Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от Kregec » 25 Яну 2012, 15:40

Изчетох цялата тема и на места се просълзих от смЕх. Та реших и аз да се разпиша с няколко случки от далечното минало. Едната е преди много години като бях ученик и живях в Бургас, още живяхме в Меден Рудник (Курник). Аз учех тогова в Славейковото училище (колегите от Бс го занят). И на тръгване ме стяга стомаха вървя си по главната към старата поща със стиснати бузи и вече се припотявам зверски. Стигам до спирката и решавам да седна да изчакам рейса (211) и малко да затапя лайното. И от тук почват премеждията ми минаха 3 автобуса и аз не мога да мръдна, защото мръдна ли и край напълвам гащорите. На четвъртия усещам някво облекчение и се качвам. Докато стигна до втората спирка на 211 в квартала ми беше спокойно никав помен. В момента в който слязох и тръгнах към блока изглежда лайното усети, че се прибирам и ме напъва двойно по силно. Със скръстени крака палеца наврян отзад стигам до асансьора. Живеехме тогава на 10-тия етаж вече драпам по вратите да стигна по бързо. След което бегом до апартамента и проблем бяхме с резе тогава. Как и да е отключих хврълих си чантата якето на пода и бегом в кенефа. В момента в който си дърпам да си разкопчея колана точно пред гърнето и се насрах пословично. Направо бях потресен точно пред гърнето и те така. Тогава същия ден брата го напънало на една поляна и клекнал да дрисне. Вместо да си свърши работата на тревата дирекно в гащите както са свалени. След което само ги обърнал да го изсипе и ги вдигнал и така се прибра. След това разправяхме на майка ми и двамата и се посмяхме подобаващо на простотията.

Другата случка вече се бяхме преместили в центъра до Борисовата градина и учех в електрото пак в Бс. И си тръгвам от даскало и пак същия цирк напън и не можах да издържа. Усетих една топлина изодзадзе и ми се издуха дънките. Пребирам се и майка ми и брат ми в къщи. Майка ми вика какво става защо мирише на лайна, Искрене (брат ми) пак ли пръдна. Той вика не и ме поглеждат как по терлици влизам в банята с дънките. Тогава им стана ясно какви съм ги надробил и до ден днешен като се присетят ме бъзикат, че съм посерко. Ама какво да се направи случва се на всеки да напълни гащорите. Никой не е застрахован от тоя резил.

Имам и други случки ама по натам, че сега ме мързи да пиша.

П.Р. Не всички са такива :oops: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 25 Яну 2012, 23:49

По случай 70% от написаното съветвам патилите да ползват този артикул :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 28 Яну 2012, 11:20

Kregec - Напиках се от смях чесно ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И тука иде времето да се разпиша и аз.... Едно време когато бях малък играехме на една много игра която беше много модерна тогава... - Истина или Предизвикателство... И дойде моят ред и ме пита едно момче :
- Дани, истина или предизвикателство? - И аз естесвено отговярям :
- Истина Марине ! - И той
- К'во ше ядете довечера в вас ? - И аз естествено почвам...
- Оооооо... ми то като секи път пържени картофи и кебапчета и таратор и кекс....- абе само вкусотии който се ядяха само на празници тогава. Сички деца :
- Еййййййй давай да ти идваме на гости... брао браоо... и аз се кефя такъв.. :ok: :ok:
Да ама минават се 1-2 минути и майка ми се провиква през балкона :
- Даниеле, прибирай се фасула е готов !! - И аз :oops: :oops: :paranoid: :paranoid: :paranoid: ... а децата :D :D :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ahah: :ahah:

И сега се сещам за една която се случи на един приятел миналата година... Отива начи нашия човек на море с негов братовчед и по време на една от многото вечери по дискотеките се запознават с 2 момичетаа... черпят ги водят ги на разходки като си мислят че все по някое време момите тряя да им пуснат.... идва тая съдбоносна нощ... сичко минава по план обаче като се събуждат на другата сутрин момичетата ги няма както и 1000 лв от портмонетата им.. слизат те доло пред хотела в 5 сутринта поне да видят дали колата им е доло ии в същият момент виждат тея същите моми оправят други 2-ма на плажа... моя приятел и брачед му веднага отиват и прекъсват сичко ... дърпат девойките и ги питат к'во по-дяволите правят.. А те отговарят :
- Ми ние тва работиме бе милички зехме си комисионната за 2 дена и си заминахте ако искате още моля изчакайте да свършим с тези господа... а наще момчета.. :++ :++ :++ :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :shock: :shock: ... Накрая наще ги набили 2-та к**ва ,зели си парите и си отишли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И още една от преди 2 дена :

