Жега около КТБ
Модератор: Общи модератори
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: Жега около КТБ
Незнам ама си мисля че хората в Европа седят и сигурно се държат за главата като гледат тези циркове тука.А за свинята Пеевски мисля че скоро ще му дойде и неговото време 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Пинтев написа:... А за свинята Пеевски мисля че скоро ще му дойде и неговото време
По Коледа...
Excellent! Steven is my name!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Borymeckata написа:Пинтев написа:... А за свинята Пеевски мисля че скоро ще му дойде и неговото време
По Коледа...
Да бре де са тия превъртелите бивши военни от американските филми дето имат цял десат в мазетата си.
иначе ...
http://alarmanews.com/?p=18894
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
И аз имам пари в ПИБ с които живея и се разплащам.... Ако сега отида ще мога ли да си изтегля пари колкото ми е нужно? Защото ако ги запорират става много лошо...
Последна промяна Spit-Fire на 27 Юни 2014, 14:04, променена общо 1 път
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Нищо не можеш да теглиш. Картите им са блокирани
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
sobiss написа:Нищо не можеш да теглиш. Картите им са блокирани
Преди час си използвах кредитната карта без проблем

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Друго ми е интересно. Тия подстрекатели от къде знаят маилите и телефоните на клиентите на банката, че да им пускат писма и смс-и ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Значи мога да не се притеснявам така ли, понеже аз се разплащам само с дебитната си карта която е от ПИБ и ако спрат плащанията ще се окаже, че разполагам с 5 лева в портмонето...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Sharo написа:Друго ми е интересно. Тия подстрекатели от къде знаят маилите и телефоните на клиентите на банката, че да им пускат писма и смс-и ...
Не ги знаят, просто пускат на 50 000 човека такива мейли. И после гледай лъвино образната паника.
Колежката ми от сутринта сигурно е навъртяла 100лв телефон вече. Единствено и казах че точно заради такива като нея се носят такива неща и стават простотиите с банки и подобни.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Borymeckata написа:skipper написа:Ей мамицата им![]()
ПИБ ми беше най-удобната банка
Дано да не стане белята, че всичките ми пари са там.
И аз съм така, удобна ми е, защото имам съвсем наблизо клон, който работи и в събота. Каква "беля" да стане, Колега? Спряха плащанията - никой нищо не може да изтегли за момента. След седмица -две истерията ще отмине и работата ще тръгне нормално. Дано само злонамерените и продажни копелета си получат заслуженото. Не за друго, а защото стресират хората и ще ни развалят лятната почивка...
Белята е, че никога не нося повече от 50 лева кеш в мен, защото навсякъде използвам картите. Ходих до банката - няма никакъв проблем да се теглят пари и картите работят. Лошото е, че докато бях там много хора си изтеглиха всичките пари, а 4-ма преди мен теглиха суми над 30 хиляди евро ( не знаех, че в Плевенска банка имало толкова много пари в кеш ) .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Финансовата култура на българина просто е на критично ниско ниво. За тея суми по 30к в евро... какви такси са платили за теглене
Че и 100% неустойки, щото като се изредят няколко такива през клона и в касата остават на нула.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Sharo написа:Друго ми е интересно. Тия подстрекатели от къде знаят маилите и телефоните на клиентите на банката, че да им пускат писма и смс-и ...
Прекалено много хора могат да бърникат в "личните" данни, ако го направи местен IT-специалист или някой от висшия мениджмънт, надали и може да се разбере кой е.
TNT написа:Финансовата култура на българина просто е на критично ниско ниво. За тея суми по 30к в евро... какви такси са платили за тегленеЧе и 100% неустойки, щото като се изредят няколко такива през клона и в касата остават на нула.
Спестяванията на точно тоя българин вече са точени, така че не е до култура, а до доверие. Банките не се стараят да създават доверие, а гледат на клиените си като на дойни овце. Така че е съвсем резонно това.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
От Ръководството на Fibank
27 юни 2014
Уважаеми клиенти,
Както виждате, Банката е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания. Няма банка в света, която да може да издържи на такава организирана атака.
Само днес сме изплатили на всеки клиент, дошъл в Банката, общо над 800 милиона лева.
Банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които е необходимо технологично време, за да бъдат налични в Банката. Затова днес ще работим с клиенти до 15.00 часа, в събота (28.06.2014 г.) и неделя (29.06.2014 г.) няма да обслужваме клиенти. Банката ще обслужва нормално клиентите от понеделник.
Благодарим Ви за разбирането.
Благодарим Ви, че вярвате в нас.
От Ръководството
Актуална информация можете да следите на нашия сайт, секция Новини http://www.fibank.bg
Oo (|||)(|||) oO