Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
(bubsa) написа:randity написа:Колега @djvisage.
Всичко е до време. Ясно е, че в момента си отчаян, че нямаш човек до себе си. Всичко е до време, за всеки влак си има пътници, са казали хората. И аз имах приятелка, година и кусур и нам колко раздели. То, че и аз съм крив, крив съм, някои хора ми казаха "Прави компромиси".. е мамка му, та аз само това правя, а не получавам нищо. Да, имали сме хубави моменти, но моментите, когато аз съм бил ядосан са били в пъти повече. То не бяха цупения за к'во ли не, то не бяха фасони, то не бяха чудесии.. И накрая се разделихме, ама такава раздяла, че грам не се търсим. И да ти кажа, по-добре ми е. Да, кофти е да няма с кой да си легнеш, ама е по-кофти да си късаш нервите за нещо, което не е единствено на този свят.
Та излизай повече, създай повече социални контакти и ще видиш, че тогава когато най-малко очакваш пъзела ще се нареди.
Успех!
Пичага не се ли осъзнаваш,че си много малък,а се месиш във всяка тема доста неуместно?
Чети и ако можеш си прави изводи и си взимай поуки,но да ми се изказваш "компетентно" по всички въпроси е много дразнещо!
Ти ми отвори очите! А тва, че ти си изкиселял нещо мен изобщо не ме бърка. Само ще ти споделя, че все по рядко пиша в този форум именно заради такива капацитети като теб, които пък не излизат от него и само се чудят къде да акнат.
А да си вадя изводи за живота от тема в един форум е доста смешно като изказване!
Та, отново ти благодаря за компетенцията.
П.П. и ако искаш да знаеш съм на 16 и изобщо не съм малък!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Здравейте хора,
В събота се видехме с момата да й додавам някакви неща. Положението е много странно. Усещам я като кълбо от нерви дори бих казал, че не иска да ме вижда въобще нито да има нещо общо с мен. Което не е нещо кой знае какво
. Напълно отказва да разговаряме за това какво е станало, къде сме сбъркали и т.н.
Подаръци й донесох от Родопите и мед за баба й, че нещо проблеми имала жената... нищо не отрази. Викам си.... тая жена е откачила нещо.
Подочух, че си търси квартира (двустаен... защо й е двустаен....) та й викам - търсиш ли си вече квартира, да ти помогна с нещо, да поразпитам тука там, тя ми вика - не, нямам нужда от това. Викам си на акъла -
.
Продължават някакви остатъчни мисли и чувства главно за вина да се въртят в главата ми.... знаете как е.... ма това що така онова що еди как си. Па после си викам -
.
Та свърши се моята, определено съм за друг човек.
Евала и на колегата по-назад дето ми каза, че никога не трябва да си държиш яйцата само в една кошница. Та сега си щъкам по няколко "проекта" и си дрънкам бирите.
Съвет ако на някой му е нужен - разплетете ли кошницата веднъж, пиши я бегала. Драми да прайте - 100% не. Да живеете с чувство на вина - 100% не. Било каквото било, деца нямате, задължения към нея нямате.
ПП: Оня ден излизах с неква, спортистка била. Брат, 2 часа не млъкна! Чудо видех посред бял ден..... Та внимавайте как и с кого излизате
В събота се видехме с момата да й додавам някакви неща. Положението е много странно. Усещам я като кълбо от нерви дори бих казал, че не иска да ме вижда въобще нито да има нещо общо с мен. Което не е нещо кой знае какво

Подаръци й донесох от Родопите и мед за баба й, че нещо проблеми имала жената... нищо не отрази. Викам си.... тая жена е откачила нещо.
Подочух, че си търси квартира (двустаен... защо й е двустаен....) та й викам - търсиш ли си вече квартира, да ти помогна с нещо, да поразпитам тука там, тя ми вика - не, нямам нужда от това. Викам си на акъла -

Продължават някакви остатъчни мисли и чувства главно за вина да се въртят в главата ми.... знаете как е.... ма това що така онова що еди как си. Па после си викам -