Имах една ''делова'' среща в Екскалибур ( Живея в Марково което е предградие на Пловдив :) ) та решавамe по околовръсното, през кръговото и през Кукленско Шосе.. Точно след кръговото виждам една добре облечена жена да стой на банкета и да ръкомаха.. и аз съответно си викам - '' Я да спрem и да е кача може нещо да е на зор жената ся случва се на секи.. :) ... качвам е аз и питам
- За къде си ? А тя :
- Ами незнам.. към града.. И аз :
-Ок... :D - Тръгваме си нали сичко ок докато почти не стигаме Макдоналдс и тя казва :
- Айде бе бате ше правиме ли нещо или да слизам ? И аз леко :shock: викам :
-К'во нещо ( Карах с 75 ) ? И тя :
-Ами свирката ми е 5 лв, секса с презерва... - и вече бяхme надънилu спирачките докрай.... :ranting: :ranting: :ranting: Викам и :
-Я слизай веднага че ако слезна аз... ше ти чупа главата ма !! И съответно поздравих сичките и роднини и сводници и цялата им раса и народ и т.н :) :)
Последна промяна daniel_e30 на 24 Сеп 2013, 14:43, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Яну 2012, 20:44

daniel_e30 написа:И още една от преди 2 дена :

.... та решавам аз да мина по околовръсното, през кръговото и през Кукленско Шосе.. Точно след кръговото виждам една добре облечена жена да стой на банкета и да ръкомаха.. ...Я да спра и да е кача може нещо да е на зор жената .....

Колега,ти да не си очаквал да носи бадж - "пеперуда" :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 28 Яну 2012, 21:47

От цялата тема извода е - много посерковци, много нещо :mhihi:

daniel_e30 написа:Имах една ''делова'' среща в Екскалибур ( Живея в Марково което е предградие на Пловдив :) ) та решавам аз да мина по околовръсното, през кръговото и през Кукленско Шосе.. Точно след кръговото виждам една добре облечена жена да стой на банкета и да ръкомаха.. и аз съответно си викам - '' Я да спра и да е кача може нещо да е на зор жената ся случва се на секи.. :) ... качвам е аз и питам
- За къде си ? А тя :
- Ами незнам.. към града.. И аз :
-Ок... :D - Тръгваме си нали сичко ок докато почти не стигаме Макдоналдс и тя казва :
- Айде бе бате ше правиме ли нещо или да слизам ? И аз леко :shock: викам :
-К'во нещо ( Карах с 75 ) ? И тя :
-Ами свирката ми е 5 лв, секса с презерва... - и вече бях надънил спирачките докрай.... :ranting: :ranting: :ranting: Викам и :
-Я слизай веднага че ако слезна аз... ше ти чупа главата ма !! И съответно поздравих сичките и роднини и сводници и цялата им раса и народ и т.н :) :)

Същата случка преди няколко години, но в Румъния. Взели сме някви коли и ги караме към BG. Мен ми беше първо вкарване(на кола нали :mhihi: ) и карам последен. Ще излъжа след Питещи ли къде беше всички пред мене някви мигачи и отбиха в банкета. Аз бях набрал порядъчно, та не можах да спра зад тях ми ги подминах и спрях пред всички. Някаква последователно обходи всички коли и накрая отваря моята пасажерска и в същото време едната от колите ми спира отляво прави знак да сваля джама и ми викат качи я и ми намигат. Ама грам не схванах тогава за какво става въпрос, пък и беше посред бял ден, грам не се усетих. Па и тая нямаше вид на магистрална фея. Как да е по някое време почна да бръщолеви нещо, викам не разбирам ма. Оная почна стоп, стоп. Е викам да спра ма. Спряха двама от "нашите" викат кво стана, е викам де да я знам, вика ми стоп, стоп. Тези като ги напуши един смях. Ае що не я бъзикна нещо секс, мекс, тя щеше та разбере. Е викам аз отде да знам е, не се сетих, викам да бяхте ми казали отначало.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 28 Яну 2012, 22:26

:OT: :OT: Баси ! Човек от де да знае бе ! Обикновенно повечето са циганки - тая не беше , повечето не са облечени... много - тая беше от къде бих предположил ? :D :D :D plradev - Аз си се занимавам с кикбокс от баяя време а и винаги си нося едно като мачете на вратата... и една бухалчица... :D :D

