СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
ryan83 написа:barty написа:Баничарка 1.4 на газ е за каране на банички до лафката а не да пътешестваш из милата ни родина
Стига дее![]()
какво? Направил си 1000км с баничарката ли?

929 по- точно , но съм на 26 и не ми е голям проблем честно казано , като се прибрах ходих да тренирам , после и съпружеските задължителния си изпълних , днес съм енергичен и след малко пак отивам да тренирам или да поплувам , та всичко е точно
Просто нямах друг вариант да кача пералня, хладилник и още една камара багаж

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Мама му стара от кога карането на баничарка се счита за мисия невъзможна?!
Евала на колегата,ама някой хора имаме стотици хиляди такива километри,че и ни се налага примерно да покараме 500км да монтираме нещо си,някъде си и после да се приберем.
По миналата година правех една линия 110KV в Кърджали и една седмица си пътувах сутрин 4.30 та 7.30-8 да съм там и вечер след 17-18часа пак на обратно.
И цял ден на жегата по трасето.
Оцеляхме и там бе деа.
То не е за хвалене,ама си е ежедневие за бая народ.

Евала на колегата,ама някой хора имаме стотици хиляди такива километри,че и ни се налага примерно да покараме 500км да монтираме нещо си,някъде си и после да се приберем.

По миналата година правех една линия 110KV в Кърджали и една седмица си пътувах сутрин 4.30 та 7.30-8 да съм там и вечер след 17-18часа пак на обратно.
И цял ден на жегата по трасето.
Оцеляхме и там бе деа.
То не е за хвалене,ама си е ежедневие за бая народ.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
STEVAL написа:
'начи и на тая, ако ѝ казвате дебела

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Въпрос на вкус може би, мен не ми харесват толкова големи задници , самото момиче не е дебело , но задника ….madafaka_donkele написа:STEVAL написа:
'начи и на тая, ако ѝ казвате дебелаДебели за мен са "модерните" черни американки, къде с изкуствени, къде с естествено големи задни дворове по 5дка
Тва освен тъп нег*р няма никой друг нормален човек да го хареса.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Просто нямах друг вариант да кача пералня, хладилник и още една камара багаж![]()
В Е61 ги качвам, като "стой и гледай"

Само ще ми отнеме малко време да постеля, че да опазя салона..
alx написа:… лявата кака бих я уважил да ми подръпне любовното пипало … ако го намери де- щото аз вече не го нося винаги а само като има нужда… през останалото време - в чашка с вода до кревата…
Това обяснява наличието на всички тези АМГ-та, тайкани и теслИ...

Сега, като пристигне новата 7ер, дето си заръчал, да знаеш има удобни къпхолдъри.... за чашката

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Миналата година ходих София - Добрич - София с една баничарка Опел Комбо 1.7д и товар 500кг.
На магистралата топ скорост 110км/ч.
ТИР-овете намаляха за да ги изпреваря
От тогава взимам един Фиат Дукато 2.3ТД който е направо бегачка
На магистралата топ скорост 110км/ч.
ТИР-овете намаляха за да ги изпреваря

От тогава взимам един Фиат Дукато 2.3ТД който е направо бегачка

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Абе на какво се дължи увеличението на цените на гумите през няколко дни
Гледам миналата седмица за предния размер на Zката, Bridgestone Potenza Sport 195лв/бр, след няколко дни станаха 201, днес 207 в уж най-големия сайт за гуми
Счупих касичката и ги поръчах от друг, който пък е с платена доставка ама хванах няколко отстъпки и дойде почти безплатна доставката до адрес

Гледам миналата седмица за предния размер на Zката, Bridgestone Potenza Sport 195лв/бр, след няколко дни станаха 201, днес 207 в уж най-големия сайт за гуми

Счупих касичката и ги поръчах от друг, който пък е с платена доставка ама хванах няколко отстъпки и дойде почти безплатна доставката до адрес
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
stean написа:alx написа:… лявата кака бих я уважил да ми подръпне любовното пипало … ако го намери де- щото аз вече не го нося винаги а само като има нужда… през останалото време - в чашка с вода до кревата…
Това обяснява наличието на всички тези АМГ-та, тайкани и теслИ...![]()
Сега, като пристигне новата 7ер, дето си заръчал, да знаеш има удобни къпхолдъри.... за чашката![]()
![]()
Викаш ще му е на една ръка разстояние ако му потрябва...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Don_Diego написа:Абе на какво се дължи увеличението на цените на гумите през няколко дни![]()
Гледам миналата седмица за предния размер на Zката, Bridgestone Potenza Sport 195лв/бр, след няколко дни станаха 201, днес 207 в уж най-големия сайт за гуми![]()
Спекула ,сега е момента да жънат оправдавайки се с цената на петрола ,на тока ,на природния газ ..............на Ретроградния Меркурий.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Купувай летни гуми, сега е момента. Другият месец цената ще е друга.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Нов Москвич в Москва - прибл. 26 600 еур
Същия китайски JAC JS4 в Европа - около 17 500 еур.
А па в самата Русия си го има на цена около 19 000 еур.
както писах назад нема как цената да е под колкото си струва китайското нещо и не само че не е под ами е бая над.
Ма иначе нов Москвич, ко говориш. Колко и да са глупави, не виждам кой ще даде 6-7 000 еуро отгоре, за да има емблема Москвич. Да си ги купи за 2 евро от Алито и да си ги залепи - същото ще получи.
Същия китайски JAC JS4 в Европа - около 17 500 еур.
А па в самата Русия си го има на цена около 19 000 еур.
както писах назад нема как цената да е под колкото си струва китайското нещо и не само че не е под ами е бая над.
Ма иначе нов Москвич, ко говориш. Колко и да са глупави, не виждам кой ще даде 6-7 000 еуро отгоре, за да има емблема Москвич. Да си ги купи за 2 евро от Алито и да си ги залепи - същото ще получи.
Хм,хм...
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Моджо написа:Krystal Boyd или Nancy A.
това е по моят вкус.
Топ

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.