Та свърши се моята, определено съм за друг човек.
Евала и на колегата по-назад дето ми каза, че никога не трябва да си държиш яйцата само в една кошница. Та сега си щъкам по няколко "проекта" и си дрънкам бирите.
Съвет ако на някой му е нужен - разплетете ли кошницата веднъж, пиши я бегала. Драми да прайте - 100% не. Да живеете с чувство на вина - 100% не. Било каквото било, деца нямате, задължения към нея нямате.
ПП: Оня ден излизах с неква, спортистка била. Брат, 2 часа не млъкна! Чудо видех посред бял ден..... Та внимавайте как и с кого излизате

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Venko написа:Евала и на колегата по-назад дето ми каза, че никога не трябва да си държиш яйцата само в една кошница.
Всичко хууу, радвам се за теб, че нещата са се понаредили, само това по-горното нещо не го разбрах.
Какво точно трябва да означва това, че трябва да вървим само по "проекти" ли и да хвърляме яйцата по кошниците като оная електронна игра от детството с Ну Погоди? В даден момент щеш не щеш яйцата остават в една кошница....... То да си походиш няма лошо, ама без да се отдадеш на някой човек не виждам как би се получила по-дългосрочна връзка.......
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте другари,
Така и не се научих да слушам като ми говорят хората. Но е факт, че и последния "храм" падна.
Мадамата си млящи рязаната бургия в момента във Варна, па аз седя и си мисля, че все пак е добре да се разбереме и оправиме нещата. Ама нанайсе.
Аз приключих с тази жена за този живот.
После пак елате жените да ми говорите за любов и чувства.
Да ми говорите как не правите прибързан секс, защото трябва да сте влюбени в човека, защото вие го пускате вътре в себе си, защото трябва да има чувства....
Да се еба в тъпака....
С 2 обеци на ухото - Още по-глупавия Венко.
ПС: Колега Хаос, вече да.
Така и не се научих да слушам като ми говорят хората. Но е факт, че и последния "храм" падна.
Мадамата си млящи рязаната бургия в момента във Варна, па аз седя и си мисля, че все пак е добре да се разбереме и оправиме нещата. Ама нанайсе.
После пак елате жените да ми говорите за любов и чувства.

Да ми говорите как не правите прибързан секс, защото трябва да сте влюбени в човека, защото вие го пускате вътре в себе си, защото трябва да има чувства....

Да се еба в тъпака....

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Venko написа:Здравейте другари,
После пак елате жените да ми говорите за любов и чувства.![]()
Да ми говорите как не правите прибързан секс, защото трябва да сте влюбени в човека, защото вие го пускате вътре в себе си, защото трябва да има чувства....![]()
Да се еба в тъпака....![]()
Ииии след няколко дена па ше се чуеш с нея.... Колега що не слушаш -ТОТАЛЕН едномесечен игнор трябваше да и дадеш от момента на раздялата. Кви са тия разговори, срещи, подаръци. Ако си мекушав и услужлив въпреки всичко до никъде няма да я докараш и със сигурност добро отношение няма я върне! Женската психика не работи така!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
^ абсолютно вярно, жените им е объркано мисленето в таква ситуация - тя съзнателно или не ще очаква хленчене, молене и т.н. ...да беше си пуснал няколко снимки във фейса от плажа, как си стиснал някоя хубава мома за задника, ухилен до ушите.... и толкова. но както и да е, пак си спечелил, щото вече поне на 100% знаеш, че няма смисъл на тази да посвещавап и секунда усилия - това е супер, щото имаш вече реална ситуация, не с хипотези и чуденки - сега си поживей без очаквания и задръжки 