Спомням си как татко един път ми обясняваше колко е лошо да се пие и да се псува - докато гледаше мач с бира в ръка.. И така започва да обяснява :
- Дани, вече си голямо момче би ме разбрал.. алкохола разваля семейства... - и си отпива от биричката.. - не допускай да се напиваш никога.... много е лошо и т.н.. Минават 2-3 минути и почва за псувните:
- Не трябва да нагрубяваш хората около себе си така... това не са хубави работи... ( в следващия момент отменениха гола на някой футболист ) и татко както си беше спокоен реши да ми направи показно кой думи ня трябва да ползвам :
- Майка ти съдийска**** **** ** в големия космат **** *** ** и на леля ти грозната сбръчкана ** **** **** *** на дъщяряти ** ****** ****** **** ******* кон да ти се **** ******** ***** **** **** **** ****... - бих могъл да изпиша още три реда но мисля че ме разбрахте... - след като осъзна какво е направил.. татко само се обърна към мене и каза : - Ей така не трябва да се прави ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 29 Яну 2012, 11:54

Така значи историята е от детската градина, но ще я помня цял живот. Такаам....значи играем си на двора на обяд там на пясъчника ли къде беше не помня точно и мен ме напъна здраво ( искам да подчертая, че като малък доста се изпусках :mhihi: ) та напъна ме и то на двора няма къде и се изпуснах в гащите :oops: И си продължавам да играя с другите деца :mhihi: , но идва време вече да се прибираме да ядем и да лягаме да спим на обяд. И влизам си аз в стаята и сички почват "уу как замириса на лайна" и аз :paranoid: ама нали съм тарикат имаше един Денис, който също се изпускаше и викам "Сигурно е Денис" и всички почват да му се подиграват, та седнахме си там на масичките наядохме се и идва време да си лягаме, но там трябва да се събличаме. Тръгвам аз да се събличам и лелките като ме набараха :oops: :oops: :mhihi: :mhihi: Айде на чешмата. Помня че ме къпаха със студена вода, после майка ми ходи да вдига скандал в детската градина :mrgreen: :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 29 Яну 2012, 12:02

А аз като бях в детската градина, мама ме оставаше да се обличам сам и често забравях да си сложа долните гащи :mhihi: . И от столчетата до леглата по буба 8) :mhihi:

И там имаше заигравка с едно момиче и кво и бях свалил гащите и тате идва да ме вземе и лелките ми казват пред него, нека научи от теб.. и аз супер притеснен почвам да му разправам и той почва се хили и вика, браво браво само така, ма изчакай няколко годинки, помня че вечерта се събраха с чичо и пиха по тоя повод :lol:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 30 Яну 2012, 9:16

Kroki написа:той почва се хили и вика, браво браво само така, ма изчакай няколко годинки, помня че вечерта се събраха с чичо и пиха по тоя повод :lol:

:mhihi: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 30 Яну 2012, 13:11

Веднъж бяхме на гости при приятели с жената и викам аз ще пийвам, пък тя ще кара после.
2 часа през ноща, тя кара и отзад още 2ма приятели и на един светофар сме спряли и гледам в дясно пак някакво БМВ и тия от вътре швабите( ма май бяха турчета) нещо надули музика и ни гледат и се смеят нещо и вече ръмжат здраво.
И аз на майтап и викам на жената "айде сега като светне зелено, настъпи здраво да ги духнем тия", ама й го казах баш на майтап и не очаквах да го направи, щото тя е супер страхлива като кара и не би направила такова нещо.
Светка зелено, тая мойта незнам кво направи, ама 1ва, втора и тия бяха вече отзад на 2 коли разтояние и ние в колата вече се късаме от смях, а аз вече бях изтрезнях от хилене.
Та това не беше сконфузна ситуация за нас, ми повече за тия до нас.
Незнам какъв модел БМВ беше, но все пак да те издуха тъй жена си е незабравимо.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 02 Фев 2012, 15:01

Едно време като бяхме на даскало(11 клас май), една съученичка ми показва календарче със снимка на някакво момиче в поле от рози. И поглеждам аз и гледам едно леко мургавичко момиче и понеже някой път ме избива на простотия и като изръсих: "Аве дали поне да бяха зели няква бяла да му еба майката кфа е тая циганка!"... И тя вика: Ми това е сестра ми....
Тва пред целия клас, ЕБАХТИ СРАМА :banghead: :censored: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 02 Фев 2012, 15:31

То се видя,че и аз ще трябва да си кажа...Преди 2-3 години сме компанията пред блока на един френд и си плямпаме простотии.По едно време пристига някво ренде,вътре с една руса,симпатична,нагласена,женица :mhihi: и тръгва да паркира баш до мойта кола с доста подозрителни и неориентирани маневри и аз естествено "Ей тая руса п*тка,ма** и д***,ако ми удари колата ше я ****** *****,к**ва гадна..." и тн. сочно и изчерпателно.Ма гледам нещо компанията се умълчава.Викам си а,тея па кво се сдухаха.Слиза жената,минава покрай нас и френда дето живее там като и каза "Здрасти,мамо!".....аз както я гледах люто забих поглед в земята и "ъъъ ааа...здравейте" :oops: .Това май ми е от най-грубите и запомнящи се издънки(за сега :mhihi: ).
Изображение Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Фев 2012, 1:14

