Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Vra4anin написа:Всички са невинни до доказване на противното.

Тука е обратното, всички са виновни до доказване на противното.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
dextuar написа:dextuar написа:Дай направо да направим така. Намираме си една по-светла уличка без камери. Ти идваш и аз идвам с приятелка. Вадя ти бокса, а ти имаш да кажем условно 3 възможности:
1-ва: Да си тръгнеш ( изключваме я тая възможност)
2-ра: Да ме оставиш да те млатя, за да не трябва да те награждаваме с ордени
3-та: Да се защитиш и да те линчува цяла България, щото девойката рекла, че си голяма батка, която бие нищо неподозиращи подрастващи на улицата...
Разбираш ли са за какво иде реч? Не че нещо са ми много симпатични, но истината трябва да излезе на яве.
Цитирам себе си, защото вече веднъж го водихме тоя спор. Който си мисли, че братята са 100% виновни, да казва час и дата и да го разиграем горния сценарий.
аз не знам кой е виновен, а и хич не ми пука, но защо изключваш точка 1?
и погледнато от другата страна, защо ще слезеш от колата и ще тръгнеш да се биеш с някой?

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това с т. 1 си е тема за дебат. Има различни виждания, в някой места законите (за да се приеме за самозащита) те задължават да пробваш опция 1 преди опция 3, в други не. Обаче това кой кого е бил повече, когато става въпрос за самозащита е пълна тъпотия.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Малко грубо, ама тоя Тодор баси финта направи. Жалко, че само по веднъж става...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Stahlblau написа:Това е ужасно заплетен и сложен случай за доказване. Според мене ще го учат студентите след време. Интересно е на всички какво ще излезе накрая и каква присъда ще има, за това и постоянно всички говорят за това.
кое му е сложното?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
alx написа:Stahlblau написа:Това е ужасно заплетен и сложен случай за доказване. Според мене ще го учат студентите след време. Интересно е на всички какво ще излезе накрая и каква присъда ще има, за това и постоянно всички говорят за това.
кое му е сложното?
Сложното му е че медиите до толкова промиха мозъците на хората, че братята са убили тодор по зверски начин и толкова ги изкараха тия хора, че нямат пари за хляб, че им събраха пари за погребение. И вместо да си тъжат тихо за сина и брат си те подгониха кръвнината защото цял живот не се налапаха с пари тия хора и другият брат и той бокс маниак и той на всеки репортаж и интервю мерудия. Да му дават тивен медал вече... Ся да отидат големите журналисти и да направят едно разследване колко пари и колко други работи продаваха по нета до случая и да видим кой е нямал пари за хляб и т.н. То бив, бива наглост ама тяхното е безбожие направо.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
И вече 10 дена няма категоричен отговор каква точно е причината за смъртта......което според мен е определящо 

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Казаха, че от някаква банка има пълно видео на случката, така че нещата са ясни. Чакат народната любов да поутихне и ще ги освободят с условна най-вероятно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Larbi
- Потребител
-
dextuar написа:Казаха, че от някаква банка има пълно видео на случката, така че нещата са ясни. Чакат народната любов да поутихне и ще ги освободят с условна най-вероятно.
От къде го прочете/чу това? И след като има видео на цялата случка по какви подбуди направиха тия хора семейството на тодор известни на цял свят?
Или както винаги се използват такива неща за да се отклони вниманието на овцете от основните проблеми като картелните цени на горивата и още безброй истински проблем далеч по важни от това как някой се правил на нинджа и взел че пукнал. Интересно ми е като излезе/ако излезе записа от банката и оневенитят братята тая червнокосата, тая русата и другият брат нинджа с бокс къде ще се крият...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
larbi написа:dextuar написа:Казаха, че от някаква банка има пълно видео на случката, така че нещата са ясни. Чакат народната любов да поутихне и ще ги освободят с условна най-вероятно.
От къде го прочете/чу това? И след като има видео на цялата случка по какви подбуди направиха тия хора семейството на тодор известни на цял свят?
Или както винаги се използват такива неща за да се отклони вниманието на овцете от основните проблеми като картелните цени на горивата и още безброй истински проблем далеч по важни от това как някой се правил на нинджа и взел че пукнал. Интересно ми е като излезе/ако излезе записа от банката и оневенитят братята тая червнокосата, тая русата и другият брат нинджа с бокс къде ще се крият...
Казаха го по новините, каква ирония само. Според мен е редно да ги съдят за лъжесвидетелство...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Познавам Мариан, момчето което работи в планинската спасителна служба. Същия дето е оказал първа помощ на Тодор. Учили сме навремето заедно в комплекса в бившото училище "Нивянин".
Говорих си с него, аз му вярвам!
Говорих си с него, аз му вярвам!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Без да го познавам, но и аз бих заложил на този пич. Просто не виждам причина да лъже - не е замесен в инцидента, не е свързан с някоя от страните в него и няма интерес от изхода на делото... За мен той е надежден свидетел.
Excellent! Steven is my name!
sambeto написа:Познавам Мариан, момчето което работи в планинската спасителна служба. Същия дето е оказал първа помощ на Тодор. Учили сме навремето заедно в комплекса в бившото училище "Нивянин".
Говорих си с него, аз вярвам на него!
Още повече, че първата аутопсия подкрепя показанията му, а като излезе и втората и тя също не открие следи от удари, кръвонасядания и т.н. по главата, какво ще каже "свидетеля" с вид на алкохолик дето е видял, как го ритат и удрят в главата

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Larbi
- Потребител
-
efren написа:sambeto написа:Познавам Мариан, момчето което работи в планинската спасителна служба. Същия дето е оказал първа помощ на Тодор. Учили сме навремето заедно в комплекса в бившото училище "Нивянин".
Още повече, че първата аутопсия подкрепя показанията му, а като излезе и втората и тя също не открие следи от удари, кръвонасядания и т.н. по главата, какво ще каже "свидетеля" с вид на алкохолик дето е видял, как го ритат и удрят в главата?
Точно това щях да напиша, че тоя няма кредибилити (каквато и да е адекватната дума на Български ме разбирате все пак) и то отчасти заради това че е с вид на алкохолик, но това не е най-важното, щото всеки си знае живота как го е бил, пребил и заради какво е посегнал към чашката. Тънкият момент в ситуацията е че това е човек с нисък социален статус, който е много лесно манипулируем дали със заплахи за побой или паричен стимул или и двете ще се стимулира да даде показанията които дава... Той самия се размина в показанията си малко в две различни интервюта по две различни телевизии. В едното каза, че го били удряли в главата С ШАМАРИ, а в другото каза че са го удряли в главата с ЮМРУЦИ. Ся последно - шамари ли бяха или юмруци не разбрахме, само разбрахме, че е запомнил поне това с блъскането на главата в задното тъкло на колата

П.П. Като прочетох тук че били казали по новините, че имало запис от охранителна камера на банка която е заснела всичко изгледах и централната емисия новини на нова и на бтв в сайтовете им, но в нито една от двете телевизии не казаха подобно нещо за запис от охранителна камера на банка... Кой е все пак източника от който си го видял това?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
larbi написа:efren написа:sambeto написа:Познавам Мариан, момчето което работи в планинската спасителна служба. Същия дето е оказал първа помощ на Тодор. Учили сме навремето заедно в комплекса в бившото училище "Нивянин".
Още повече, че първата аутопсия подкрепя показанията му, а като излезе и втората и тя също не открие следи от удари, кръвонасядания и т.н. по главата, какво ще каже "свидетеля" с вид на алкохолик дето е видял, как го ритат и удрят в главата?
Точно това щях да напиша, че тоя няма кредибилити (каквато и да е адекватната дума на Български ме разбирате все пак) и то отчасти заради това че е с вид на алкохолик, но това не е най-важното, щото всеки си знае живота как го е бил, пребил и заради какво е посегнал към чашката. Тънкият момент в ситуацията е че това е човек с нисък социален статус, който е много лесно манипулируем дали със заплахи за побой или паричен стимул или и двете ще се стимулира да даде показанията които дава... Той самия се размина в показанията си малко в две различни интервюта по две различни телевизии. В едното каза, че го били удряли в главата С ШАМАРИ, а в другото каза че са го удряли в главата с ЮМРУЦИ. Ся последно - шамари ли бяха или юмруци не разбрахме, само разбрахме, че е запомнил поне това с блъскането на главата в задното тъкло на колата
П.П. Като прочетох тук че били казали по новините, че имало запис от охранителна камера на банка която е заснела всичко изгледах и централната емисия новини на нова и на бтв в сайтовете им, но в нито една от двете телевизии не казаха подобно нещо за запис от охранителна камера на банка... Кой е все пак източника от който си го видял това?
Трябва да е било по БНТ.