Тричане на кучета! Насилие над животни!
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!
Абе ти тъп ли си? Навирил си на х** да ходи да скача с парашут и го сравнява с "бесенето" на кучета
Животното не вярвам да има и най-малкото желание да се качва на това съоражение за разлика от теб.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Не ми се чешат в пръстите на тая тема и няма да защитавам каквато и да било теза ,просто мнението ми по въпроса с триченето е,че е пълна простотия.Обичай ,традиция,квото и да е ,най-малкото е неприятно за гледане.
А само да попитам и двете страни, проявата в ТОЗИ и в ТОЗИ клип (почти еднакви са ,единия е на бг ),като какво ще ги квалифицирате ?!
А само да попитам и двете страни, проявата в ТОЗИ и в ТОЗИ клип (почти еднакви са ,единия е на бг ),като какво ще ги квалифицирате ?!
Последна промяна plradev на 10 Мар 2011, 12:46, променена общо 1 път

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Смешно е, но не е правилно. Аз ако набарам може би 80% от потребителите на тоя форум и съм достатъчно безскрупулен урод мога да ги накарам да правят далеч по-смешни за публиката неща против волята им ама правилно ли ще е това? Тогава дали ще казват "абе нали нищо ми няма, кво толкова". На чужд гръб на всеки му е леко и то нали е животно, кво.. голяма работа. 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Смешно е, но не е правилно. Аз ако набарам може би 80% от потребителите на тоя форум и съм достатъчно безскрупулен урод мога да ги накарам да правят далеч по-смешни за публиката неща против волята им ама правилно ли ще е това? Тогава дали ще казват "абе нали нищо ми няма, кво толкова". На чужд гръб на всеки му е леко и то нали е животно, кво.. голяма работа.
Тук не говорим за гаврата на някой изрод (като този, който отряза краката на кучето преди време - това е садизъм), а за обичай, изпълняван повече от 100 години, и 1000 пъти по-безобиден от коридата например!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе какъв обичай.. колко от вас празнуват Трифон Зарезан? Като той е много по-стар обичай от въпросното тричане? Ама щото е по-готино да разнасяш сърчица и балони и да се цуниш с някоя прантия, дето утре пет стотинки няма да дава за теб айде празнуваме по-модерния Свети Валентин. Когато обаче не виждаш никакъв зор от това, че мъчат животните- "дайте да пазим обичаите, това е много стар обичай, трябва да се запази.. " 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Самия обичай някакси неподхожда на времената в които живеем съгласен съм с това, но е далече от садизъм и зверство срещу животното както го определят повечето.
А колко стар обичай е, незнам, явно само за Добричкия регион, щото аз не бях чувал за него до преди два дни
А колко стар обичай е, незнам, явно само за Добричкия регион, щото аз не бях чувал за него до преди два дни

- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
- Мечтае да кара: E46 М3CSL
Какъв "стар и известен" обичай е това?! Разни забравени от еволюцията идиоти без морал си намерили елементарен начин за забавление. Това е. Явно и почитатели имат.
Still Speedin
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
vld написа:Самия обичай някакси неподхожда на времената в които живеем съгласен съм с това, но е далече от садизъм и зверство срещу животното както го определят повечето.
точно това ме дразни,че 99% от моралистите тук го научиха това оня ден от медиите които са доказани в това от мухата да правят слон,и се поддадоха на една елементарна провокация!
нито ги познаваме тези хора,нито им знаем обичаите(сигурен съм,че има доста обичаи за които болшинството дажене сме чували,а в разни малки селца и региони хората си ги спазват)
и веднага от трибуната на незнам си какви им определяме епитети като селяни,варвари съдисти,не на 1 човек а на цяло село

репортажа които го гледах с един човек от там които си показа кучето,че е тричано няколко пъти ами животното си седеше съвсем спокоино до него,мислите ли,че ако е било подложено деиствително на такъв ужас какъвто го изкарвате нямаше да щипне с 200км. като види стопанина си?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Alpina_fanatic написа:pepitoooooooooo написа:Тази тема е поредното доказателство, че скоро ще спрем да съществуваме като нация...
И това ще е за добро!
+1
I'm slowly drifting