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

тази мома е бегала отдавна, гаранция. Гадовете не пускат клона, преди да са хванали друг. Лошото е, че и теб на маймуна те е направила, шиела се е с някой господин, а теб те е карала да се чувстваш виновен.
Най-гадното в цялата история, поне за мен би било, че в момента се пере с тоя пич и хич не те и мисли, а ти си седиш на дивана и се жалваш. Ама няма как, тегаво е, дано по-бързо ти мине. По лесно щеше да е, ако няма друг младеж в цялата ситуация, поне това да не го мислиш, ама... какво да правиш.
Съвет от мен, колкото и да ти е гадно и да си я представяш как се хили, а някъв друг я целува и я пере по хотели, стегни се и никакъв контакт. Ясно е, че е претръпнала, само ще се изложиш и ще продължи да те прави на маймуна.
Най-гадното в цялата история, поне за мен би било, че в момента се пере с тоя пич и хич не те и мисли, а ти си седиш на дивана и се жалваш. Ама няма как, тегаво е, дано по-бързо ти мине. По лесно щеше да е, ако няма друг младеж в цялата ситуация, поне това да не го мислиш, ама... какво да правиш.
Съвет от мен, колкото и да ти е гадно и да си я представяш как се хили, а някъв друг я целува и я пере по хотели, стегни се и никакъв контакт. Ясно е, че е претръпнала, само ще се изложиш и ще продължи да те прави на маймуна.

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
Баш по-лесно стана като има друг "младеж" в ситуацията.
Самия аз разбирам и приемам, че тя не е моя грижа вече. ТЯ направи избора си и аз не съм част от него -
. Това исках да разбера, защото докато не се случи това все си мислиш, че имаш отношения с тази жена и респективно отговорности.
Сега вече като знам какъв е нейния избор и като знам, че и трябваше не повече от месец, за да почне да се пере след 6г връзка се чувствам наистина свободен и без чувство за отговорност към нея.
До преди малко драхме бири с един приятел и той ми сподели - нацията ни деградира, уж е криза а всичко натиска на ядене и пиене и безразборно ебане. Принципи, ценности ... bitch please и съм съгласен, че е така. Ще ми трябва повечко време да се адаптирам към ситуацията след 6г слепота.
@BMW_RIDER, нищо подобно. Минавам да си взема ключовете от апартамента и хич не ми трябва да я виждам. Курви бол, по постъпките й не виждам с какво тя се различава от заобикалящия свят.
ПП: Същото става с една колежка. Вика ми - имам 7г връзка и ме държи за джоба в това време..... и докато не я зема няма да си зареже иначе толкова стабилната връзка. Деееба боклуците....
Самия аз разбирам и приемам, че тя не е моя грижа вече. ТЯ направи избора си и аз не съм част от него -

Сега вече като знам какъв е нейния избор и като знам, че и трябваше не повече от месец, за да почне да се пере след 6г връзка се чувствам наистина свободен и без чувство за отговорност към нея.
До преди малко драхме бири с един приятел и той ми сподели - нацията ни деградира, уж е криза а всичко натиска на ядене и пиене и безразборно ебане. Принципи, ценности ... bitch please и съм съгласен, че е така. Ще ми трябва повечко време да се адаптирам към ситуацията след 6г слепота.
@BMW_RIDER, нищо подобно. Минавам да си взема ключовете от апартамента и хич не ми трябва да я виждам. Курви бол, по постъпките й не виждам с какво тя се различава от заобикалящия свят.
ПП: Същото става с една колежка. Вика ми - имам 7г връзка и ме държи за джоба в това време..... и докато не я зема няма да си зареже иначе толкова стабилната връзка. Деееба боклуците....
520i написа:тази мома е бегала отдавна, гаранция. Гадовете не пускат клона, преди да са хванали друг. Лошото е, че и теб на маймуна те е направила, шиела се е с някой господин, а теб те е карала да се чувстваш виновен.
Spit-Fire написа:
По-точно и кратко нямаше как да го кажеш

