СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: СПАМ ТЕМА
Да, те упоменаха че ще е нещо в тоз стил
Просто употребата на чуждици ме ядоса . То бива да е ама пък някак по-умерено .

Просто употребата на чуждици ме ядоса . То бива да е ама пък някак по-умерено .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ivanski_2 написа:Не знам за вас, но аз много се кефя да има МНОГОО сняг, даже с кеф си чистя пред гаража ( ако не минава честно снегорина тогава само псувам от терасата)
И аз, неслучайно имам шпер хахах, като е студено, но няма сняг ми е гадно и тъпо и ми липсва настроение

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
"Мъж играл на търг, организиран от Националната агенция за приходите. Той внесъл депозит, платил и цялата сума до последната стотинка. Почтеният данъкоплатец спечелил наддаването и станал собственик на скъп автомобил. Той обаче пристигнал без двигател."
https://nova.bg/news/view/2023/01/23/39 ... %82%D0%B8/

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Много обичам да бачкам от лифта, то така и така никой не ми дава отпуска 

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
DriftoMania написа:"Мъж играл на търг, организиран от Националната агенция за приходите. Той внесъл депозит, платил и цялата сума до последната стотинка. Почтеният данъкоплатец спечелил наддаването и станал собственик на скъп автомобил. Той обаче пристигнал без двигател."
Колко да е скъпа тази дърта Х5? Иначе в "добро техническо състояние", но без двигател

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Е*ааа го много спам за четене. И ся к'во всички случайно ще ходите към Пампорово... качете поне някоя снимка за тея дето няма да могат да отидат...да карат ски... (аз ски не обичам да карам) 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
turieca написа:Дебели били ама хукнахте към Пампорово "скиори" такива.![]()
![]()
Аз на Пампорово зимата не ходя, че ще взема да закъсам някъде в снега..иначе ми се ходи ама не искам да рискувам

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
BorislavB написа:Е*ааа го много спам за четене. И ся к'во всички случайно ще ходите към Пампорово... качете поне някоя снимка за тея дето няма да могат да отидат...да карат ски... (аз ски не обичам да карам)
Щяло било да вали...5 дена даже...тия двете бегачки с толкова скиори верно ще ги вали...сняг, трябва даже лавинна опасност да обяват

- BorislavB
- ентусиаст
-
Да не забравите да си вземете бански и чехли, че ако няма сняг да може да побягате малко на чист въздух. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- BorislavB
- ентусиаст
-
Don_Diego написа:BorislavB написа:Е*ааа го много спам за четене. И ся к'во всички случайно ще ходите към Пампорово... качете поне някоя снимка за тея дето няма да могат да отидат...да карат ски... (аз ски не обичам да карам)
Щяло било да вали...5 дена даже...тия двете бегачки с толкова скиори верно ще ги вали...сняг, трябва даже лавинна опасност да обяват![]()
![]()
Тея двете ако влязат у форума да видят колко са обсъждани...ще се помислят за известни.

- ryan83
- gangstera
-
BorislavB написа:Don_Diego написа:BorislavB написа:Е*ааа го много спам за четене. И ся к'во всички случайно ще ходите към Пампорово... качете поне някоя снимка за тея дето няма да могат да отидат...да карат ски... (аз ски не обичам да карам)
Щяло било да вали...5 дена даже...тия двете бегачки с толкова скиори верно ще ги вали...сняг, трябва даже лавинна опасност да обяват![]()
![]()
Тея двете ако влязат у форума да видят колко са обсъждани...ще се помислят за известни.

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
ivanski_2 написа:Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението
Дали? Зимата не съм ходил..ще ми е за първи път

Сега лятото ми остана само такова каране да направя, по завои..че миналото лято като бях на Пампорово колата хич не вървеше

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ryan83 написа:ivanski_2 написа:Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението
Дали? Зимата не съм ходил..ще ми е за първи пъте преди с нащте съм ходил де ама вече съм забравил да карам ски
![]()
![]()
Сега лятото ми остана само такова каране да направя, по завои..че миналото лято като бях на Пампорово колата хич не вървеше![]()
![]()
С каквато и кола да отидеш там, местните голфове ще те точкуват по завоите