Какъв автомобил бихте си купили(изкл.BMW)
Модератор: Общи модератори
Re: Какъв автомобил бихте си купили(изкл.BMW)
Е ако имаш възможности за нещо повече това си е глупост.
И аз съм карал проста кола и знам какво е да няма какво да й се счупи, ама това купе на 30 години утре ако стане беля ще се сгъне като празно шишенце от минерална вода и няма да могат да те изчоплят от него...
Тия коптори в днешно време стават само за уикенд кола и то от носталгия и приятни емоции, не евридейка.
И аз съм карал проста кола и знам какво е да няма какво да й се счупи, ама това купе на 30 години утре ако стане беля ще се сгъне като празно шишенце от минерална вода и няма да могат да те изчоплят от него...
Тия коптори в днешно време стават само за уикенд кола и то от носталгия и приятни емоции, не евридейка.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
За 114/115 никой нищо не каза обаче по Африка още ги карат:
https://www.youtube.com/watch?v=cONs04L5Yp4&t=267s
https://www.youtube.com/watch?v=cONs04L5Yp4&t=267s
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DLVasilev написа:Може би за W126 става дума(пурата) 123-ката си е мъка за всекидневно каране, по-скоро 140-ката да стане. 123-ка 200д да речем има само парно и нищо друго като хората![]()
Абе отминава им времето и на тия возила. Затрупани са като с купчина л@йна от разни найлонови торбички на колела и полека лека изчезват. Аз лично никога не бих се качил в нова кола. Просто си хвърлям книжката и талона в коша и приключвам. Да го плащам, да го пазя, да му треперя, каското да ми е задължително, дилъра да ми продава маслото на по 100 лв литъра и през две седмици да кисна за някакви бъгове по сервизите няма как да стане. Доколкото се познавам взема ли нова кола АКО ме докара до нас(т.е. не съм я хвърлил по път някъде) я спирам пред нас, брадвата в ръка и един малък флекс и на две, на четири и крайМалкия флекс ако се чуди някой за какво ми е - да си точа брадвата с него
![]()
Честно казано аз нищо не харесвам от кучината боклуци на пазара. Карам Е28 и Е34 и ще ги карам докато може. След това нещо друго оцеляло във времето и така докато изчезнат
Хубаво е да си караш старите кучета и да се кефиш на времената в които техниката е била култ, но нещата които каза за новите коли са пълни глупости

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми още 200к.с. създават емоции
Аз гледам преди съм гласувал за Мерцедес, сега май пак бих гласувал за същото. В последните поколения май имат и повече читави мотори. При нашата марка едно време имаше 1-2, които да избягваш, сега станаха 1-2, които да купуваш. Но там си трябва и от Е класа нагоре. Агресията обаче там си е само при най-големите мотори и АМГ. Американските ме влечат, но никога не съм карал. Не съм сигурен дали като покарам, още ще ме влечат
А пък и по-скоро актуалните поколения - старите са супер евтини евтинджос вътре. Alfa Romeo Giulia ме кефи много, ама много. Обаче май и там като повечето Алфи би ми трябвало роднина с автосервиз
А за мечти - 911-ка. И на някоя по-обикновена Carrera S ще се радвам
П.П. Доста хора от щатите са активни напоследък. Там имат повече наблюдение върху американски автомобили. Колко са надеждни спрямо БМВ/Мерцедес ? Мустанги, Камарота ? Седаните Чарджър, 300ц ?

Аз гледам преди съм гласувал за Мерцедес, сега май пак бих гласувал за същото. В последните поколения май имат и повече читави мотори. При нашата марка едно време имаше 1-2, които да избягваш, сега станаха 1-2, които да купуваш. Но там си трябва и от Е класа нагоре. Агресията обаче там си е само при най-големите мотори и АМГ. Американските ме влечат, но никога не съм карал. Не съм сигурен дали като покарам, още ще ме влечат

А за мечти - 911-ка. И на някоя по-обикновена Carrera S ще се радвам

П.П. Доста хора от щатите са активни напоследък. Там имат повече наблюдение върху американски автомобили. Колко са надеждни спрямо БМВ/Мерцедес ? Мустанги, Камарота ? Седаните Чарджър, 300ц ?

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа: Alfa Romeo Giulia ме кефи много, ама много. Обаче май и там като повечето Алфи би ми трябвало роднина с автосервиз![]()
Е Джиулията нали уж не е лоша, някъде бях чел че Ферари имали пръст в 2,9 литровия мотор, но може и да бъркам.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Тя си е супер, топ версиите спуква всякакви М-ки, АМГ-та и т.н. Ама номера на сервиза ще ти е на бързо набиране
Siri ще те засича като изпсуваш в колата и направо ще ти записва час
Една кола колкото и да е супер, трябва да има някакво ниво на надеждност в нея за евридейка.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
c04 написа:TNT написа: Alfa Romeo Giulia ме кефи много, ама много. Обаче май и там като повечето Алфи би ми трябвало роднина с автосервиз![]()
Е Джиулията нали уж не е лоша, някъде бях чел че Ферари имали пръст в 2,9 литровия мотор, но може и да бъркам.
Преди време ходих на тестдрайв на Alfa Giulia @ Stelvio, 2.2 дизел 210кс, ами Джулията беше с уникален салон и останах със страхотни впечатления. Цените бяха от EUR 45 000 нагоре

Джулия вече има и по под 30к лева да си избираш по цветове... догодина и на 20 сигурно ще има
И Джулията като основните три конкурента в топ формата си изглежда супер, докато с 4 цил. си дизел изглежда тъжно дори и на снимка... Интериора е готин, само нещо екранчето ми малее...

И Джулията като основните три конкурента в топ формата си изглежда супер, докато с 4 цил. си дизел изглежда тъжно дори и на снимка... Интериора е готин, само нещо екранчето ми малее...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Интересно ми е къде е уловката с 9 годишната гаранция, която предлагат. И дали въпреки ненадеждността, някоя 5-6 годишна с 3 години оставаща гаранция, няма да е добра оферта.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
От невъзможните(поне за мен
), Порше определено.
Инак всичко бих карал/купил - ако е изгодно/в добро състояние, БЕЗ Дачия

Инак всичко бих карал/купил - ако е изгодно/в добро състояние, БЕЗ Дачия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Bogat-Beden написа:....
Инак всичко бих карал/купил - ако е изгодно/в добро състояние, БЕЗ Дачия![]()
Явно не си карал служебна Дачия.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Евтино си е
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.