ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...
Еееее нема такава тема....досега чета и се чудя какво по дяволите става тук!!!!
ВИНАГИ съм смятал Тошко за пичага и опредлелно за мъжкар, НО.....
В тоя случай неговият имидж е СЕРИОЗНО разклатен в моите очи! А всъщност той е с такъв статус в моите очи наистина от миналата година на Ахтопол, когато ние двамата със Спудера при все отчайваща си скъсаност върнахме на Любо парите, които той великодушно ни даде назаем за да можемем да присъстваме на това грандиозно събитие, а пък Тошко....ми той просто НЕ МУ ГИ ДАДЕ, а както разбирам едва сега, ОЩЕ НЕ МУ ГИ Е ДАЛ!!!!!!
Са за 100-те и 700-те лева...Тоше, разбирам, че може би за теб тия суми за жалки и смешни, но има доста хора тук, които не смятат така защото работят и то здраво за някакви такива суми...смешно, жалко.....реалност, булгаристан...........
И аз самия не мисля, че 700 кинта са малка сума ебати-това ми е един средна ръка спортен ауспух за мотора!!!!!!!!!!
За постъпката с момичето-ми брат не е мъжкарско да му се не види! Както не е мъжкарско да удряш, псуваш или унижаваш една ЖЕНА!!! А за това, че ти е дала тия пари когато си бил в нужда и само на доверие просто нямам думи!!!!
Дано се оправят нещата и дано пак бъдеш оня Тошко, който знам от преди, в моите, а и не само в моите очи!
Поздрави!
ВИНАГИ съм смятал Тошко за пичага и опредлелно за мъжкар, НО.....

В тоя случай неговият имидж е СЕРИОЗНО разклатен в моите очи! А всъщност той е с такъв статус в моите очи наистина от миналата година на Ахтопол, когато ние двамата със Спудера при все отчайваща си скъсаност върнахме на Любо парите, които той великодушно ни даде назаем за да можемем да присъстваме на това грандиозно събитие, а пък Тошко....ми той просто НЕ МУ ГИ ДАДЕ, а както разбирам едва сега, ОЩЕ НЕ МУ ГИ Е ДАЛ!!!!!!

Са за 100-те и 700-те лева...Тоше, разбирам, че може би за теб тия суми за жалки и смешни, но има доста хора тук, които не смятат така защото работят и то здраво за някакви такива суми...смешно, жалко.....реалност, булгаристан...........

И аз самия не мисля, че 700 кинта са малка сума ебати-това ми е един средна ръка спортен ауспух за мотора!!!!!!!!!!
За постъпката с момичето-ми брат не е мъжкарско да му се не види! Както не е мъжкарско да удряш, псуваш или унижаваш една ЖЕНА!!! А за това, че ти е дала тия пари когато си бил в нужда и само на доверие просто нямам думи!!!!
Дано се оправят нещата и дано пак бъдеш оня Тошко, който знам от преди, в моите, а и не само в моите очи!
Поздрави!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
милко,бях много доволен 4е тогава тя ми сварши работа,си4ко беше нормално докато тя не пусна темата.Пак казвам оговорката беше след 6,което зна4и до края на деня.Тя пуска темата в 19:40
тва ли е коректното от нейна страна.неможа ли да из4ака още малко да разбере какво става и защо става,и днеска си4ко да приклю4и без тая тема.тя доволна и аз доволен,а не са да се плюя с сумати народ от форума

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ебаси форума тука вече всичко можеш да научиш само не и за бмв не стриитрацерите трябва да заключите а извън темата щото няколко човека тука си влизат на чат и аз до ся от тях не съм видял нищо полезно или нещо свързано с бмв.те тука си го играят на лафче не знам в кой друг форум има такава селяния

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Хайде и аз да се намеся в темата ...
Мисля, че всичко вече се написа и темата е за ключ .А иначе не съдете Yolita . Колежката си е имала причини за да си иска парите точно на момента . Ами представете си ,че понякога нещата не се развиват така както ги мислите. Винаги се случва нещо което обърква плановете Ви и на Вас ви трябват спешно пари .Е, какво правим тогава? Естествено започваме да си търсим тези които сме дали на някой назаем. Не плюйте по колежката която пусна темата, защото аз донякъде съм запознат как стоят нещата при нея..Още повече ако до един момент сте били на сигурно работно място и след това просто е трябвало да си потърсиш друго работно място . Е, мисля ,че ме разбрахте за какво говоря..Всеки е изпадал в такова положение нали? Така, че...... нека не съдим така прибирзано колежката ...
Мисля, че всичко вече се написа и темата е за ключ .А иначе не съдете Yolita . Колежката си е имала причини за да си иска парите точно на момента . Ами представете си ,че понякога нещата не се развиват така както ги мислите. Винаги се случва нещо което обърква плановете Ви и на Вас ви трябват спешно пари .Е, какво правим тогава? Естествено започваме да си търсим тези които сме дали на някой назаем. Не плюйте по колежката която пусна темата, защото аз донякъде съм запознат как стоят нещата при нея..Още повече ако до един момент сте били на сигурно работно място и след това просто е трябвало да си потърсиш друго работно място . Е, мисля ,че ме разбрахте за какво говоря..Всеки е изпадал в такова положение нали? Така, че...... нека не съдим така прибирзано колежката ...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аз викам най-големата клюкарка да заключва темата и да се приключва въпроса
Имаше хепи енд, всички са щастливи и доволни и те така.

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
А милко относно това което е разклатено и кое не,мен ме е яд 4е се изложих в о4ите на само няколко определени 4овека,тези на които не сам успял да си спазя уговорката и да си варна парите,защото един път са ми дали,ако бях то4ен с тях,пак щяха да ми дадат.Сега трудно ще си спе4еля доверието кам тях,но ми е обица на ухото,за другите няма да коментирам.Не слу4айно в темата ми бях писал СРЕЩУ ЗАЛОГ
което само по себе си озна4ава 4е не сам искал да прееба някой
което само по себе си озна4ава 4е не сам искал да прееба някой
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
M2PR написа:Аз викам най-големата клюкарка да заключва темата и да се приключва въпросаИмаше хепи енд, всички са щастливи и доволни и те така.
И да изпееме задружно "Кълнааааа сееее" хванати за ръце.
темата верно се изчерпа, от тук на сетне си е само спамене
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
последното нещо което искам е някой да е плюе.истината е 4е тя пребърза сас заклю4енията и от там стана целия панаирsineok_pi4_ написа:Хайде и аз да се намеся в темата ...
А ти сам каза 4е се слу4ва нещо да се обърка,ми и при мен се обърка и се размина с един ден,е кво умря ли някой,кво толко стана,4е и тема 4е сам измамник
Добрао вечер
това е радвам се че всичко свърши.
моля да заключите темата.
моля да заключите темата.
Последна промяна Yolita на 27 Яну 2009, 21:31, променена общо 2 пъти
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Re: Добрао вечер
добре 4е и ти се появи,само незнам как реши 4е искам да се бия с хората от форума,след като с доста голяма 4аст от тях се срещам по збирки и не сам имал проблеми,много ясно 4е няма да дам фалшиви пари,ти нормална ли сиYolita написа:Тошко, не съм те заплашвала а те предопредих ... все пак да ти твойте думи по телехона ти ми се обади "ще дойда ще намеря и ще ти изкормя червата" след като ми даде парите. Искаше да се биеш с хората от фурума до колкото разбрах .... това ми каза ....
Второ да с мен имаше 8 човека, който те наблудаваха проверих парите в Била не са фалшиви. В Била има камери от вън и качулката, с която беше няма да те спаси.

Втово не аз те заплаших а един от тези дето беше с мен,явно и гласа ми не можеш да познаеш
а тези твои познати защо бяха?
и какво като има камери,пак ли ме заплашваш нещо,нещо нередно да сам направил кво ме плашиш с тея камери а

ти се криеше ....това е ...не аз.
защо бяха мойте познати сам може да си отговориш на този въпрос!
незнам кой е защото крещеше по телефона..........и се изписваше твоя номер ........
защо бяха мойте познати сам може да си отговориш на този въпрос!
незнам кой е защото крещеше по телефона..........и се изписваше твоя номер ........
Последна промяна Yolita на 27 Яну 2009, 21:36, променена общо 3 пъти