Купихте ли си винетка?
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Купихте ли си винетка?
Pisobella написа:Maxmadness написа:Silverlight написа:tihoslaff написа:Някой да е чул нещо за новия подвиг на Марешки - винетки по 65лв., като той заплащал разликата... ? Има ли нещо вярно, моля за допълнителна информация...
+ това 2 седмици работиш и 2 седмици Марешки работи вместо теб и в края на месеца получаваш заплата за 4 седмици.
И кутия вафли боровец в подарък
И един мармот - да завива шоколада в станиол![]()
![]()
+ един резервен, ако първия му се спи или нещо такова...

Купих си
като гледам, има бая прогрес по пътищата на републиканската пътна мрежа за последните 10 години, значи файда има
като гледам, има бая прогрес по пътищата на републиканската пътна мрежа за последните 10 години, значи файда има
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
http://www.cars.bg/c1447334

Бавареца е индивидуал,с мулти волан,с активен субуфер на Харман Кардън и чисто нова винетка от 97 лв.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
И аз онзи ден видях обява и с големи букви си пишеше: Винетка... Трябва да я добавят към списъка с есктри 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Някъде в закона пише ли ТОЧНО, че трябва да представяме касовата бележка пред КАТ? Доколкото знам се изисква ако ти е открадваната и разни такива случаи, а на пътя пред КАТ след като ти е залепен отрязък 1, трябва да представиш и отрязък 2. Но относно, че трябва да представяме касовата бележка на пътя не виждам, единствено медиите го раздухват това за да не се карат 5 коли с една винетка. Прав ли съм или някой е видял някъде черно на бяло нещо друго?
Последна промяна Top Gun Maverick на 06 Мар 2016, 22:06, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Не бъркайте КАТ с НАП
Касова бележка могат да ти искат само в АПИ , при преиздаване на нов стикер....

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Според мен темата трябва да е: Държите ли винетката постоянно залепена ? 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
В такъв случай защо отвсякъде ни заливат с това, че трябвало да показваме на пътя и бележката за да се виждало дали е купена за тази кола?
Да си променят текста в ЗАКОНА и тогава да искат и бележката, а не само ония бирници в парламента да са заети основно с далаверите си.

Да си променят текста в ЗАКОНА и тогава да искат и бележката, а не само ония бирници в парламента да са заети основно с далаверите си.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Големите фирми купуват накуп голямо количество винетки и е практически невъзможно всеки да носи копие от документа, който може би е само един.
Аз също съм на мнение, че се пишат много глупости и касовата бележка трябва именно при замяната на скъсана винетка с нова.
Аз също съм на мнение, че се пишат много глупости и касовата бележка трябва именно при замяната на скъсана винетка с нова.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Днеска даже реших да питам от извора и какво ми казаха нещо от сорта "какво ме интересува касовата ти бележка и дали номера щял да съвпада, още не работим към данъчните, трябва ми само отрязък 2, медиите само глупости излъчват".
Та реално се оказах прав и добре, че се усетих навреме в годината все пак.

Та реално се оказах прав и добре, че се усетих навреме в годината все пак.

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Пътната агенция търси нов разпространител на винеткитеПоръчката за 20 млн. лв. ще бъде обявена през юни тази година
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/03/15/2723601_putnata_agenciia_tursi_nov_razprostranitel_na_vinetkite/
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
nqmam_bmw написа:Пътната агенция търси нов разпространител на винеткитеПоръчката за 20 млн. лв. ще бъде обявена през юни тази година
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/03/15/2723601_putnata_agenciia_tursi_nov_razprostranitel_na_vinetkite/
Разчистете пътя за Лафкааааа

- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Днес си купих годишна.