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- Raya
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 V8 , E21
Абе не мога да ви разбера..... Тук темата е такава и не виждам защо в нея трябва да се засягат 100 други проблема , които несъмнено съществуват. За пореден път българина се доказа, че от всичко "разбира" и е много загрижен и компетентен... Давате разни примери и правите сръвнения с хора, но тук говорим за животни, където явно има 2 страни по въпроса. Не мислите ли, че ще е малко нелепо да се отвори спор по въпроса за загинали хора и деца , дали е било правилно, варварско и т.н. ???
До сега никой , защитил "правата" на животните не е казал , че са наравно с човека или по-важни, или е одобрил кастрирането, рязането на уши и опашки и всички други примери, които опозицията измисли само и само за да представи ситуацията като лицемерна!
Аз колкото бездомни кучета и котета съм прибрала, нахранила, най-малкото погалила почти всяко едно ......
Имам съвсем пресен пример, но не виждам смисъл да го споделям дори, просто няма кой да го оцени!
След като давате такива примери с гладни хора и дечица и задавате въпроса ние колко животинки сме прибрали, аз ще ви отговоря по темата за кучетата, защото пак казвам - ТАЗИ е темата тук и ДА - много животинки съм прибрала..... А вие колко дечица нахранихте и осиновихте, колко пъти дадохте на бездомника някой друг лев, какво точно направихте с онези бездомни кучета, които хапят хората, дадохте пари за евтаназия, спряхте популацията на бездомните животни в страната ли ?! Какво направихте?
И пак казвам , въпроса за тричането отдавна изгуби смисъл в тази тема, но просто някои хора няма какво да кажат за насилието над животните, защото там наистина няма 2 страни по въпроса, и си говорят за това как можело да се възмущаваме толкова от едно завъртане на животинката, нали не умирала и нямало кръв.... Ами добре , предложете законодателството да наказва само случаите , когато има кръв и смърт, щом другото не е насилие и е без значение....
Направо ми писна от хора без работа като вас..... като не сте съпричастни и няма какво да предложите като решение, нямате място в тази тема.
До сега никой , защитил "правата" на животните не е казал , че са наравно с човека или по-важни, или е одобрил кастрирането, рязането на уши и опашки и всички други примери, които опозицията измисли само и само за да представи ситуацията като лицемерна!
Аз колкото бездомни кучета и котета съм прибрала, нахранила, най-малкото погалила почти всяко едно ......
Имам съвсем пресен пример, но не виждам смисъл да го споделям дори, просто няма кой да го оцени!
След като давате такива примери с гладни хора и дечица и задавате въпроса ние колко животинки сме прибрали, аз ще ви отговоря по темата за кучетата, защото пак казвам - ТАЗИ е темата тук и ДА - много животинки съм прибрала..... А вие колко дечица нахранихте и осиновихте, колко пъти дадохте на бездомника някой друг лев, какво точно направихте с онези бездомни кучета, които хапят хората, дадохте пари за евтаназия, спряхте популацията на бездомните животни в страната ли ?! Какво направихте?
И пак казвам , въпроса за тричането отдавна изгуби смисъл в тази тема, но просто някои хора няма какво да кажат за насилието над животните, защото там наистина няма 2 страни по въпроса, и си говорят за това как можело да се възмущаваме толкова от едно завъртане на животинката, нали не умирала и нямало кръв.... Ами добре , предложете законодателството да наказва само случаите , когато има кръв и смърт, щом другото не е насилие и е без значение....
Направо ми писна от хора без работа като вас..... като не сте съпричастни и няма какво да предложите като решение, нямате място в тази тема.
"Of all the things I've lost I miss my mind the most"

- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
pepitoooooooooo написа:Тази тема е поредното доказателство, че скоро ще спрем да съществуваме като нация...

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Тази тема няма да я бъде, както и всички подобни коментиращи по какъвто и да е начин насилие над животни... Когато става дума за това ставам изключително агресивен и понеже не сте ми пред мен то ще наказвам виртуално следващи прояви на защитници на насилието...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?