Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
acer написа:....................гръцките протести трябва да са няква light версия на наще, ако искаме да си оправим държавата

А къде е Батко(Бойко)? Никакъв го няма. Или това за него като министър-председател е маловажно събитие.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
някакви снимки на починалите момчета няма ли 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Бойко сега се допитва до ПР-ите си и съветниците, какво да направи, че да не загуби гласове. Хем да не загуби българи, хем да не загуби цигани
stasko5 написа:Бойко сега се допитва до ПР-ите си и съветниците, какво да направи, че да не загуби гласове. Хем да не загуби българи, хем да не загуби цигани
То от това идва всичко,супер марио вместо да вземе адекватни мерки за задържането на тая миризлива сган,той мисли откаде да извади повече гласнове.Според мен е късно вече, осраха си пътеките и то доста

боко отдавна е загубил мн хора само с изцепки си "сейте картофи", "внимавайте да не ме ядосате" "този мандат плевнелиев другият аз" ти серем и на глупостите, искам друг министър, някой като путин, а не тоя да се обеснява за бизнес отношенията ни с дюнерите
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
много кофти конфликт е , освен че е преди избори, ми и за европейския съюз е трудно за обясняване ... има да се червят и да се чудят какви да ги скалъпят ... за това се крият герберчетата и още много след тях 

acer написа:боко отдавна е загубил мн хора само с изцепки си "сейте картофи", "внимавайте да не ме ядосате" "този мандат плевнелиев другият аз" ти серем и на глупостите, искам друг министър, някой като путин, а не тоя да се обеснява за бизнес отношенията ни с дюнерите
с тва за Путин тотално не съм съгласен,а за арабите Борисов колкото и да е жалко е много прав!
По последни данни жандармеристи от София са повикани в Катуница...

Напротив.Точно от ЕС искат да видят работеща съдебна система,а не толериране на наркомафия,корупция и убийци 

vasilmm написа:Напротив.Точно от ЕС искат да видят работеща съдебна система,а не толериране на наркомафия,корупция и убийци
и точно ЕС ще питат къде е било правителството досега, при все че има и доклади за свършена работа ...
Най-искрено желая всички гнусни мангали да умрат (знам, че нарушавам правилата на форума, но просто това ми е мнението). Най-противното и мързеливо племе, което си прави каквото иска. Трябва да ги избият в цял свят и то колкото се може по- мъчително. Толкова пъти цигани са ме преследвали, заплашвали, подвиквали са ми и какво ли не (момиче съм). Преди години заради няколко такива боклука ме беше страх да излизам от нас, защото ме причакваха пред блока и сипеха заплахи. Не плащат данъци, правят само боклуци, нагли са, не дупчат билети и какво ли още не.
И ми омръзна от такива измамници, които са безработни ,но вдигат огромни палати, карат луксозни коли и си правят каквото искат. За пореден път убиват човек и се надявам хората не се откажат след няколко дни. Да не говорим, че и най-нагло въпросният "цар" 'предупреди' да не го предизвикваме?!
За нашите медии нямам думи, аз просто побеснях. Футболни фенове, които нямало какво да правят и отишли там да рушат просто за спорта. Моля ?! Били дрогирани и пияни!? Нямам думи за овцата от БТВ. Просто нямам.
И ми омръзна от такива измамници, които са безработни ,но вдигат огромни палати, карат луксозни коли и си правят каквото искат. За пореден път убиват човек и се надявам хората не се откажат след няколко дни. Да не говорим, че и най-нагло въпросният "цар" 'предупреди' да не го предизвикваме?!
За нашите медии нямам думи, аз просто побеснях. Футболни фенове, които нямало какво да правят и отишли там да рушат просто за спорта. Моля ?! Били дрогирани и пияни!? Нямам думи за овцата от БТВ. Просто нямам.
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Войната се пренася от Катуница в Пловдив
Няколко хиляди души от обявения по- рано днес протест на площад Съединение достигнаха Аджасан махала. Посрещат ги роми, въоръжени с колове и лопати. Напрежението ескалира. В момента булевард "Мария луиза" дели двете тълпи. За сега полицията държи нещата под контрол.
Очаквайте подробности!!!
Тва ако е вярно...

Няколко хиляди души от обявения по- рано днес протест на площад Съединение достигнаха Аджасан махала. Посрещат ги роми, въоръжени с колове и лопати. Напрежението ескалира. В момента булевард "Мария луиза" дели двете тълпи. За сега полицията държи нещата под контрол.
Очаквайте подробности!!!

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Усещам началото на една война...И мисля,че е време из цялата страна по циганските махали да се почват

Bareck написа:Усещам началото на една война...И мисля,че е време из цялата страна по циганските махали да се почват![]()
![]()
![]()
![]()
We will , we will FU*K THEM

...
Запасявате ли храна и оръжия

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power