Винаги съм мислил по същият начин

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Човече, явно досега не си бил нараняван, за да знаеш, че трябва да си имаш по едно на ум за всеки, независимо колко добре играе ролята на влюбена половинка или пък на верен приятел. Хората са станали много лоши, гледат само собствените си задници, всичко е толкова повърхностно и гнусно, че повече от това няма накъде. Явно е трябвало да ти се случи това, за да ти даде урок и занапред да нямаш прекалено доверие на никого. Имаше една много вярна приказка - "Всеки ти обещава Завинаги, докато не намери нещо по-добро". Аз не казвам, че оня смотаняк е по-добър от теб, но е твърде вероятно онази лъжкиня да го намира за такъв, защото е глупава. Постъпила е изключително егоистично и грозно, защото е искала да си има един резервен стол и те е пазила, докато нещата с онзи не станат факт. Не знам дали вярваш в това, но от личен опит ще ти кажа, че всичко се връща, така че мацката рано или късно от 2 стола ще остане на земята. Така ще има да взима, горката... Но на теб вече ще ти е все тая. Не си мисли, че в този жесток и циничен свят е намерила свестен човек, който ще я обича и ще я прави щастлива. Има ги такива като теб, ама са 1 на 100. Сигурна съм, че накрая ще свърши наранена от оня и много ще съжалява, че те е изпуснала. Горе главата, гледай си живота, ще намериш някое момиче, което ще те оцени. Но все пак тази случка да ти е като обеца на ухото - не се привързвай прекалено. Съвсем не казвам да станеш някой гадняр. Най-голямата сила е да останеш достоен човек, след като са те наранили. Просто гледай първо себе си, после половинката си. И когато тази половинка ти докаже, че те обича истински, вече можеш да я допуснеш напълно до себе си и да изградите щастлива и дълготрайна връзка. Признаците, че те обича истински, ще ги усетиш сам. Явно онази не ти ги е показала и затова все още не ги знаеш... Но ще ги разбереш от друга.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
^Много качествено мнение 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Rainy написа:. И когато тази половинка ти докаже, че те обича истински, вече можеш да я допуснеш напълно до себе си и да изградите щастлива и дълготрайна връзка.
И тук идва едно ваше "женско" - ти си двуличен, криеш се, ама бил си различен, и т.н. други "женски" неща !!!
Практиката го е доказала !

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Не мисля, че е редно да слагаме всички жени под общ знаменател. Всяка би реагирала по различен начин на дадено поведение. Освен това - аз не казвам човекът да пренебрегва партньорката си и да я кара да се чувства отблъсквана и отдалечена. Имам предвид да внимава какво си позволява да изпитва на емоционално ниво - това тя няма как да го разбере, ако той се държи достатъчно мило и кавалерски с нея. Наречи го двуличие, актьорство... може и да си прав. Но смятам, че ако той не й кръшка и няма намерение да се подиграва с нея, си е в пълното право да не бърза с привързаността, т.е. не прави нищо нередно. Останах с впечатлението, че е сериозен мъж и че не би наранил някоя жена умишлено. При наличието на тези негови качества съм убедена, че ако новата му избраница е достойна, тя ще забележи колко е различен и ще го обикне, а от своя страна той ще отвърне на чувствата й. А ако се окаже поредната златотърсачка - и да го остави, няма да има поражения за негова милост. Предпазливостта не е навредила никому, стига да се практикува по подходящ и внимателен начин. Аз лично не се страхувам от нея - стига да поискам да разбия нечия предпазливост, мога да го направя, както и моята такава може да бъде разбита. Всичко опира до сериозността на намеренията. Когато те са достатъчно сериозни, пречки трудно се намират.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Разбира се че е така ...
Аз съм жив пример обаче че лекото "предпазване" се изтълкува като опит да скрия собственото си аз
Нищо няма да обикне, защото повечето сте свикнали (извинявам се за личното обръщение) да ви мачкат и тъпчат .. И интересното е че точно след такива мъже тичате ..
И колегата е жив пример, че ако се опиташ да правиш нещо за една жена - в повечето случай приключваш сам ...
И няма значение имаш или нямаш пари, дали караш БМВ или Пежо, живееш в панелка или къща !
Женската логика е да търси не уважение, а поведение ! А двете неща нямат общо ...
Темата е мааалко широка, и би била добра основа за един "разговор"
Аз съм жив пример обаче че лекото "предпазване" се изтълкува като опит да скрия собственото си аз

Нищо няма да обикне, защото повечето сте свикнали (извинявам се за личното обръщение) да ви мачкат и тъпчат .. И интересното е че точно след такива мъже тичате ..
И колегата е жив пример, че ако се опиташ да правиш нещо за една жена - в повечето случай приключваш сам ...
И няма значение имаш или нямаш пари, дали караш БМВ или Пежо, живееш в панелка или къща !
Женската логика е да търси не уважение, а поведение ! А двете неща нямат общо ...
Темата е мааалко широка, и би била добра основа за един "разговор"

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o