знам от къде и е капитала на Цветелина, ясно, че не е от някакъв легален бизнес. Ама ние за тея 20 години да сме имали някакъв легален бизнес в тая държава въобще? Всичко се основа на корупция и шуробаджанащина, гарнирано с ограбване на държавната хазна. Сигурно може би е по-добре наистина да я продадеме на гърци , румънци или албанци ...
Ох темата е наистина много обширна, едва ли ще мога да коментирам по всички засегнати въпроси. Само нещо за "проклетия" Костов искам да добавя. Тоя човек, като застана на чело на държавата, средната работа заплата беше 5$, с които можеше да си купиш едно кило кашкавал !!! Ама много бързо забравяте значиА когато решихте да гласувате след 4 години за онова малоумно височество, минимална работна заплата беше 100$. Не че е нещо, ама това са 2000% икономически ръст. Ако в следващия 1 милион години, некой наш държавник направи подобно нещо, да дойде да ми се обади
Ама не веднага требва да се изкарват кирливите ризи, да му се правят дори сега след 8 години реклами с брадви как бил затрил Балкан. Ма мен тоя Балкан ни ме е поил нито ме е хранил бе, дееба и малоумните неграмотни комунисти с некадърен пи ар отвсякъде
![]()
![]()
Да беше и кремиковци продал на скраб ебаси, все некакви стотинки щеха да влезнат в държавата, а не са некакви дамбовци дебелеи нещастни да си гледат тигри в клетки и да се фукат, че имат 1 милярд богатство ? Ми техните пари от къде са , а ? От небето паднали. Ама нееее, дай да гледаме в паничката на Цветелина, щото комунистие така ни промиха мозъците и това само ни го натякват по новините.
Арестували хора избирателно. Ми айде да почнат да арестуват всички дето са си го заслужили, дори и дребните бизнесмени дето крият данъци ? Ма то тогава половин България ще се озове зад решетките. На Ирена Кръстева и Прасчо и на тех ще им дойде времето , хич не ги мисля. Даже и да не ги затворат, те сами ще се докарат до просешка тояга, щото са комунистически розбички некадърни и така както е тръгнало ще пропастят капиталчето на Доган ефенди, па после да му мислят. Мен лично не ми се ще да съм на техно място след това.
Относно доходите. Лично аз като финикайски знаци бих казал, че взимам с около 50% повече отколкото 2008 и 2009. Това че с тех не мога да си купя 50% повече неща от тогава, да не кажа дори и по-малко не знам на какво се дължи , явно има инфлацияДругия голям проблем естествено са кредитите дето са набута маса народ. И то взимаха за елементарни нужди, като почнеш от елементарен ремонт на апартамента и стигнеш до купуването на някакъв изключително глупав телефон с не знам кви си екстри
При станишев нямаше зрелища, имаше хляб, ама на кредит. Са съответно си сърбаме попарата надробена още тогава.
Относно "частния бизнес", който в момента е изпаднал в задънена улица. Е че джанъм, ние кога па сме имали такова животно като частен бизнесИмаше големи фирми, които играят дупе и гащи с държавата за да взимат от там тлъстите поръчки, естествено със спечелени търгове под масата. Имаше и малки фирми, които се стремят да гравитират около големите с надеждата да налапат некоя троха, дето е паднала под масата. И са изведнъж като се оказа, че държавата нема пари, на принципа на верижната реакция всички фалираха. Ма сори , ама коя е годината, 2010 май а ? Не може само на държавни поръчки да разчиташ при условие, че сме свободен пазар и трябва да си конкурентно способен на световния пазар, за да оцелееш . Досега верно много добре си беше - дръпнеш кабелче - оп нагушваш 120 милиона. Теглиш една боя на сградата на социални грижи - оп плащат ти 2000 евро квадрата. И после що нема пари за пътища
Тука толкова много примери мога да дам, като започна от противопожарни автомобили и стигна до градинките с безжичен интернет - ма те там са си надписали стойността на услугите само с некакви мижави 1000% та даже не заслужават и да се споменават
![]()
Аре това е от мен. 60 години комунизъм, са чакайте да се оправиме за 1. Е нема да стане ако ще и Айнщайн да направат министър на икономиката.
Съгласен с колегата, точно така е, не може за кротко време да се оправим, правителството си върши работата много добре!
Българина заслужава тука де куба, полицейска държава е малко,такива боклуци има на свобода, че не е истина

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
па турете по едно бесило на секи ъгъл и бесете наред!
ебати то по-тъпо от 44та!! ебати скапания народ сме прост!
а костов ,че дигна и съвзе нещата е вярно ,ма след оная 97ма и жан не костов ,ми кьорав еднокрак ,лумпел като височеството да беше дошъл пак щеше да има 2000% ръст! така че тва просто си беше стечение на обстоятелствата ръста,а че имаше хубави неща-имаше.
а тва дали е българска или южнокитайска некоя банка ми е точно все тая. не ми пука! щом не е моя ако ще да е на тамбуктаец! а гледаме на цветелина в копанката ,щото мъжа и рипа ,че сички били маскари ,па да не гледаме него и жена му! аре бе!!! той ше каже!! да не е господ!?!? и да-арестува избирателно ,ма като гледам и октоподите,и ония от варна ,и разни други крупно афиширани акции си отидоха по домовете и едва ли ше ги осъдя.....! а то тва е важното! не да ни дават по тиливизора като цветанчо....
ма на таков народ-такива филми! нека се радват!!
на полицейщина и военен режим би се радвал само безцелен и неориентиран народ с нискоинтелигентни роби като поданици.....!!
ебати то по-тъпо от 44та!! ебати скапания народ сме прост!
а костов ,че дигна и съвзе нещата е вярно ,ма след оная 97ма и жан не костов ,ми кьорав еднокрак ,лумпел като височеството да беше дошъл пак щеше да има 2000% ръст! така че тва просто си беше стечение на обстоятелствата ръста,а че имаше хубави неща-имаше.
а тва дали е българска или южнокитайска некоя банка ми е точно все тая. не ми пука! щом не е моя ако ще да е на тамбуктаец! а гледаме на цветелина в копанката ,щото мъжа и рипа ,че сички били маскари ,па да не гледаме него и жена му! аре бе!!! той ше каже!! да не е господ!?!? и да-арестува избирателно ,ма като гледам и октоподите,и ония от варна ,и разни други крупно афиширани акции си отидоха по домовете и едва ли ше ги осъдя.....! а то тва е важното! не да ни дават по тиливизора като цветанчо....
ма на таков народ-такива филми! нека се радват!!
на полицейщина и военен режим би се радвал само безцелен и неориентиран народ с нискоинтелигентни роби като поданици.....!!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
SKISA написа:..........................
Нали знаеш,че за такива писания вече трябва да се внимава,че не се знае кой,кога ще почука на вратата ти и ще ти направи акция "Интернет цензура"

Единадесет месеца ще станат вече от поредната надежда на последните избори.Самоубийства от отчаяние,масови уволнения,фалити,все по-бедно съществуване.Аз това виждам,ама розовите очила съм ги свалил от години.
Бедния и ограничен народ се радва на бликащите новини ,че хванали тоя и оня в пикантно-екзотично именувани акцийки.С други думи--"Аз като съм зле,а дано всички да са така",нали ви е познато от някъде това мислене?
Никой голям не видях да е осъден,нито един важен не видях да е арестуван,нито един свръхбогаташ не чух да е опарен от Кушлев.
Лицето ББ не си смени стила и все "Аз строя,аз ги хващам,аз ще реша,аз ще накажа......".Тоя в училище само до първо лице единствено число ли е стигнал??К'ъв си ти бе,лицемерен циркаджия с брадясъл мутроподобен фейс говорещ само с долната част на челюстта си.На моменти си мисля,че ББ е гледал твърде много филми с Робърт Де Ниро и се е вманиачил.Тоя съм сигурен,че има някаква болест,някаква фикс идея за медийно величие и внимание,нетърпимост към критики и лоши коментари.
Айде да излизам от форума,че не се знае дали и анонимното прокси ще свърши работа.
- adovet
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:SKISA написа:..........................
Нали знаеш,че за такива писания вече трябва да се внимава,че не се знае кой,кога ще почука на вратата ти и ще ти направи акция "Интернет цензура"![]()
![]()
Единадесет месеца ще станат вече от поредната надежда на последните избори.Самоубийства от отчаяние,масови уволнения,фалити,все по-бедно съществуване.Аз това виждам,ама розовите очила съм ги свалил от години.
Бедния и ограничен народ се радва на бликащите новини ,че хванали тоя и оня в пикантно-екзотично именувани акцийки.С други думи--"Аз като съм зле,а дано всички да са така",нали ви е познато от някъде това мислене?
Никой голям не видях да е осъден,нито един важен не видях да е арестуван,нито един свръхбогаташ не чух да е опарен от Кушлев.
Лицето ББ не си смени стила и все "Аз строя,аз ги хващам,аз ще реша,аз ще накажа......".Тоя в училище само до първо лице единствено число ли е стигнал??К'ъв си ти бе,лицемерен циркаджия с брадясъл мутроподобен фейс говорещ само с долната част на челюстта си.На моменти си мисля,че ББ е гледал твърде много филми с Робърт Де Ниро и се е вманиачил.Тоя съм сигурен,че има някаква болест,някаква фикс идея за медийно величие и внимание,нетърпимост към критики и лоши коментари.
Айде да излизам от форума,че не се знае дали и анонимното прокси ще свърши работа.

Ако Бойко, налагал цензура на журналистите, какво да кажем за Гоце, който прати мутри да потрошат с чукове и журналист , а на друг да му вземат апарата, щото го бил снимал как обядва в заведение ? Що пишете глупости само не мога да разбера - бил се изживявал като Марлон Брандо, Робърт Де Ниро и не знам кой си още. Аз не съм видял, Бойко на някой да е отказал интервю, даже напротив, колкото и глупави и малоумни въпроси да са му задавали.
- adovet
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Ако Бойко, налагал цензура на журналистите, какво да кажем за Гоце, който прати мутри да потрошат с чукове и журналист , а на друг да му вземат апарата, щото го бил снимал как обядва в заведение ? Що пишете глупости само не мога да разбера - бил се изживявал като Марлон Брандо, Робърт Де Ниро и не знам кой си още. Аз не съм видял, Бойко на някой да е отказал интервю, даже напротив, колкото и глупави и малоумни въпроси да са му задавали.
Ако не си спомняш в предизборната кампания Бойко отказа диспут с Първанов.А мисля, че журналистите си задават нормални въпроси но Бойко дава глупавите и малоумни отговори.