Euro 2012 (вече и анкета)
Модератор: Общи модератори
Re: Euro 2012 (вече и анкета)
Mollov написа:Немците се изложиха като кифладжии...
Това го приех като лична обида... па, може и да е комплимент, ба ли го... Шот съм кифладжия, праим и оправяме секви кифли, ма това е друга тема. Толкова слаб немски отбор не съм виждал през живота си. Нещо играта, ама хич не им спореше. Някакъв... хаос. И аз бях за Германия, ма ядец. Ша викаме за Испания, то се е видело.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
zzuzi написа:Apassionata написа:2 на 1 за Италия![]()
Ей го новия октопод бе
Не, ве. Ползва по-модерен боб от тебе

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз бях от хората, които смятаха, че италианците ще падат жестоко... Много заслужено си победиха! Евала! Балотели както го изпуснаха... нямаше как да не го гризнат просто!
А за финала... нищо не мога да кажа. Но по-скоро си мисля, че италианците ще бият
На испанците нещо им липсва... не са като на миналите първенства. Дали заради Вия и Пуйол.... не знам.
П.П. За мен най-добрите вратари в света са на финал
Буфон пак показа класа 

А за финала... нищо не мога да кажа. Но по-скоро си мисля, че италианците ще бият

П.П. За мен най-добрите вратари в света са на финал

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
rado_rf написа:
Това го приех като лична обида... па, може и да е комплимент, ба ли го... Шот съм кифладжия, праим и оправяме секви кифли, ма това е друга тема. Толкова слаб немски отбор не съм виждал през живота си. Нещо играта, ама хич не им спореше. Някакъв... хаос. И аз бях за Германия, ма ядец. Ша викаме за Испания, то се е видело.
Ти си добър кифладжия, (о)правиш кифли... а те дори и кифли не правят...
Не го владеят футбола тея германци и това е.
Не може да нямаше една атака през центъра и всеки път да разчиташ на т.нар. центрирания или по-точно казано - изсипвания на топката безцелно в наказателното поле срещу адзурите и да си мислиш, че ще отбележиш гол...
Не може да нямаше една атака през центъра и всеки път да разчиташ на т.нар. центрирания или по-точно казано - изсипвания на топката безцелно в наказателното поле срещу адзурите и да си мислиш, че ще отбележиш гол...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Хаос написа:Не го владеят футбола тея германци и това е.
Силно започваха полувремената, на няколко пъти за една бройка ама този железен Буфон... скача като нещо между котка и маймуна

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Вече ми е се тая...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
In_Memoriam написа:Хаос написа:Не го владеят футбола тея германци и това е.
Силно започваха полувремената, на няколко пъти за една бройка ама този железен Буфон... скача като нещо между котка и маймуна
той не е във фамозната си форма, много му дойдоха парите май

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Всяко едно центриране на немците второто полувреме беше в нечия глава на италианците ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз тоя мач съм го гледал,казах ви:купата е синя 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пу 10 лв загубих с бащата и трябва и гаджето да черпа са, пу тия немци, до фалит ще ме докарат 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading