Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Formula 1 сезон 2016

Мнение от don_gori » 01 Дек 2016, 23:47

Аз не съм спорил за подобно нещо, просто изразих мнение че е редно да се види и гледната точка на Хам , човека дето цял сезон има една цел и това е шампионската титла при пилотите. Надали някой пилот го грее, че отбора е шампион а не той.
Ако бяха такива прагматици в МБ до сега да го бяха изпъдили Хам, ама само приказки и заплахи за пред медии и хора.
Интересно ми е какво стана с Рос Браун?

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 02 Дек 2016, 15:42

Следите ли новините?

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 02 Дек 2016, 16:00

Е... това не го очаквах :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 02 Дек 2016, 16:41

Пффффффф....
Подаръци ли казахте ? За някой коледа май дойде по-рано :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Дек 2016, 17:54

Тръгва си защото знае, че Хамилтън ще го размаже 2017-та. :mhihi: :mhihi: Май за това му се прецакваше кола на Хамилтън :mhihi: :mhihi: защото трябва да изпратят Нико да си тръгне от Ф1 с титла. :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Дек 2016, 17:57

bmw maniqk ivo bmw написа:Хамилтън ще го размаже

Ще размаже хамилтън на....бийбър чурката най-много :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Дек 2016, 18:06

madafaka_donkele написа:

Много елементарен и просташки коментар..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Дек 2016, 19:08

bmw maniqk ivo bmw написа:
madafaka_donkele написа:

Много елементарен и просташки коментар..

Погледни си твоя да видиш кво е просташки коментар :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 02 Дек 2016, 19:44

И на мен ми намирисва на някоя схема, реално тоя сезон ако колата беше в ред Хам щеше да е шампион още предсрочно както преди.
Дано поне сложат някой който да е конкуренция, а не протеже на Хам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 02 Дек 2016, 20:11

Уважение към Розберг за това, което направи като пилот във Формула 1. :bowdown: Има си явно своите причини да се оттегли. И вярвам, че далеч не са от типа "Хамилтън ще ме спука догодина, затова я по-добре да куитна още сега". Макар да разбирам феновете на Луис и поведението им. Винаги се търси конспирацията и задната мисъл у някого... Сигурно има такива "заключения" и за Бътън, и за Уебър, и за кого ли не. Аз гледам напред към 2017, защото има твърде много неизвестни. Надявам се до Луис да сложат някой от изключително силните пилоти от близкото минало (те не са много), за да стане още по-интересно. А пък по-рано споделих какви са ми желанията - Макларън шампиони, Алонсо с титла и Щофел подгласник. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Дек 2016, 20:39

Dirty M5 driveR написа:Има си явно своите причини да се оттегли.

Mи казва заради семейството. Не е малка причина. А и не вярвам, като е казал, че се оттегля наистина да се пенсионира и да не прави нищо. Я консултант, я тестов пилот, я нещо друго. Много правилно решение според мен.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Дек 2016, 21:36

Добре де, наистина ли някой вярва, че едва ли не на Розберг тая година са му подарили титлата защото ще се отказва? :shock: :mhihi: И какво значи еди кой си щял да го размаже догодина. Че той и тая година можеше да го размаже, но нещата не станаха точно така. Можеше и обратното да стане, а можеше отбора изобщо да не е сред водещите.
Решението на Розберг просто заслужава адмирации и нищо друго. Понеже да се отеглиш на върха е нещо много трудно. Но искате ли пример, който е по-фрапиращ от неговия? Майкъл Джордан. Той се отказа от спорта за първи път през 93-та след като бе станал 3 години поред шампион с Чикаго и определено бе най-добрия баскетболист в лигата и вече бе легенда. Търсеше ново предизвикателство и отиде да играе професионално бейзбол защото му било мечта от малък. Година и половина след това в които изгуби два сезона в които можеше да е пак шампион с Чикаго съвсем спокойно, нещо му щъкна и реши да се върне за да стане нови три пъти шампион с Чикаго и пак бе най-добрия играч в лигата, но този път вече бе обявен от много хора за такъв, но за всички времена. И пак реши да се откаже, а определено можеше още. След това реши да се върне за втори път когато вече бе близо на 40 и нямаше как да възвърне оная форма за което му трябваха месеци при първото завръщане. Та отказали се феномени когато са на върха има в спорта и такива които са можели още да дават, а Розберг дори не е някакъв феномен. Шумахер също когато се отказа можеше да кара още, но реши друго, след това като се върна вече бе късно де, но е друга тема. Та не търсете под вола теле, Розберг е на 31, има още минимум няколко години на високо ниво и щом решава да се откаже то съвсем не е от страх или нещо подобно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Дек 2016, 18:34

И какво толкова е направил Розбер като пилот във Ф1? Спечелването на титла заради проблемите на Хамилтън ли?
Какво друго е направил освен това?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Дек 2016, 19:01

Показа класа, което е повече от достатъчно. Показа, че е наясно с възможностите си и е реалист. В колко топ тимове единия от двамата борещи се за титла ще каже, че темпото на съотборника му е непостижимо? То е ясно, че не е върха. Както не бяха и Ветел, и Бътън, и разни други шампиони. Аз се изкушавам да задам същия въпрос за Хамилтън - какво той направи за Ф1, освен да покаже неумение да играе отборно и безкрайна наглост в отношението си към началниците му реално?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 12 Дек 2016, 19:21

Dirty M5 driveR написа:Показа класа, което е повече от достатъчно. Показа, че е наясно с възможностите си и е реалист. В колко топ тимове единия от двамата борещи се за титла ще каже, че темпото на съотборника му е непостижимо? То е ясно, че не е върха. Както не бяха и Ветел, и Бътън, и разни други шампиони. Аз се изкушавам да задам същия въпрос за Хамилтън - какво той направи за Ф1, освен да покаже неумение да играе отборно и безкрайна наглост в отношението си към началниците му реално?

Хамилтън какво показа? - ми.... скорост. Всичко друго е второстепенно в света на F1 според мен :paranoid:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата