Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2021, 11:33

Абе не е ли по-просто просто да се оправи колата за да не пуши, вместо всичките тия гимнастики :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 23 Юли 2021, 11:45

Ако е спукан маркуч на кулера - да, по-просто е, ама в повечето случаи ''на права тръба'' черният пушек е необходимото зло и резултатът от реализираните вече мераци на оунъра, та... в Англия съм чел по форумите, че ДПФ-а си го държат в гаража и всяка година закачат/разкачат, тука ако можем да минем с по една добавка в резервоара преди ГТП е по-лесно :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Юли 2021, 12:48

Само до там да го докараме да трябва да се правят такива малоумни гимнастики с ДПФ-и и т.н. пак ще е добре.
От там нататък е много лесно и това да се пресече (ако на някой му пука за здравето на хората разбира се)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 23 Юли 2021, 12:58

Аз днес минах на преглед и стикера не е толкова натрапчив, на фона на цялото стъкло не стои голям. Отвътре по никакъв начин не се вижда и не пречи на видимостта, защото е на нивото на огледалото. Сложиха ми колата в 4-та екокатегория, уж пъхнаха нещо в ауспуха, поседя известно време, но кой знае какво мери... Иначе по нормалните категоризации съм евро V (09.2010г. ми е произведена), ДПФ филтъра ми е наред и не ми пуши колата. Малко са вдигнали цената, преди не помня колко беше, някъде 30-40 май, сега е 55лв.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 23 Юли 2021, 13:02

top написа:уж пъхнаха нещо в ауспуха, поседя известно време

Форсираха ли я на място или просто си работи на тихи обороти?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юли 2021, 13:07

Аз ще съм доволен да отпаднат 1,9тди+++++++++++ турбо от камион, дюзи от кораб, чип от НАСА :dunno: То хубаво чип, ама половината са с чипове от бай Ганьо кварталния мапер и се чади по 2-3 метра назад :dunno: 90 коня дизелче става 250 коня :kuku: По няква група гледах Фиат Пунтота по 200-300 коня :kuku: :mhihi: :lol:

П.П. На мен ми взеха още 4лв за прегледа в СБА :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Юли 2021, 13:10

тия дет от 90 коня са 280 карат по 1000км на година и после основен ремонт... същата работа е и със S8 по 900 коня, ама това не се споменава никъде :mhihi:

неизправните автомобили са проблем, а не зверски тунингованите ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 23 Юли 2021, 13:13

grkv написа:

Не нищо не са форсирали, седеше си на празен ход през цялото време, забелязах отстрани на канала някаква машинка и на дисплея и изписваше изменяща се стойност между 760-770, може би това са били моите обороти, аз през цялото време си седях в колата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 23 Юли 2021, 14:38

Jordana написа:Тези от дианабад не знам къде са преместени , но мога да ти кажа за едни във Варна където съм прекарвал кола която не пали - мина на бутане през канала . Просто угасна преди пункта и не поиска да запали повече . Мисля че хората са коректни .. :mhihi:

Кажи на мен / може и на ЛС/ :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 23 Юли 2021, 14:43

top написа:
grkv написа:

Не нищо не са форсирали, седеше си на празен ход през цялото време, забелязах отстрани на канала някаква машинка и на дисплея и изписваше изменяща се стойност между 760-770, може би това са били моите обороти, аз през цялото време си седях в колата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Значи по стара нашенска традиция си е от пункт до пункт :lol:
Евала :lol:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Юли 2021, 14:46

bum_bum написа:Абе не е ли по-просто просто да се оправи колата за да не пуши, вместо всичките тия гимнастики :mhihi:

Мнооо пари... шото като си вземеш чипо-ремапната "космос" с изтърбушен DPF, за 10к, няма как да са ти останали 2к да оправиш проблема с DPF и прочие... от къде толко пари на куп, а и - ти луд ли си??! (Това съм го чел във FB, реален случай!)

Пък и... що да спъваме добичето.... ся...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 23 Юли 2021, 14:56

Днес звънях до един пункт в провинцията да питам за работното време за да прекарам един колесар, накрая викам колко пари е? 40лв, преди беше 30лв(сам си казва). Вдигнали са и на колесарите, макар, че се сещате на тях нищо не се мери, лепи и нямат категория... смях

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юли 2021, 15:03

Да, някои доста злоупотребяват. 3лв и нещо им е стикера, вдигат прегледа с 20лв :mhihi: Във фейсбук четох, че някои и по 60лв дават :shock:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юли 2021, 19:43

На мене едно пиле ми каза, че ще има и няколко мобилни станции- ако те видят че пушиш или миришеш или там каквото решат че е критерия за избушен ДПФ- спират те, мерят и ако си над нормата на стикера те спират от движение на място- репатрак и на съхранение откъдето може да я изведеш само да я закараш (пак на репатрак) в доверен/ одобрен от тях сервиз. Това каква хранилка ще е не е истина :ok:

Но аз одобрявам. С две ръце.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2021, 19:56

alx написа:На мене едно пиле ми каза, че ще има и няколко мобилни станции- ако те видят че пушиш или миришеш или там каквото решат че е критерия за избушен ДПФ- спират те, .

До тук си познал. Натам е - плащаш и си заминаваш.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата