Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Море 2023г.?!...
Може би
Сега се зачетох, Трубата си е сорт, който е специфичен за Тасос, даже си имат и PDO за него.
https://www.greekboston.com/olives/throumba/

https://www.greekboston.com/olives/throumba/
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Море 2023г.?!...
Горещо препоръчвам ако обичате маслини да ги опитате. Гледам там на сайта дето постнах че доставят в еу. За кило 2 не си струва вероятно. Но ако се съберем повечко хора защо не. То и зехтинче си взимам пак от същия магазин. Маслини също, но точно тези за пръв път. Хем има извадени от всеки вид да кусаш и да си избираш, ма на, пропуснал съм ги.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Плажове от Окинава, супер доволни са всички

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Красиво място. Пясъкът, изглежда много фин, така ли е на допир?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На този плаж е много фин, на други не толкова, защото има изхвърлени корали и е по-твърдо.
Плажове има десетки и рядко се събират хора, освен на разни по-известни, където ходят за снимки.
Плажове има десетки и рядко се събират хора, освен на разни по-известни, където ходят за снимки.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да върна малко инфо за 2-те седмици почивка..
Лефката
За втори път сме там и останехме много доволни.
Пътувахме организирано с автобус - никога повече.
Хотела беше 3* и беше ок, нищо че последния ден сутринта закуската бързо бързо свърши.
Много чиста вода, освен на Порто Кацики, където просто беше по-мътна. На 10м дълбочина спокойно си виждаш дъното. Доста рибки около теб, че си бях взел маската и си разглеждах.
В хубав ресторант в столицата, вечеря за двама - 60€, като само бут вино беше 22, миди, салата, дзадзики, още една разядка и бут. газирана вода. Никоя порция не беше "не е за един човек". Сравнително нормални цени за всичко - 25€ наем на ден за скутер 125цц, харчи 5€ на 100км с двама човека на него.
Влас - к-кс Voya.
Вероятно ще повторим и потретим, уникално място, чисто, всички са усмихнати, храната е супер(голямо изобилие, качество ++++, разнообразие, пюрета, каши и бикствити за бебета). Стаята е супер, всеки ден почистване и зареждане на мини бара безплатно. В коридорите и навън мирише на парфюм, през ноща сандвичи и салати.

Лефката
За втори път сме там и останехме много доволни.
Пътувахме организирано с автобус - никога повече.
Хотела беше 3* и беше ок, нищо че последния ден сутринта закуската бързо бързо свърши.
Много чиста вода, освен на Порто Кацики, където просто беше по-мътна. На 10м дълбочина спокойно си виждаш дъното. Доста рибки около теб, че си бях взел маската и си разглеждах.
В хубав ресторант в столицата, вечеря за двама - 60€, като само бут вино беше 22, миди, салата, дзадзики, още една разядка и бут. газирана вода. Никоя порция не беше "не е за един човек". Сравнително нормални цени за всичко - 25€ наем на ден за скутер 125цц, харчи 5€ на 100км с двама човека на него.

Влас - к-кс Voya.
Вероятно ще повторим и потретим, уникално място, чисто, всички са усмихнати, храната е супер(голямо изобилие, качество ++++, разнообразие, пюрета, каши и бикствити за бебета). Стаята е супер, всеки ден почистване и зареждане на мини бара безплатно. В коридорите и навън мирише на парфюм, през ноща сандвичи и салати.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера . Всички плажове са частни , всички таверни също
Краят на септември е времето за истинска почивка . Даже на фериботчето бяхме около 10 автомобила - кеф 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мои познати също са там в момента и казват, че е рай. Идеално време е този септември за Гърция.
Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
беше беше 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Пострадалите от наводненията не мисля са си изкарали добре
Приятелка на колежката са ги спасявали с хеликоптер 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
mr_petroff написа:Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера .
А ранно как е, нещо около средата на април. Вероятно догодина по това време планираме и двамата с жена ми да сме си в БГ и евентуално да отскокнем за един уикенд - около 3 дена до Санторини. За плаж дори да не става водата, ние планираме да вземем нещо с хубав изглед от стаята и с басейн или топло джакузи, само все пак времето да не е някой клинч и човек да не може да се покаже навън все пак.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
peshehodetz написа:mr_petroff написа:Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера .
А ранно как е, нещо около средата на април. Вероятно догодина по това време планираме и двамата с жена ми да сме си в БГ и евентуално да отскокнем за един уикенд - около 3 дена до Санторини. За плаж дори да не става водата, ние планираме да вземем нещо с хубав изглед от стаята и с басейн или топло джакузи, само все пак времето да не е някой клинч и човек да не може да се покаже навън все пак.
Април ще е добре, след това става ад от народ, тълпи навсякъде на това малко островче. Там е за снимки повече, не за плаж, а и април не вярвам да е над 20 градуса водата
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
peshehodetz написа:mr_petroff написа:Няма нищо по добро от късно море в Гърция . На Амулиани съм - еВаси спокойствието и лежерна атмосфера .
На Санторини от октомври до април си е най добре. То това не е за почивка, по скоро е за екскурзия. Разгледай Санторини, почивка в Наксос примерно.