Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Море 2023г.?!...

Мнение от damian2112 » 10 Сеп 2023, 11:08

Може би :) Сега се зачетох, Трубата си е сорт, който е специфичен за Тасос, даже си имат и PDO за него.

https://www.greekboston.com/olives/throumba/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от Моджо » 10 Сеп 2023, 12:10

Горещо препоръчвам ако обичате маслини да ги опитате. Гледам там на сайта дето постнах че доставят в еу. За кило 2 не си струва вероятно. Но ако се съберем повечко хора защо не. То и зехтинче си взимам пак от същия магазин. Маслини също, но точно тези за пръв път. Хем има извадени от всеки вид да кусаш и да си избираш, ма на, пропуснал съм ги.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Сеп 2023, 18:06

Плажове от Окинава, супер доволни са всички
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 13 Сеп 2023, 18:36

Красиво място. Пясъкът, изглежда много фин, така ли е на допир?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Сеп 2023, 3:00

На този плаж е много фин, на други не толкова, защото има изхвърлени корали и е по-твърдо.
Плажове има десетки и рядко се събират хора, освен на разни по-известни, където ходят за снимки.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Сеп 2023, 0:09

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Сеп 2023, 10:30

Да върна малко инфо за 2-те седмици почивка.. :shock:

Лефката

За втори път сме там и останехме много доволни.
Пътувахме организирано с автобус - никога повече.
Хотела беше 3* и беше ок, нищо че последния ден сутринта закуската бързо бързо свърши.
Много чиста вода, освен на Порто Кацики, където просто беше по-мътна. На 10м дълбочина спокойно си виждаш дъното. Доста рибки около теб, че си бях взел маската и си разглеждах.
В хубав ресторант в столицата, вечеря за двама - 60€, като само бут вино беше 22, миди, салата, дзадзики, още една разядка и бут. газирана вода. Никоя порция не беше "не е за един човек". Сравнително нормални цени за всичко - 25€ наем на ден за скутер 125цц, харчи 5€ на 100км с двама човека на него. :)

Влас - к-кс Voya.
Вероятно ще повторим и потретим, уникално място, чисто, всички са усмихнати, храната е супер(голямо изобилие, качество ++++, разнообразие, пюрета, каши и бикствити за бебета). Стаята е супер, всеки ден почистване и зареждане на мини бара безплатно. В коридорите и навън мирише на парфюм, през ноща сандвичи и салати.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 21 Сеп 2023, 8:31

Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера . Всички плажове са частни , всички таверни също :D :yes: Краят на септември е времето за истинска почивка . Даже на фериботчето бяхме около 10 автомобила - кеф :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Сеп 2023, 15:24

Мои познати също са там в момента и казват, че е рай. Идеално време е този септември за Гърция.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Сеп 2023, 16:43

А бе началото на месеца май не беше много идеален.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Сеп 2023, 17:15

беше беше :smoke:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Сеп 2023, 17:22

Пострадалите от наводненията не мисля са си изкарали добре :dunno: Приятелка на колежката са ги спасявали с хеликоптер :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 21 Сеп 2023, 21:23

mr_petroff написа:Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера . :lalala:

А ранно как е, нещо около средата на април. Вероятно догодина по това време планираме и двамата с жена ми да сме си в БГ и евентуално да отскокнем за един уикенд - около 3 дена до Санторини. За плаж дори да не става водата, ние планираме да вземем нещо с хубав изглед от стаята и с басейн или топло джакузи, само все пак времето да не е някой клинч и човек да не може да се покаже навън все пак.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 21 Сеп 2023, 21:29

peshehodetz написа:
mr_petroff написа:Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера . :lalala:

А ранно как е, нещо около средата на април. Вероятно догодина по това време планираме и двамата с жена ми да сме си в БГ и евентуално да отскокнем за един уикенд - около 3 дена до Санторини. За плаж дори да не става водата, ние планираме да вземем нещо с хубав изглед от стаята и с басейн или топло джакузи, само все пак времето да не е някой клинч и човек да не може да се покаже навън все пак.

Април ще е добре, след това става ад от народ, тълпи навсякъде на това малко островче. Там е за снимки повече, не за плаж, а и април не вярвам да е над 20 градуса водата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 22 Сеп 2023, 1:17

peshehodetz написа:

На Санторини от октомври до април си е най добре. То това не е за почивка, по скоро е за екскурзия. Разгледай Санторини, почивка в Наксос примерно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата