Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Владо написа:дузполона и съдийчестър са най-смешните отбори на земята... веднага след тях, както винаги втори, са уевски

Отсъжданията на съдията бяха под всякаква критика.... не само дузпата, нарушенията, спортните топки всичко се даваше на Барцелоната.... Добри са, може би най-добро именно поради тая причина е грозно да се подбутват с некви такива смешни отсъждания...
А за втората дузпа - незнам от кога Бодичека е позволен във футбола... и със сигурност тоя приом го използваха Барцелоната !!!
Жалка история..... Меси какво направи и в 2та мача , че нещо не се сещам

И двете дузпи си бяха абсолютно реални.
Играл съм футбол / както предполагам много от хората тук / и знам какво е да те дърпат за фланелката в наказателното. Нарушението е налице, извършено е в наказателното поле - по правилник това е дузпа. Нищо нередно не виждам.
Иначе Милан ми харесаха, и 2та мача играха с вдигнати глави и търсеха победа. А срещу играта на Барса това е трудно.
Играл съм футбол / както предполагам много от хората тук / и знам какво е да те дърпат за фланелката в наказателното. Нарушението е налице, извършено е в наказателното поле - по правилник това е дузпа. Нищо нередно не виждам.
Иначе Милан ми харесаха, и 2та мача играха с вдигнати глави и търсеха победа. А срещу играта на Барса това е трудно.

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
така е срещу барса се играе много трудно, още повече подпряна барса
серджо и пуйол добре са тренирали нещата и им се получават - трябва да има заслужена награда на хората дето се трудят на тренировка..
а на тия дето казват, че всяко дърпане за фланелката е фал - ще им кажа, че това не балет, а футбол, и такива дърпания има при ВСЯКО статично положение...
и още да си припомнят колко пъти защитниците на барса дърпаха Дрогба за фланелката (когато топката е в него, не когато отива на майната си) и колко пъти играха с ръка и колко пъти бяха наказани за действията си - щом всяко дърпане е фал

серджо и пуйол добре са тренирали нещата и им се получават - трябва да има заслужена награда на хората дето се трудят на тренировка..

а на тия дето казват, че всяко дърпане за фланелката е фал - ще им кажа, че това не балет, а футбол, и такива дърпания има при ВСЯКО статично положение...

и още да си припомнят колко пъти защитниците на барса дърпаха Дрогба за фланелката (когато топката е в него, не когато отива на майната си) и колко пъти играха с ръка и колко пъти бяха наказани за действията си - щом всяко дърпане е фал

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Convertible написа:а на тия дето казват, че всяко дърпане за фланелката е фал - ще им кажа, че това не балет, а футбол, и такива дърпания има при ВСЯКО статично положение... :
Всяко дърпане за фланелката Е фал, колега. Това, че някой съдии не го свирят не означава, че всички трябва да си затварят очите.
Факт е и го пише в правилника. Дърпането за фланелката е нарушение на правилата. Не е коректно да се обвинява един съдия, че следва правилника.
П.С. Не съм някой луд фен на Барса, ама на черното бяло не е мога да кажа. Неста се помъчи да го съблече

- xerial
- старши ентусиаст
-
dimov_ написа:Convertible написа:а на тия дето казват, че всяко дърпане за фланелката е фал - ще им кажа, че това не балет, а футбол, и такива дърпания има при ВСЯКО статично положение... :
Всяко дърпане за фланелката Е фал, колега. Това, че някой съдии не го свирят не означава, че всички трябва да си затварят очите.
Факт е и го пише в правилника. Дърпането за фланелката е нарушение на правилата. Не е коректно да се обвинява един съдия, че следва правилника.
П.С. Не съм някой луд фен на Барса, ама на черното бяло не е мога да кажа. Неста се помъчи да го съблече
А я като толкова разбираш - фал ли е ако топката не е в игра???
напълно съм съгласен, че е дърпането на фланелката е фал ... Само, че тогава трябваше да даде още много дузпи и на двата отбора или поне една на Милан. Незнам как може да има още фенове на Барселона и да се кефят на подобен тип игра.
Не им прави чест. Играят невероятно с тези подавания, но лежането и просенето на картони е абсолютен израз на безсилие.
Като всички сте играли футбол знаете как играеш, когато имате спокойствието, че съдията не те закача и когато съдията свири тенденциозно срещу теб/или поне оставя това чувство в теб/.
Circuslona .
Не им прави чест. Играят невероятно с тези подавания, но лежането и просенето на картони е абсолютен израз на безсилие.
Като всички сте играли футбол знаете как играеш, когато имате спокойствието, че съдията не те закача и когато съдията свири тенденциозно срещу теб/или поне оставя това чувство в теб/.
Circuslona .
xerial написа:А я като толкова разбираш - фал ли е ако топката не е в игра???
Ама няма да ме биеш нали ?!
Не е фал разбира се, но се вижда от снимките, че момента с центрирането от корнера и събарянето на Бускетс се застъпват. Съдията обаче не ползва повторения. Така че е несерьозно да се търси тенденциозност в отсъждането ако има разминаване с няколко стотни.
Иначе съм съгласен, че това е единствения серьозен аргумент да се поспори за дузпата. Напълно се съгласявам и с колегата vlad0. Много им мразя тоя "цигански манатлитет" да се въргалят по терена след всяко докосване. Аз съм фен на англииския футбол. Един англичнин никога не може да се държи така.
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
dimov_ написа:Convertible написа:а на тия дето казват, че всяко дърпане за фланелката е фал - ще им кажа, че това не балет, а футбол, и такива дърпания има при ВСЯКО статично положение... :
викаш ВСЯКО дърпане е фал, ма не всички съдии го свирят. как пък така се получи, че съдиите все си затварят очите когато е срещу барса, а свирят ВСЯКО в тяхна полза

и печели награди с него
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Нема кръв,нема фал 
Който не е видял кво прави Меси на терена,изобщо да не гледа мачове ми е съвета
Или да си гледа КрейзиФорест - Левски на запис или ЦСКА-Симитли
Всичкото това лежане,дузпи,корнери,симулации,удари с глава,лакъти у бъбреците е част от тази игра...съдията е човек прави грешки,не гледа повторения...
След всеки мач едно и също...
аз съм доволен от мача...и от Байерн Мюнхен съм доволен.... Довечера не знам още дали ще съм доволен от Бенфика и Челси

Който не е видял кво прави Меси на терена,изобщо да не гледа мачове ми е съвета

Или да си гледа КрейзиФорест - Левски на запис или ЦСКА-Симитли
Всичкото това лежане,дузпи,корнери,симулации,удари с глава,лакъти у бъбреците е част от тази игра...съдията е човек прави грешки,не гледа повторения...
След всеки мач едно и също...
аз съм доволен от мача...и от Байерн Мюнхен съм доволен.... Довечера не знам още дали ще съм доволен от Бенфика и Челси
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
аааа... така беше преди
значи тая мода с влаченето на краката по земята, белким срещнат нещо, се въведе от португалците
... падат като умрели... и какво излиза, вратар или защитник няма право да се протегне, щото все ще попречи на великия нападател алексис санчис... това разбира се е разбор на положението от първия мач... а, и тая мода избуя на пиринеите разбира се, съседите също прихванаха...
сещам се скоро тео уолкот дето си го свалиха като по учебник, ама ситнора рипна /не че му е трудно с тоя ръст
/, настигна топката и вкара гол...
и изобщо трябва да се вземат мерки от съдииството по тоя въпрос... щото не всеки съдия ги свири, и горките се чувстват "ощетениЮ после

значи тая мода с влаченето на краката по земята, белким срещнат нещо, се въведе от португалците

сещам се скоро тео уолкот дето си го свалиха като по учебник, ама ситнора рипна /не че му е трудно с тоя ръст

и изобщо трябва да се вземат мерки от съдииството по тоя въпрос... щото не всеки съдия ги свири, и горките се чувстват "ощетениЮ после

- xerial
- старши ентусиаст
-
dimov_ написа:xerial написа:А я като толкова разбираш - фал ли е ако топката не е в игра???
Ама няма да ме биеш нали ?!
Не е фал разбира се, но се вижда от снимките, че момента с центрирането от корнера и събарянето на Бускетс се застъпват. Съдията обаче не ползва повторения. Така че е несерьозно да се търси тенденциозност в отсъждането ако има разминаване с няколко стотни.
Иначе съм съгласен, че това е единствения серьозен аргумент да се поспори за дузпата. Напълно се съгласявам и с колегата vlad0. Много им мразя тоя "цигански манатлитет" да се въргалят по терена след всяко докосване. Аз съм фен на англииския футбол. Един англичнин никога не може да се държи така.
Хе никой няма да се бие

Както и да е , въпроса е че както каза колегата по-горе Барса е достатъчно силен отбор за да има нужда да се побутва още повече при резултат 1:1 и едно цяло полувреме та и повече....
Ако трябва да бъден реалисти - в повечето подобни ситуации ако бъдат забелязани от съдията - играта се спира разговаря се с рогачите , ако не разбират от дума им се показва жълтия цвят, но дузпа да се отсъди при положение , че топката не е още в игра и още повече в последствие изобщо не отивам към въпросният играч на барса.... това е скандалното в случая...
Всички искахме да видим какво може Барселона в подобна ситуация , защото до сега - при 2, 3 и повече на 1 или на 0 е мн лесно да се играе.. но се видя че за тези 8-10 мин се спекоха като кожата на слон..
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Имам само един въпрос - Ако нарушението е извършено преди топката да влезе в игра, защо тогава съдията не спря изпълнението на корнера?
Или чакаше да ритнат топката, за да свири дузпата. Абе, понякога просто се чудя - защо има хора, които се наричат съдии, като винаги те са виновни. Да се сложи по една видео стена зад всяка врата и да се процедира като във Ф1 - гледа се ситуацията пак и се дава наказание. Поне ще знаем, че никой не е сбъркал и не е "ощетил" великите Челси, Интер, Милан и Реал срещу "смешните" Барса.
Или чакаше да ритнат топката, за да свири дузпата. Абе, понякога просто се чудя - защо има хора, които се наричат съдии, като винаги те са виновни. Да се сложи по една видео стена зад всяка врата и да се процедира като във Ф1 - гледа се ситуацията пак и се дава наказание. Поне ще знаем, че никой не е сбъркал и не е "ощетил" великите Челси, Интер, Милан и Реал срещу "смешните" Барса.
- xerial
- старши ентусиаст
-
Ето 2 мн добри статии, които са по повод нашата дискусия. Който иска може да хвърли по едно око, различават се от Спортал и подобни доста
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... nt-kuipers
и това е доста интересно
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -penalties

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... nt-kuipers
и това е доста интересно

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -penalties
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
точно това имах предвид - че развалиха мача... беше ясно, че барса вкара ли - край...
иначе за втората статия нямам думи

иначе за втората статия нямам думи

и печели награди с него
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колегата платини тази година го е решил финала да е реал-басра
футбола се комерсиализира,шамп.лига също.
радвам се,че байерн отупа сънародниците на платини,но не вярвам че ще ни бъде позволено да преминем през реал.

футбола се комерсиализира,шамп.лига също.
радвам се,че байерн отупа сънародниците на платини,но не вярвам че ще ни бъде позволено да преминем през реал.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.