Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Авг 2021, 22:06

Аз наистина така или иначе съм отписал едни близо 200 лв. за тая флашка. :mhihi: А и дългосрочното ми е опцията, понеже с трейдването не ми е голяма опция в скоро време, освен с някакви дребни суми. Днес се опитваше да ме убеди един човек, че с ливъриджа му било майката, ама някак не мисля да плувам в толкова дълбоки води. :mhihi: С трейдването на мои си суми поне мога да си позволя да държа колкото си искам аз ако цената пада без някой да ми дръпне шалтера. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Авг 2021, 9:26

Да разбирам ли, че мега чудото на 21 век, което уж е напълно самостоятелно и неубиваемо, реално без борса е безполезно?
Утре ако няма борса или същата каже 10% комисиона или нещо друго, какво правим?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 27 Авг 2021, 9:52

Не точно.
Имай предвид, че дори и в момента криптото е много назад спрямо стандартните валути от към "user friendly" преживяване.

Идеята на борсите не е да са портфейли(макар че могат да са), така че и без тях цялото нещо си съществува, но търговията драстично ще се забави. Някъде по назад се спомена P2P търговия, която ще си я има със и без борсите.

Разбира се удар от страна на борсите гарантирано ще се отрази на цената.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2021, 10:21

Дори и Леджъра като компания ти го изкупуват както ти е на флашката. Но преди е било през някаква тлъста комисионна от около 5%-та. Това с комерсиализирането на биткойна ще се промени. Чисто технически с всяка изминала година нещата ще стават все по-лесни и по-евтини. Дано тоя корона краш да го срине и да се качвам, че едвам издържам. То реално вярвайки и на тая цена да го взема, пак няма да съм вътре имайки предвид годините чакане, които съм си заложил, ама защо да не взема повечко пък. Тия дни падна с около 4, вдигна с 1...да видим.
Още малко обаче и така ще тръгне нагоре, че вече волатилността му ще спада все повече и повече когато всякакви институции започнат да го купуват.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Авг 2021, 11:21

alekangg написа:Да разбирам ли, че мега чудото на 21 век, което уж е напълно самостоятелно и неубиваемо, реално без борса е безполезно?

Доста слаб опит за тролене :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Авг 2021, 11:29

b_u_b_o написа:
alekangg написа:Да разбирам ли, че мега чудото на 21 век, което уж е напълно самостоятелно и неубиваемо, реално без борса е безполезно?

Доста слаб опит за тролене :mhihi:

Обясни как ще ги продадеш без борса. Какво пречи борсата да изчезне или да я затворят, когато прехвърлиш, няма да е за сефте

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Авг 2021, 11:41

Чакай сега, коя хипотеза разглеждаме, да затворят всички борси и да няма къде да си продадеш биткойна или борсата да те чака тебе да си прехвърлиш койните на нея за да затворят кепенците и да избягат с тях :lol: Щото и двете хипотези са еднакво абсурдни :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 27 Авг 2021, 15:17

Top Gun Maverick написа:да го срине и да се качвам, че едвам издържам.

Тука пързалката е много хлъзгава :lol:
И аз бях така само преди няколко месеца, даже се дразних, че не са ми пристигнали парите в борсата час по-скоро. С първия трейд купих ЕТН на 2100 и продадох на 2800 по спомен, уви късмета на начинаещия. От тогава насам всяко едно взето решение за трейд в период седмици, месец и нагоре се е оказало абсолютно грешно. :lol: Пари не съм загубил, ама не съм и спечелил, само съм си играл навътре-навънка от пазара.
Иначе и аз искам да купя, стакна и да го забравя за известен период от време. Исках кардано, ама съм позакъснял. От алтовете в топа остана май само хрп да не си е ударила АТН от Май месец.
Чудя се много, 'щото от една страна в последната фаза на булръновете са най-големите избухвания нагоре, в същото време е и най-голям риска тоя край да е довечера и да не си изкараме парите поне на нула в следващите няколко години :lol:
Другия вариант е да чакам месеци/години биткойна да потъне сериозно, когато алтовете ще са от долари на центове :lol:
Приемам акъли от по-опитните всякакви :lol:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 27 Авг 2021, 16:10

HODL до ясно изразен blow off top и когато вече си на комфортна печалба продавай. След 6 месеца или година започваш поетапно DCA.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2021, 17:15

А колко възможно е според вас тоя топ от 64 да се окаже, че е бил реалния топ на булръна и да не го мине вече през тоя бул? Понеже масово експертите казват, че това не е бил топа, но пък не са сигурни...
Гледайки тая от 2017-та не е невъзможно. Виждам там до 20, рязък спад както сегашния като удари 28, после пак виждам някакво качване до 17 ли е не мога да преценя колко точно както сегашното до 50 да речем и после айде пак надолу. Та всички викат съдейки по 2017-та не било края, ама не виждам нищо нелогично. Тия от 20-30 дето взеха сега като падна вече са ударили по 1.7 някъде...
Последна промяна Top Gun Maverick на 27 Авг 2021, 17:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Авг 2021, 17:25

Еми възможно е, ама като цяло всички сме заложили, че няма да е.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2021, 22:47

А за тази нашата борса bonex някой има ли отзиви? То се води крипто ексчейндж де. Направили възможно да си купиш БМВ през Бова Кар. :mhihi: Не звучи като измама.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 29 Авг 2021, 1:09

Top Gun Maverick написа:А колко възможно е според вас тоя топ от 64 да се окаже, че е бил реалния топ на булръна и да не го мине вече през тоя бул?

Силно вероятно, според мен. Нещо не виждаме развитието на което се надявахме.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Авг 2021, 3:45

И аз вече май натам бия макар все пак нищо да не може да се каже. Но като гледам на Пламен му секна краткосрочния ентусиазъм, Иван си беше пестелив като каза, че нищо не се знае, но чакаше по-вероятно нов връх, засега Данчо познава като прогнозира плавен Беър с някакви мини бул, но като цяло го вижда доста надценен в момента. И все пак и той допуска изненада и да тръгне нагоре, но...добавям и моите лични мераци да пада. :mhihi: Нещо като ония стикери по колите отзад, които дават допълнителна мощност. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 29 Авг 2021, 7:19

Твърде бързо ''отсичате'' ми се струва.
Аз очаквам пулбек до 42-44 преди трети опит за 50+.
Да видим.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата