ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Яну 2009, 20:21

Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца :evil:
Смърт за тези боклуци :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Яну 2009, 20:23

Гарантирам, че един мирен протест воден от хора, разбиращи от политика и знаещи какво искат щеше да е много по-ползотворен от този.

Rebel Българските учители не са ли разбиращи и знаещи какво искат какво потигнаха те ?

Учителски протест - нищо
Полицейски протест - нищо
Земеделски протест - нищо
Здравеопазването - нищо
другите ги забравих

какво постигнаха те?
Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някои партии имат намеса, а търсят проблема..
Последна промяна ditko1 на 14 Яну 2009, 20:26, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 14 Яну 2009, 20:25

Scott написа:Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца :evil:

не става така бе колега
и ся кво взимайте калашниците и давай на автоматичен ;)
все пак е 21 век не мислите ли

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Яну 2009, 20:26

boorislav айде ти кажи как става ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Яну 2009, 20:28

boorislav написа:
Scott написа:Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца :evil:

не става така бе колега

Последните 20 години ни ебаха майката ако не са за калашник незнам за какво са :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Яну 2009, 20:30

boorislav написа:

не става така бе колега
Добре колега.в горния пост колегата е написъл,Учителите,лекарите,зърно производителите,млеко производителите и кои ли не протестираха мирно и КАКВО постигнаха НИЩО,още колко мирни протести да направим ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 20:35

ditko1, защото се събираха по 500 човека и не им се обръщаше внимание. А днес се събраха всички заедно, всеки с исканията си, но за жалост, всичко беше провалено от група пияни тийнейджъри... :(

ditko1 написа:Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някоя партии имат намеса, а търсят проблема..

с гръцкия проблем сме запознати (или поне аз) само от медиите, а знаеш нашите журналисти :mhihi: , така че не мога да сравнявам. Пък и не вярвам някой да иска да стане като в Гърция...
Гледайте и от друга гледна точка. Ами ако ти беше полицай? И трябва да изпълняваш заповеди на ония лумпени? Като ти кажат "върти с палката!" въртиш, защото иначе ще си загубиш работата и тогава кой ще ти храни децата и изплаща ипотеката!! (не конкретизирам, говоря принципно) Защо да става като в Гърция? За да ми запалят магазина или за да потрошат колата на дядо ми дето 10 години е събирал от пенсията за нея и после да не получи пукнат лев ли? Точно от Гърците пример не бива в тоя случай да взимаме, защото там какво се случи. Тръгнаха на "протест с/у насилието" и как завършиха? С хиляди ранени по болниците и щети за милиони евро. Е мерси ! :roll:

П.П: САмо от това, че се требеше по медиите за днешния протест от 2 седмици насам, и от това, че имаше повикана толкова много полиция трябва да ви става ясно, че управляващите се бяха насрали, и може би щеше да се направи нещо по въпроса :roll:
Последна промяна Rebel на 14 Яну 2009, 20:39, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Яну 2009, 20:38

Rebel написа:ditko1, защото се събираха по 500 човека и не им се обръщаше внимание. А днес се събраха всички заедно, всеки с исканията си, но за жалост, всичко беше провалено от група пияни тийнейджъри... :(

ditko1 написа:Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някоя партии имат намеса, а търсят проблема..

с гръцкия проблем сме запознати (или поне аз) само от медиите, а знаеш нашите журналисти :mhihi: , така че не мога да сравнявам. Пък и не вярвам някой да иска да стане като в Гърция...
Гледайте и от друга гледна точка. Ами ако ти беше полицай? И трябва да изпълняваш заповеди на ония лумпени? Като ти кажат "върти с палката!" въртиш, защото иначе ще си загубиш работата и тогава кой ще ти храни децата и изплаща ипотеката!! (не конкретизирам, говоря принципно) Защо да става като в Гърция? За да ми запалят магазина или за да потрошат колата на дядо ми дето 10 години е събирал от пенсията за нея и после да не получи пукнат лев ли? Точно от Гърците пример не бива в тоя случай да взимаме, защото там какво се случи. Тръгнаха на "протест с/у насилието" и как завършиха? С хиляди ранени по болниците и щети за милиони евро. Е мерси ! :roll:

напротив нищо не са провали ли... Докато управляващите не почнат да се страхуват от народа нещата няма да се променят. ОТ мирните безобидни офце не ги е страх, дано поне от ултрасите да ги е страх. Мен ме е страх но заставам на 100% зад деиствията им защото това е начина...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 14 Яну 2009, 20:39

ако знаех щях да стана премиер просто казвам че може да има и други варианти насилието води до още насилие това е
би ли ти харесало 13 годишно дете да ходи с автомат мисля че си виждал такива сцени по телевизията
Последна промяна borislav на 14 Яну 2009, 20:41, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от vazioo » 14 Яну 2009, 20:39

Полицаите ли убиха студента или същите пияни и надрусани идиоти, които са виновни за насилието днес ?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 14 Яну 2009, 20:46

AcOrP написа:
Rebel написа:ditko1, защото се събираха по 500 човека и не им се обръщаше внимание. А днес се събраха всички заедно, всеки с исканията си, но за жалост, всичко беше провалено от група пияни тийнейджъри... :(

напротив нищо не са провали ли... Докато управляващите не почнат да се страхуват от народа нещата няма да се променят. ОТ мирните безобидни офце не ги е страх, дано поне от ултрасите да ги е страх. Мен ме е страх но заставам на 100% зад деиствията им защото това е начина...

Абсолютно подкепям мнението ти нека разберат управляващите че "Нии не сме вече рая покорна"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 14 Яну 2009, 20:46

Много са добри някои в това да бъдат вкарани провокатори и да отиде всичко по дяволите. Спрямо такива е имало сигнали и не е било предприето нищо. Що ли? А случката с бомбата? Който и да е кмет как трябваше да реагира? Според някои от вас ето така - не ме интересува.
Протести трябва да има, просто следващите, които и да са те да си имат едно наум.
А на който му е широко около врата, на който му е кеф да живее в държава, която и един чех разбра ква е да си стои в къщи и да не ходи да протестира и гласува!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Яну 2009, 20:54

Управляващите питат: Овце, кво ще желаете?
Овцете отговорили задружно. Ние вече не сме овце и искаме нова конситуция, осигуряваща мониторинг на всеки политик и действащи крумови закони.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Яну 2009, 21:02

acer написа:Управляващите питат: Овце, кво ще желаете?
Овцете отговорили задружно. Ние вече не сме овце и искаме нова конситуция, осигуряваща мониторинг на всеки политик и действащи крумови закони.

И управляващите отговорили: Искайте си, мечтите са безплатни ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 21:03

acer написа: Ние вече не сме овце и искаме нова конситуция, осигуряваща мониторинг на всеки политик и действащи крумови закони.

Така е, колега, и аз искам Хан Крумовите закони, но по тях днес трябваше да има много отрязани ръце за вандалство...
А щетите, които се нанесоха днес ще бъдат изплатени не от откраднатите пари, а от бюджета, тоест от нашите джобове. Потрошените коли и рейсове от градския транспорт са НАШИ!
Потрошени трябваше да са ЛИЧНИТЕ автомобили на свинете, които окрадоха нас и държавата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата