ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от bmw2012 » 25 Ное 2013, 20:37

ше стигне ли за тримата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 28 Ное 2013, 14:55

тя тази е за аматьори, тряа си е чиста без примеси :mhihi:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 28 Ное 2013, 19:16

PaCk0o написа:тя тази е за аматьори, тряа си е чиста без примеси :mhihi:

Когато джойнта беше левче, тогава се пушеше чистак..
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 13 Дек 2013, 22:00

Projektzwo написа:
spacepl написа::yes: Ами "И"-то е, че съм имал доста повече време от тебе да си правя наблюдения върху наркомани (тревомани, ако по ти харесва думата) и мога да ти кажа, че са толкова спрели, че имам чувството, че ще тръгнат назад още малко. Съвсем нормални приятели пушещи от години (имам предвид 1999-2000-та насам), дето сега като ги питаш нещо леееко в страни от ежедневието им и все едно си ги питал колко нули има в гуголплекс. Не знам за другите вреди/ползи, но това забавяне на реакциите специално ми е съвсем достатъчно да съм против. Нормално ли е да питаш приятел нещо елементарно, от сорта на какво ще прави довечера или в събота свободен ли е и той да те гледа 5-8 секунди все едно е видял баща си с цици и евентуално да даде някакъв отговор, за който пък на тебе ти трябва толкова време да разбереш какво ти е отговорил.

Ама моля ти се не давай примери за спрели хора с някакви жълтури от 9-ти квартал...

Ще ме извиняваш, но твоите "наблюдения" можеш да си навреш някъде, защото около мен 90% от хората пушат, говоря за ежедневна употреба, като имаш предвид че всичките са над 25 годишна възраст, някои над 40 и повечето са на ръководни постове или достатъчно отговорна работа. И не само че не са спрели, пък за такова абсурдно забавяне да не говорим, ами и се развиват съвсем правилно.

Не искам това да означава едва ли не че марихуаната е полезна, но няма и как да повярвам на такива глупости, като тези изписани по-горе, защото чисто и просто са лъжа!

Пушач на пушач, ненормален не казва. Винаги се говори, че бил на незнам си къв пост а човека бил пичага и си пафкал, ама след време се вижда как тревата поваля този човек, но пак ти казвам ти пак няма да разбереш, че пропада, защото сте на едно ниво. (схана ли?)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 14 Дек 2013, 8:27

Няма ли най-накрая наркоманската тема да се заключи,разбрахме някой колко се гордеят че се напушват като овци и теорий 100000 извадиха колко било "хубаво"..... ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 14 Дек 2013, 10:45

някои се пише без и кратко - като изпадняк г-н "ненапушвам се и съм супер пич, а вие не го разбирате щото сте наркомани".
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 15 Дек 2013, 0:23

Добре де що се хабите всички? Който иска да си пуши да си пуши, който иска да си пие ше си пие. То и сега си го правят хората... без да ги интересува изобщо дали е разрешено или не.

Според мен лично, проблема с алкохола е много по брутален. Но пиенето е толкова дълбоко залегнало в мозъците на хората, че е безмислено да се опитваме да го изкореним поне за сега. Колко пияни педали избиха маса народ по пътищата? А не знаете.. ? Страшно е! Целокупния български народ друса със сливова пърцуца всяка вечер. Щото друго няма кво да прави... щото е на кота 0 от към интелект. Виййй с трева са занимавате.. смешно. хаха
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 15 Дек 2013, 0:44

KPETEH написа:някои се пише без и кратко - като изпадняк г-н "ненапушвам се и съм супер пич, а вие не го разбирате щото сте наркомани".

Май и ти не разбра какво се опита да кажеш... :shock:
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 15 Дек 2013, 19:32

Напровтив, според мен те нахрани доста елегантно.. ако не го разбираш прочети 2 пъти.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 15 Дек 2013, 20:08

MonsteR написа:Напровтив, според мен те нахрани доста елегантно.. ако не го разбираш прочети 2 пъти.

Уаау!!!!
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Дек 2013, 20:40

Темата като гледам се изчерпа. Само се храните..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата