Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
Re: Вип Брадър 2015
Джино реши, че щом гаджето на Анита спече Богданов, може и той да го направи, ама нещо греда 

www.bmwпрофесори-bg.net
утре или верно разговор ще има или бой
Джино е супер засегнат и то най-вече от начина, по който разбра заради кого го е оставила Джена..
Джино, Джена, Джордано..стани за смях - влез във "ВИП" брадър.
Убеден съм, че преди да ги пратят в къщата са проучили историите на всички..
Много са умели в начина, по който правят интригите.
Шоу да има

Джино е супер засегнат и то най-вече от начина, по който разбра заради кого го е оставила Джена..
Джино, Джена, Джордано..стани за смях - влез във "ВИП" брадър.
Убеден съм, че преди да ги пратят в къщата са проучили историите на всички..
Много са умели в начина, по който правят интригите.
Шоу да има

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Нещо стана много смел Богданов да не напълни пак гащите после

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

ryan83 написа:Нещо стана много смел Богданов да не напълни пак гащите после![]()
100%, той си е такъв бил винаги!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
skimu4ka написа:ryan83 написа:Нещо стана много смел Богданов да не напълни пак гащите после![]()
100%, той си е такъв бил винаги!
Какъв е бил винаги?Като го познаваш сподели малко за него да не гадаеме!
Познавам го от доста време, при него комплексите са били винаги на лице. Постоянно когато някой е нещо повече от него, той почва да ги ползва, и да се прави на кой съм аз.
Когато спорим за нещо, той винаги иска да докаже него си прав, макар знае че не е. Подскача вика, аз в такива моменти го дразня нарочно и той хептен не знае къде е.
Като цяло той си има проблеми от малък. Сега не знам точно от начало какво е ставало семейно, но не е това начина да се държи с хората.
Не бих казал че е страхлив, ако се ядоса истински ще го награби оня педал и ще го изгонят.
Ако намери някоя с пари, ще тръгни по нея само заради това, а не заради друго. Това му е целта.
Той не може да работи и да изкарва пари, свикнал е на готово. В такива компании е.
Знам много неща за него лични, но нито тук е място да ги споделям нито мисля, че е редно.
Когато спорим за нещо, той винаги иска да докаже него си прав, макар знае че не е. Подскача вика, аз в такива моменти го дразня нарочно и той хептен не знае къде е.
Като цяло той си има проблеми от малък. Сега не знам точно от начало какво е ставало семейно, но не е това начина да се държи с хората.
Не бих казал че е страхлив, ако се ядоса истински ще го награби оня педал и ще го изгонят.
Ако намери някоя с пари, ще тръгни по нея само заради това, а не заради друго. Това му е целта.
Той не може да работи и да изкарва пари, свикнал е на готово. В такива компании е.
Знам много неща за него лични, но нито тук е място да ги споделям нито мисля, че е редно.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мъжка постъпка браааатryan83 написа:Нещо стана много смел Богданов да не напълни пак гащите после![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Bogat-Beden написа:мъжка постъпка браааатryan83 написа:Нещо стана много смел Богданов да не напълни пак гащите после![]()
![]()
Пълен смешник

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Bogat-Beden
-
-
ден преди да напусне къщата 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ryan83
- gangstera
-
Искам да им кажа това да не се излъчва!

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Bogat-Beden
-
-
В никакъв случай!
А сега малко по-темата, това с Луна започва да става тегаво,не го намирам за смешно,не знам на кого и каква е идеята,но е нелицеприятно

А сега малко по-темата, това с Луна започва да става тегаво,не го намирам за смешно,не знам на кого и каква е идеята,но е нелицеприятно

Е що, виж как се харесаха с Джорджано. Аз отначало мислех, че просто е притеснителен и не смее да я разкара, пък то се оказа, че наистина се харесват хората 

- Bogat-Beden
-
-
Мен за Джорджано Бруно ми е жал честно казано
Нищо,че е по-успешен от мен вероятно

Нищо,че е по-успешен от мен вероятно