Е са от преди малко с един приятел си пишеме и аз решавам, че трябва да изръся някоя простотия. Е тая простотия цъфна у фб и неще да я махне :bang:

‎[01:03:07] Велизар Йолов (Bambinoo): браааааат
[01:03:11 | Edited 01:03:26] Велизар Йолов (Bambinoo): не знам к'во съм ял ама като пръдна ми се кривят очите ..
[01:03:29] Драган: :D
[01:03:33] Драган: AXHXAHAXH
[01:03:44] Велизар Йолов (Bambinoo): да разчупиме леда
[01:03:46] Велизар Йолов (Bambinoo): ;дд
[01:03:52] Велизар Йолов (Bambinoo): ама заеби
[01:03:54] Драган: male male
[01:03:55] Велизар Йолов (Bambinoo): верно си е
[01:04:04] Велизар Йолов (Bambinoo): и не се маха, седи си около мен да ме трови
[01:04:08] Драган: :D
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 10 Фев 2012, 2:17

randity написа:Е са от преди малко с един приятел си пишеме и аз решавам, че трябва да изръся някоя простотия. Е тая простотия цъфна у фб и неще да я махне :bang:

‎[01:03:07] Велизар Йолов (Bambinoo): браааааат
[01:03:11 | Edited 01:03:26] Велизар Йолов (Bambinoo): не знам к'во съм ял ама като пръдна ми се кривят очите ..
[01:03:29] Драган: :D
[01:03:33] Драган: AXHXAHAXH
[01:03:44] Велизар Йолов (Bambinoo): да разчупиме леда
[01:03:46] Велизар Йолов (Bambinoo): ;дд
[01:03:52] Велизар Йолов (Bambinoo): ама заеби
[01:03:54] Драган: male male
[01:03:55] Велизар Йолов (Bambinoo): верно си е
[01:04:04] Велизар Йолов (Bambinoo): и не се маха, седи си около мен да ме трови
[01:04:08] Драган: :D

за една бройка да се задавя от смях
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///MBlitzz » 10 Фев 2012, 2:29

Вторник,първи час,Етика :mrgreen: половината клас сме в стаята другата половина някъде из заснежените улици на града..голям сняг беше тогава.Седнал съм най-отзад с още едно аверче и си лафим.По едно време викам на госпожата (която е много печена междодругото)
-Госпожо вие имате ли книжка?
тя вика : - ДА и кола имам но никога не съм успявала да паркирам :mhihi: викам то ви е простено жена сте :mrgreen:
продължаваме да си говорим с авера и г-жата вика по едно време
-Вие гледали ли сте едно клипче във интернет как една жена не може да паркира?
и всички в почти един глас: "Кое от всичките?!" :mhihi:
Тя вика гледала клипчето и много са смяла и аз се сетих как веднъж пътуваме с майка ми трябваше да заредим и стигаме бензиностанцията обаче в лявото платно имаше няколко коли и тя реши да спре от дясната страна. :dunno: Викам им
-Маркуча няма да стигне щот капачката е от дясно!
- Нее ще стигне! - ми вика тя и аз си викам хубуу ся ше има фън :mhihi:
И както и да е маркуча мина през задния капак стана всичко в бензин и излагация ама заредихме :mrgreen: та това беше случая който разправях на авера до мен.И както свършвам с историята и госпожата вика
-Ми то това може само някоя овца да го направи :kuku:
Аз > пълен блокаж :conf:
Останалата част от класа > :ahah: :ahah: :ahah:
Аз мълча и гледам супер тъпо .. млъкнаха най - накрая онея и госпожата вика
-На какво толкова се смеете?! :dunno:
и аз едно тихо викам: Ми това беше майка ми :mrgreen:
Ей оная като скокна и вика
:bowdown: ОЛЕЕ съжалявам много ти се извинявам не исках да го кажа по тоя начин не знаех че говориш за майка си
викам: айде как да е простено ви е че сте жена :banghead:
Минаха 5 минути пропиляни в слушане на извинения :D
Свърши часа и излизам последен от стаята и тя ме чака на вратата и вика :
Аз пак искам да се извиня за това което казах ,надявам се че не ми се сърдиш :mrgreen:
Не знам да се смея ли да плача ли :ahah:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата