LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?
Модератор: Общи модератори
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Re: LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?
Здравейте! Търся си телевизор и поне от първата разходка по магазините се спрях на http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... -PS-43D450 . Не знам на какъв сигнал беше пуснат в магазина но вадеше повече от добра картина, а цената му е смешна за размера който предлага. Притеснява ме това, че резолюцията му е 1024х768, което си е 4:3 и как ще изкарва образа като екрана е 16:9? Ще се ползва за гледане на цифрова телевизия и филми през HDMI. Тази резолюция ще оказва ли влияние на картината като разпъване и образа да изглежда зле? Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам от това, което го има и в други плазми или направо да се ориентирам към нещо друго?

nikolai_v написа:Здравейте! Търся си телевизор и поне от първата разходка по магазините се спрях на http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... -PS-43D450 . Не знам на какъв сигнал беше пуснат в магазина но вадеше повече от добра картина, а цената му е смешна за размера който предлага. Притеснява ме това, че резолюцията му е 1024х768, което си е 4:3 и как ще изкарва образа като екрана е 16:9? Ще се ползва за гледане на цифрова телевизия и филми през HDMI. Тази резолюция ще оказва ли влияние на картината като разпъване и образа да изглежда зле? Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам от това, което го има и в други плазми или направо да се ориентирам към нещо друго?
Додай още малко ако си решил твърдо за плазма и вземи това http://www.technopolis.bg/b2c/details/1 ... TX-P42S30E
Просто е смешно на тази големина да гледаш на 1024х768.
Аз лично си купих такъв преди нова година и съм супер доволен.За парите си е екстра,но всеки сам си преценява.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Хубаво е ако ще купуваш плазма , първо да идеш при някой познат с такава и вечерта да видиш как ще ти хареса черното на плазмите , щот тва им е най-голямата слабост . Ако се двуомиш за ЛЕДка , Самсунг имат на промоция Д5003 40инча за 1к - много добър телевизор , може да му хвърлиш око .
всичко над 32инча задължително 1080П . Има 50 инча плазми със 1024х768 за 1к , но тва е само и единствено за заведения и барове - пикселите са като кюфтета
Просто е смешно на тази големина да гледаш на 1024х768.
всичко над 32инча задължително 1080П . Има 50 инча плазми със 1024х768 за 1к , но тва е само и единствено за заведения и барове - пикселите са като кюфтета

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
acho.rs написа: пикселите са като кюфтета

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ходя в едно заведение с 60+ инчова плазма и пикселите верно са като кюфтета. Цариградски, ама кюфтета. Особено като пуснат мач по диема
На пазар за телевизор най-добре с флашка с 2-3 варианта на видео-сигнал, карате ги да ви ги пуснат през каквото има и сравнявате.

Never mistake motion for action...
Относно мултимедията, гледам че има вече доста готини android tv box устройства.
Не само Full HD филми а приложенията от андроид маркета комбинирани с един ейър маус мисля че ще се хареса на доста хора!
Ако има колеги с такива устройства нека да споделят опита си.
Не само Full HD филми а приложенията от андроид маркета комбинирани с един ейър маус мисля че ще се хареса на доста хора!
Ако има колеги с такива устройства нека да споделят опита си.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Аз взех
и доста ми помогнахте
Взех си Samsung 3D-46 инча и съм много доволен,на всичкото отгоре е и Smart TV с интернет
чуден