ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Модератор: Общи модератори
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
PaCk0o написа:тя тази е за аматьори, тряа си е чиста без примеси
Когато джойнта беше левче, тогава се пушеше чистак..
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

Projektzwo написа:spacepl написа::yes: Ами "И"-то е, че съм имал доста повече време от тебе да си правя наблюдения върху наркомани (тревомани, ако по ти харесва думата) и мога да ти кажа, че са толкова спрели, че имам чувството, че ще тръгнат назад още малко. Съвсем нормални приятели пушещи от години (имам предвид 1999-2000-та насам), дето сега като ги питаш нещо леееко в страни от ежедневието им и все едно си ги питал колко нули има в гуголплекс. Не знам за другите вреди/ползи, но това забавяне на реакциите специално ми е съвсем достатъчно да съм против. Нормално ли е да питаш приятел нещо елементарно, от сорта на какво ще прави довечера или в събота свободен ли е и той да те гледа 5-8 секунди все едно е видял баща си с цици и евентуално да даде някакъв отговор, за който пък на тебе ти трябва толкова време да разбереш какво ти е отговорил.
Ама моля ти се не давай примери за спрели хора с някакви жълтури от 9-ти квартал...
Ще ме извиняваш, но твоите "наблюдения" можеш да си навреш някъде, защото около мен 90% от хората пушат, говоря за ежедневна употреба, като имаш предвид че всичките са над 25 годишна възраст, някои над 40 и повечето са на ръководни постове или достатъчно отговорна работа. И не само че не са спрели, пък за такова абсурдно забавяне да не говорим, ами и се развиват съвсем правилно.
Не искам това да означава едва ли не че марихуаната е полезна, но няма и как да повярвам на такива глупости, като тези изписани по-горе, защото чисто и просто са лъжа!
Пушач на пушач, ненормален не казва. Винаги се говори, че бил на незнам си къв пост а човека бил пичага и си пафкал, ама след време се вижда как тревата поваля този човек, но пак ти казвам ти пак няма да разбереш, че пропада, защото сте на едно ниво. (схана ли?)
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Няма ли най-накрая наркоманската тема да се заключи,разбрахме някой колко се гордеят че се напушват като овци и теорий 100000 извадиха колко било "хубаво"..... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
някои се пише без и кратко - като изпадняк г-н "ненапушвам се и съм супер пич, а вие не го разбирате щото сте наркомани".
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Добре де що се хабите всички? Който иска да си пуши да си пуши, който иска да си пие ше си пие. То и сега си го правят хората... без да ги интересува изобщо дали е разрешено или не.
Според мен лично, проблема с алкохола е много по брутален. Но пиенето е толкова дълбоко залегнало в мозъците на хората, че е безмислено да се опитваме да го изкореним поне за сега. Колко пияни педали избиха маса народ по пътищата? А не знаете.. ? Страшно е! Целокупния български народ друса със сливова пърцуца всяка вечер. Щото друго няма кво да прави... щото е на кота 0 от към интелект. Виййй с трева са занимавате.. смешно. хаха
Според мен лично, проблема с алкохола е много по брутален. Но пиенето е толкова дълбоко залегнало в мозъците на хората, че е безмислено да се опитваме да го изкореним поне за сега. Колко пияни педали избиха маса народ по пътищата? А не знаете.. ? Страшно е! Целокупния български народ друса със сливова пърцуца всяка вечер. Щото друго няма кво да прави... щото е на кота 0 от към интелект. Виййй с трева са занимавате.. смешно. хаха

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
KPETEH написа:някои се пише без и кратко - като изпадняк г-н "ненапушвам се и съм супер пич, а вие не го разбирате щото сте наркомани".
Май и ти не разбра какво се опита да кажеш...

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Напровтив, според мен те нахрани доста елегантно.. ако не го разбираш прочети 2 пъти.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
MonsteR написа:Напровтив, според мен те нахрани доста елегантно.. ако не го разбираш прочети 2 пъти.
Уаау!!!!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Темата като гледам се изчерпа. Само се храните..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите