ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

Мнение от Radinka » 05 Яну 2012, 2:47

аз само не разбрах къде е въпросния трак за бмвтата ? доколкото си спомням темата е за ХИМН НА КЛУБА, а не за новия албум на бате сашо...или грешно съм разбрала :conf: и като е решил да прави нещо, да го доведе докрай, да чуем трака и ако е избухващо жесток, сами да си преценим дали да си купим албума с още избухващи тракове, или не :)
never drive faster, than your guardian angel can !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Яну 2012, 2:51

Radinka написа:аз само не разбрах къде е въпросния трак за бмвтата ? доколкото си спомням темата е за ХИМН НА КЛУБА, а не за новия албум на бате сашо...или грешно съм разбрала :conf: и като е решил да прави нещо, да го доведе докрай, да чуем трака и ако е избухващо жесток, сами да си преценим дали да си купим албума с още избухващи тракове, или не :)

За това говорех и аз ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 05 Яну 2012, 2:58

Е поне е 10х по смислена от тази хахаха
http://www.youtube.com/watch?v=-jXYqwIt ... re=related
ххх кила Ъ-Ъ ... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 05 Яну 2012, 3:07

outworld написа:А защо си мислиш, че трябва да е фъндък това парче, не ти разбирам логиката :confused:

щото никой не му се е натискал да прай трак-мрак и ако е решил да го прави доброволно, да го пуска, ако не - да си плати за рекламна кампания и да си рекламира албума ... тука да не сме мол :mhihi: :mhihi: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 05 Яну 2012, 7:14

batesasho написа:Не съм съгласен, но си те уважавам бро! Нищо плитко няма в трака, просто е за каране на любимият автомобил и за дупене на баса по пътищата! Стила си е точно трап стайл класически южняшки бийт, римите са с много засечки и има и техническа издържаност на повечето места! Нали за това направих и доста промени! Баса обаче е най-силната част и мисля че размазва честоко, особено ако си с хубава музика вътре! Така че просто самите фенове и на марката и моите вече си го дупят, а това просто е най-силният аргумент че съм постигнал хит! А вече за дълбоки тракове и такива неща, само посочвам тракoвe 2, 4, 7, 10, 14, 17, 18 от новият албум и млъквам! Можете да чуете превюто на целият албум ей тук:
http://www.youtube.com/watch?v=czh_KA2t_YQ&feature=channel_video_title
До скоро!

Нищо лично батко, но просто не мога да проумея как влизаш в форума с гръм и трясък с идеи за некви тракове, химнове (хубава идея и реклама ;) ) и след като почерпи идеи от "извора" и скалъпи албумчето идваш тука и ни пускаш промо клип в Ютуба и казваш " Ако искате албума ми пишете на лично или на скайп batesasho! " :roll: мисля, че хората тук заслужаваха поне песента за БМВ да си беше направил труда да я качиш и пуснеш тук, мисля че го заслужават :)

Това е един вид изнудване, зарибяваш феновете и после "ако искаш да чуеш трака купи си албума", така го виждам аз. Бях готов да го купя, но последните ти два поста ме разубедиха. Съжелявам, за такива тарикатлъци кинти не давам :winky: явно и реклама не знаете как се прави :lol:

Така че просто самите фенове и на марката и моите вече си го дупят, а това просто е най-силният аргумент че съм постигнал хит!

:wave:

Нищо плитко няма в трака, просто е за каране на любимият автомобил и за дупене на баса по пътищата!

Чисто субективо бих казал, както и моето мнение, че нито за "дупене" става и нито е смислено, защото римата е в таргет групата на 14/15 и 16 годишните келеши с райбанче и гуменки от мола, които идея си нямат какво е да обичаш БМВ а не само да охкаш пред новата тройка и петица :D

Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с него и не искам да стават излишни спорове :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 05 Яну 2012, 9:40

Radinka написа:
outworld написа:А защо си мислиш, че трябва да е фъндък това парче, не ти разбирам логиката :confused:

щото никой не му се е натискал да прай трак-мрак и ако е решил да го прави доброволно, да го пуска, ако не - да си плати за рекламна кампания и да си рекламира албума ... тука да не сме мол :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тук си права, но това не е официален химн на клуба, затова не е длъжен да пуска каквото и да е ;)
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Яну 2012, 10:32

Така е, прав си... ако може ей тука, съвсем честно да каже - не съм почерпил никво инфо от тая тема за "направата" на песента... сам си я измислих, вие с нищо не помогнахте.

Обаче ако не е така... сори пич... никой не иска да пуска безплатно целият албум... за една песен става дума. Да не говорим колко реклама се направи през тая тема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Яну 2012, 10:59

Предлагам темата да се премести в платените обяви,щото мисля че вече си е комерс обява и там вече да се сложи снимка на албума,абе както си е по правилата,според мен така ще е най-чесно за всички,Бате Сашо (кефиш ме колега,ама какво е това обръщение "бро",малко съм тъп или на години и не го разбирам много...) ще си плати за рекламата и ние които искаме да си го закупим ще си го закупим....
Иначе в духа на темата
Продавам програма,която е складова,много добра и тн :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 05 Яну 2012, 13:43

Витанов написа: Бях готов да го купя, но последните ти два поста ме разубедиха. Съжелявам, за такива тарикатлъци кинти не давам :winky: явно и реклама не знаете как се прави :lol:

:yes: поради същата причина и аз няма да го купя
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Яну 2012, 13:46

benzin написа:
Витанов написа: Бях готов да го купя, но последните ти два поста ме разубедиха. Съжелявам, за такива тарикатлъци кинти не давам :winky: явно и реклама не знаете как се прави :lol:

+1
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 05 Яну 2012, 13:46

benzin написа:

+1 :nono:
Изображение

I wanna leave you far behind....

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 05 Яну 2012, 14:39

alpina-ma6inata написа:
Huku написа::OT: некой що не го качи някъде албума, че ни ми се ходи до магазина...

Дано никой не го качи, че повече хора да положат усилието да си го купят от магазина или да се срещнат с Бате Сашо и да си го купят лично от него, защото наистина човека го заслужава. ;) Въпреки, че всеки сам си решава, коментара ти е меко казано неуместен...

я са пак кажи, че коментара ми е неуместен :mrgreen:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Яну 2012, 14:43

Mollov написа:Така е, прав си... ако може ей тука, съвсем честно да каже - не съм почерпил никво инфо от тая тема за "направата" на песента... сам си я измислих, вие с нищо не помогнахте.

Обаче ако не е така... сори пич... никой не иска да пуска безплатно целият албум... за една песен става дума. Да не говорим колко реклама се направи през тая тема.

:yes: :yes: :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 05 Яну 2012, 21:30

Huku написа:
alpina-ma6inata написа:
Huku написа::OT: некой що не го качи някъде албума, че ни ми се ходи до магазина...

Дано никой не го качи, че повече хора да положат усилието да си го купят от магазина или да се срещнат с Бате Сашо и да си го купят лично от него, защото наистина човека го заслужава. ;) Въпреки, че всеки сам си решава, коментара ти е меко казано неуместен...

я са пак кажи, че коментара ми е неуместен :mrgreen:

Ми неуместен е... не бъдете толкова елементарни, не само това което се яде и пие струва пари. Чета темата от началото и се чудя каква е тая реклама дето се е направила, та чак в платените трябвало да ходи.... :dunno: Май почнахме да се вземаме много на сериозно, а?! :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Яну 2012, 21:40

Не всичко е домати и краставици, че да използваме предмети, с които да регламентираме дали нещо е за комерс раздела или не... та се въздържай от определения кой какъв е... както виждаш, темата нито е заключена, нито е преместена... понякога четенето между редовете не води до нищо смислено...

Аз все пак все още (търпеливо) чакам пояснение относно дали тази тема и участниците в нея е помогнала за създаването на песента (не албума) или не.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата