Градушка - Този път беше силно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Re: Градушка - Този път беше силно

Мнение от michev » 28 Юли 2014, 17:30

ВХ-а е пластмасов като трабанта.
only rear wheel drive

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 28 Юли 2014, 19:17

burnou7 написа:И аз тях гледам
http://www.stringmeteo.com/forum/viewto ... &start=525
за сега казват,че няма шанс за градушка.
А дано :D

има ли сайт от където може да се гледа за утрешния ден прогноза ( доближаваща се до истината ) или само след като вече е почнала бурята , вече незнам кога да вкарвам колата в гараж и кога не :mrgreen:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 28 Юли 2014, 20:05

Супер много ме издразни оная пръдла по Нова телевизия. Преди дни като бяха кодовете жълто и интензивно червено за западната част и София. Предния ден слушах новините и чаках прогнозата. Кифлата Станкулова така иронично споменаваше "и градушка", че все едно се присмиваше на всички.
Като ви няма в точно и за точно време - за чий уй си ми в преносния смисъл/буквалния 18+/. С прогноза или без се тая. В един БГ форум почнаха да прадупреждават от 2 часа наобяд.
Извод:
Слушаш превдо прогнози за дъжд всяка вечер :arrow: чуеш ли за такъв, намираш въпросният форум или по-читави "предсказания" от някой сайт :arrow: на следващия ден си преценяваш как да процедираш :arrow: параноично или шапка на тояга - всеки сам си преценява.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 28 Юли 2014, 21:14

snaiperist0 написа:

има ли сайт от където може да се гледа за утрешния ден прогноза ( доближаваща се до истината ) или само след като вече е почнала бурята , вече незнам кога да вкарвам колата в гараж и кога не :mrgreen:

Ми в тоя сайт гледам има хора, дето имат достъп до метео радари и следят обстановката в реално време, демек могат да предскажат градушката 2-3 часа предварително, но не повече. По принцип ако времето е такова мръчкаво, като днеска в София, няма шанс за градушка. Но ако напече от сутринта, тогава лошо
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 28 Юли 2014, 21:46

snaiperist0 написа:

Не знам.
Аз при някакви параноични състояния влизам в този форум и гледам кой,какво пише :kuku: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 29 Юли 2014, 10:11

stefanoff написа:
CTORH написа:
kagebista написа:... може да е трабант/това ще оцелее, защото кашона е еластичен/ ...

Може и да е еластичен, ама не беше достатъчно да оцелее - в Красно село едно трабанче има 2 дупки в кашона от градушката. :shock:

b00st написа:Близо до офиса ми има една W124-ка и един CL от старите и си стоят постоянно там. И двете градушки ги праха. Не знам ква ламарина имат тия, ама са еб@ти танковете :mhihi:

Същото важи и за един сутиен BX от тея старите - казах вече за трабанчето как му е надупчило картоните, то пред моя блок беше като след бомбардировка, малко бяха колите без нито един строшен джам, разни по-нови френски с пластмасови калници също бяха с дупки, а за ламарините е излишно да споменавам. Обаче тоя BX ебати животното, нищо му нема, ни джам, ни тенекия, все едно не е имало градушка. :shock:

Тя градушката удари странично, може да е бил близо до някаква сграда ;)

Ако искаш да кажеш, че е паднало нещо от сграда върху трабанта - не не е, градушката си го надупчи.

michev написа:ВХ-а е пластмасов като трабанта.

Той човека с BX-a си каза, че е пластмаса, ама на тая пластмаса нищо и нямаше, а по-новите пластмасови бараки бяха буквано надупчени.
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 29 Юли 2014, 10:28

burnou7 написа:
snaiperist0 написа:

Не знам.
Аз при някакви параноични състояния влизам в този форум и гледам кой,какво пише :kuku: :mrgreen:

хахаха абсолютно по същия начин съм и аз , вече бях изтрещял че само аз съм с параноя по тва време :conf:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 29 Юли 2014, 15:04

snaiperist0 написа:има ли сайт от където може да се гледа за утрешния ден прогноза ( доближаваща се до истината ) или само след като вече е почнала бурята , вече незнам кога да вкарвам колата в гараж и кога не :mrgreen:

yr.no - доста рядко подвежда !

Или по-добре (за Софето), гледаш какво е било времето предния ден в Сърбия :winky:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 29 Юли 2014, 17:17

Как мислите? Това, което приближава към София дали ще е само дъжд? Към Св. Троица взе да зачернява :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 10 Авг 2014, 0:39

Яко сте се филмирали с тези градушки, колеги. Знам, че е болезнено и страшно неприятно да си видиш колата в този вид, но в живота има и по-важни неща. Ламарини се правят. Аз днес си взех моята и за 2 дни ми я направиха така, все едно никога не е виждала градушка /вярно е, че при мен пораженията не бяха кой знае колко сериозни - имах 10-11 дупки само/. Ако утре завали дъжд и пак ни бомбардира колите, пак ще ги закараме на сервиз и това е.... Важното е ние да сме живи и здрави. Пари се изкарват, ламарини се поправят. Не си струва да си скъсявате живота и да треперите всеки ден заради едната кола, от която със сигурност вие сте много по-важни :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 325iA

Мнение от sieskei » 11 Авг 2014, 14:07

surfboard написа:Яко сте се филмирали с тези градушки, колеги. Знам, че е болезнено и страшно неприятно да си видиш колата в този вид, но в живота има и по-важни неща. Ламарини се правят. Аз днес си взех моята и за 2 дни ми я направиха така, все едно никога не е виждала градушка /вярно е, че при мен пораженията не бяха кой знае колко сериозни - имах 10-11 дупки само/. Ако утре завали дъжд и пак ни бомбардира колите, пак ще ги закараме на сервиз и това е.... Важното е ние да сме живи и здрави. Пари се изкарват, ламарини се поправят. Не си струва да си скъсявате живота и да треперите всеки ден заради едната кола, от която със сигурност вие сте много по-важни :bchug:

Как ти ремонтираха колата, кит и боядисване или PDR?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 17 Авг 2014, 10:22

С машинно изсмукване на вдлъбнатините и доизправяне с подчукване с някакви специални инструменти. Отначало бях скептичен, но се получи просто перфектно - все едно никога не е имало градушка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 17 Авг 2014, 11:09

А боядисваха ли я след това и колко ти взеха?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2014, 12:57

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 18 Авг 2014, 13:46

rafa224 написа:А боядисваха ли я след това и колко ти взеха?

Не, защото бях късметлия и при самото изсмукване боята не се напука и нямаше нужда да се пребоядисва. За всичките дефекти ми взеха 150 лева.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата