ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца
Смърт за тези боклуци

Смърт за тези боклуци

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Гарантирам, че един мирен протест воден от хора, разбиращи от политика и знаещи какво искат щеше да е много по-ползотворен от този.
Rebel Българските учители не са ли разбиращи и знаещи какво искат какво потигнаха те ?
Учителски протест - нищо
Полицейски протест - нищо
Земеделски протест - нищо
Здравеопазването - нищо
другите ги забравих
какво постигнаха те?
Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някои партии имат намеса, а търсят проблема..
Последна промяна ditko1 на 14 Яну 2009, 20:26, променена общо 1 път
- borislav
- младши ентусиаст
-
Scott написа:Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца![]()
Смърт за тези боклуци
не става така бе колега
и ся кво взимайте калашниците и давай на автоматичен

все пак е 21 век не мислите ли
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
boorislav написа:Scott написа:Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца![]()
Смърт за тези боклуци
не става така бе колега
и ся кво взимайте калашниците и давай на автоматичен![]()
Последните 20 години ни ебаха майката ако не са за калашник незнам за какво са

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Добре колега.в горния пост колегата е написъл,Учителите,лекарите,зърно производителите,млеко производителите и кои ли не протестираха мирно и КАКВО постигнаха НИЩО,още колко мирни протести да направим ??boorislav написа:Scott написа:Стига с тея мирни протести,не разбрахте ли ,че нестава с тея мирни протести в България,в Германия може и да става ама там политиците са хора,а не алчни мазни копеленца![]()
Смърт за тези боклуци
не става така бе колега
и ся кво взимайте калашниците и давай на автоматичен![]()
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
ditko1, защото се събираха по 500 човека и не им се обръщаше внимание. А днес се събраха всички заедно, всеки с исканията си, но за жалост, всичко беше провалено от група пияни тийнейджъри...
с гръцкия проблем сме запознати (или поне аз) само от медиите, а знаеш нашите журналисти
, така че не мога да сравнявам. Пък и не вярвам някой да иска да стане като в Гърция...
Гледайте и от друга гледна точка. Ами ако ти беше полицай? И трябва да изпълняваш заповеди на ония лумпени? Като ти кажат "върти с палката!" въртиш, защото иначе ще си загубиш работата и тогава кой ще ти храни децата и изплаща ипотеката!! (не конкретизирам, говоря принципно) Защо да става като в Гърция? За да ми запалят магазина или за да потрошат колата на дядо ми дето 10 години е събирал от пенсията за нея и после да не получи пукнат лев ли? Точно от Гърците пример не бива в тоя случай да взимаме, защото там какво се случи. Тръгнаха на "протест с/у насилието" и как завършиха? С хиляди ранени по болниците и щети за милиони евро. Е мерси !
П.П: САмо от това, че се требеше по медиите за днешния протест от 2 седмици насам, и от това, че имаше повикана толкова много полиция трябва да ви става ясно, че управляващите се бяха насрали, и може би щеше да се направи нещо по въпроса

ditko1 написа:Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някоя партии имат намеса, а търсят проблема..
с гръцкия проблем сме запознати (или поне аз) само от медиите, а знаеш нашите журналисти

Гледайте и от друга гледна точка. Ами ако ти беше полицай? И трябва да изпълняваш заповеди на ония лумпени? Като ти кажат "върти с палката!" въртиш, защото иначе ще си загубиш работата и тогава кой ще ти храни децата и изплаща ипотеката!! (не конкретизирам, говоря принципно) Защо да става като в Гърция? За да ми запалят магазина или за да потрошат колата на дядо ми дето 10 години е събирал от пенсията за нея и после да не получи пукнат лев ли? Точно от Гърците пример не бива в тоя случай да взимаме, защото там какво се случи. Тръгнаха на "протест с/у насилието" и как завършиха? С хиляди ранени по болниците и щети за милиони евро. Е мерси !

П.П: САмо от това, че се требеше по медиите за днешния протест от 2 седмици насам, и от това, че имаше повикана толкова много полиция трябва да ви става ясно, че управляващите се бяха насрали, и може би щеше да се направи нещо по въпроса

Последна промяна Rebel на 14 Яну 2009, 20:39, променена общо 1 път
Rebel написа:ditko1, защото се събираха по 500 човека и не им се обръщаше внимание. А днес се събраха всички заедно, всеки с исканията си, но за жалост, всичко беше провалено от група пияни тийнейджъри...ditko1 написа:Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някоя партии имат намеса, а търсят проблема..
с гръцкия проблем сме запознати (или поне аз) само от медиите, а знаеш нашите журналисти, така че не мога да сравнявам. Пък и не вярвам някой да иска да стане като в Гърция...
напротив нищо не са провали ли... Докато управляващите не почнат да се страхуват от народа нещата няма да се променят. ОТ мирните безобидни офце не ги е страх, дано поне от ултрасите да ги е страх. Мен ме е страх но заставам на 100% зад деиствията им защото това е начина...
- borislav
- младши ентусиаст
-
ако знаех щях да стана премиер просто казвам че може да има и други варианти насилието води до още насилие това е
би ли ти харесало 13 годишно дете да ходи с автомат мисля че си виждал такива сцени по телевизията
би ли ти харесало 13 годишно дете да ходи с автомат мисля че си виждал такива сцени по телевизията
Последна промяна borislav на 14 Яну 2009, 20:41, променена общо 1 път
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
AcOrP написа:Rebel написа:ditko1, защото се събираха по 500 човека и не им се обръщаше внимание. А днес се събраха всички заедно, всеки с исканията си, но за жалост, всичко беше провалено от група пияни тийнейджъри...ditko1 написа:Защо в гърция като почна кървава свада един човек не каза, че някоя партии имат намеса, а търсят проблема..
с гръцкия проблем сме запознати (или поне аз) само от медиите, а знаеш нашите журналисти, така че не мога да сравнявам. Пък и не вярвам някой да иска да стане като в Гърция...
напротив нищо не са провали ли... Докато управляващите не почнат да се страхуват от народа нещата няма да се променят. ОТ мирните безобидни офце не ги е страх, дано поне от ултрасите да ги е страх. Мен ме е страх но заставам на 100% зад деиствията им защото това е начина...
Абсолютно подкепям мнението ти нека разберат управляващите че "Нии не сме вече рая покорна"
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Много са добри някои в това да бъдат вкарани провокатори и да отиде всичко по дяволите. Спрямо такива е имало сигнали и не е било предприето нищо. Що ли? А случката с бомбата? Който и да е кмет как трябваше да реагира? Според някои от вас ето така - не ме интересува.
Протести трябва да има, просто следващите, които и да са те да си имат едно наум.
А на който му е широко около врата, на който му е кеф да живее в държава, която и един чех разбра ква е да си стои в къщи и да не ходи да протестира и гласува!
Протести трябва да има, просто следващите, които и да са те да си имат едно наум.
А на който му е широко около врата, на който му е кеф да живее в държава, която и един чех разбра ква е да си стои в къщи и да не ходи да протестира и гласува!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
acer написа: Ние вече не сме овце и искаме нова конситуция, осигуряваща мониторинг на всеки политик и действащи крумови закони.
Така е, колега, и аз искам Хан Крумовите закони, но по тях днес трябваше да има много отрязани ръце за вандалство...
А щетите, които се нанесоха днес ще бъдат изплатени не от откраднатите пари, а от бюджета, тоест от нашите джобове. Потрошените коли и рейсове от градския транспорт са НАШИ!
Потрошени трябваше да са ЛИЧНИТЕ автомобили на свинете, които окрадоха нас и държавата.