Новата А6-ца триумф в класа.
Модератор: Общи модератори
Re: Новата А6-ца триумф в класа.
eMotion написа:Чувствам се горд, че навремето не взех x6:), a пък по-късно предпочетох куатро
Или може би не си си взел, щот не се предлагат с толко малки двигатели.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Абе тя концепцията на Х6 много грешна , те за това Порше махнаха абсолютно ненужния демултипликатор от Кайен , заебаха торсена и минаха на нещо подобно на Хдрайв и изведнъж Кайена олекна с 200кг - инженерно чудо ... или нещо за което БМВ се сетиха дооста по-рано 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
acho.rs написа:Тоя клип как го бях насрал в една тема...
Мда темата и аз я помня и съм на същото мнение, даже ако помня правилно и аз бях писал в нея, та така.
Тоя клип си е пълна глупост, както и голяма част от тестовете в топгиър...

E34, E38
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Ба си кви били яки тия куатрота..аз пък не знаех.Ама нищо де-карайте си ги като са толкова хубави.
Ние се кефим на тромавото задно пък нека да ни е зле.
Венци-на италианското в Хасково видя ли недозавиващата Х6ца 3.5 Хдрайв как нашляпа завиващата РС6 с 700к.с. под капака.Като имаш напредвид че РС6цата я караше Иван Минев-момчето което кара на 2 гуми Е36ца-тъй че за шоферски умения нема смисъл да говорим.
Нема кола на света която може да ме откаже от марката-камо ли пък Ауди.
По добре да си взема колело.
Чао и лека вечер.
Ние се кефим на тромавото задно пък нека да ни е зле.
Венци-на италианското в Хасково видя ли недозавиващата Х6ца 3.5 Хдрайв как нашляпа завиващата РС6 с 700к.с. под капака.Като имаш напредвид че РС6цата я караше Иван Минев-момчето което кара на 2 гуми Е36ца-тъй че за шоферски умения нема смисъл да говорим.
Нема кола на света която може да ме откаже от марката-камо ли пък Ауди.
По добре да си взема колело.
Чао и лека вечер.

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
acho.rs написа:Тоя клип как го бях насрал в една тема, не е истина . То по-голяма пародия от тЪп гиър нЕма (никъде не се споменава , че Х6 се държи почти като спортна кола , че с 3л дизел бие 5литров Рейндж , че на снега въргалят с 20ки с летни гуми , че Рейнджа който го подминава е със инерция и още и още). . . Такова вълнение предизвика клипа , та чак един пич с Х6 50и в офроудо форума показва как дзверо си катери кални баири ... И само да спомена , още нещо за топ гиър - 2005та бяха обявили Е90 за най-грозната кола ... нещо като че ли оттогава не са ми критерий
Точно заради това го пуснах, да докажа твърдението си, че не са обективни, а са тенденциозни тези клипчета.
А, за Субару какви съм гледал... как го тестват с 4-5 други 4х4 и как единствено Субаруто се справяше с трудностите... (другите 4х4 бяха, Волво, Хонда и некви подобни, не ги помня, но нямаше БМВта и Аудита). Може и да им е добро задвижването, не споря, нямам наблюдения, ама чак пък толкова...
Топ гиър са фенове на ауди, и като цяло тоя дядка е голям профан - рядко ги гледам, но щом от няколко епизода съм си направил този извод значи бие яко на очи. Тези които ги смятат за обективни трябва да са или слепи или глухи. 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Бреййййй куатро та куатро, колко да е куатро, един месец през годината е куатро, през останалото време си е ... алди, а БМВ си е БМВ целогодишно 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
steeN написа:BMW_RIDER написа:...
ти пък намери с какво да го сравняваш... на витарата 4х4 е толкова зле... една година бях на офроада на бистрица (може би 2006) и такова сузуки с компресор си изпуши съединителя. дори с лебедка закачено не можа да изкачи едно от първите нагорнища... беше просто жалко. малки в диаметър гуми, късо междуосие, никакви помощни средства (блокиращ диф, бавни скорости)... едва ли има по-жалък "джип". пълна пародия.
Незнам, дали говорим за една и съща витара, на тия новите наистина, не им е толкова добра 4х4. Старата която имахме ние си имаше блокажи на отделна ръчка и се справяше перфектно. На състезание с джип не съм ходил, но съм ходил на същите състезания с АТВ и съм минавал трасетата и знам ,че неподготвен джип без шофйор къв ще да е неможе да е неможе да мине. Така ,че примера ти не е уместен. А и сузукито и Х3/Х5 съм ги карал достатъчно по сняг и чукари за да преценя ,че 4х4то им е по скапано от на Витарата и ако това е жалък "джип" Хиксове, Мл незнам кво по жалко са(поне ако говорим за оф роуд възможности, на пътя се обръщат нещата)
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
alx написа:ми.. аз се забавлявам.. за другите не знам
Наистина темата е забавна. Моля не я заключвайте.
Може да продължи като коледния/новогодишен спам.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
KoolyO написа:alx написа:ми.. аз се забавлявам.. за другите не знам
Наистина темата е забавна. Моля не я заключвайте.
Може да продължи като коледния/новогодишен спам.

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Пичове как се прибрахте тази вечер в снега в София или по другите градове, където имаше сняг? Аз се накефих с куатрото. Колата не поднесе на сантиметер нито с предницата, нито със задницата, въпреки че на моменти и давах газ на 1-ва и 2-ра в кишата и снега, за да я пробвам да поднесе.
Дори в завои колата стоеше като на релси и не помръдваше извън зададената траектория. Честит първи сняг на всички с куатро
!
Дори в завои колата стоеше като на релси и не помръдваше извън зададената траектория. Честит първи сняг на всички с куатро

http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Май няма кой да ти отговори, защото всички са навън и карат с вратите напред, а ти си се прибрал защото ти е супер скучно в Аудито
П.С. Добре че ме хвана с твоя пост докато се обличам, точно преди да изляза и аз...

П.С. Добре че ме хвана с твоя пост докато се обличам, точно преди да изляза и аз...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
То за това ли зимата форума се посещава по-често. Или не можеш да си тръгнеш от работа или не можеш да идеш до там и по цял ден във форума
Д*ба и тия бмв-та, за нищо не стават

Д*ба и тия бмв-та, за нищо не стават