Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда
http://clubs1.bg/news/v-z-42042
Васьор смятан за фаворит да оглави Заубер
Дано днес в Баку да гледаме интересно състезание.
Хамилтън май ще мачка днес.

Васьор смятан за фаворит да оглави Заубер

Дано днес в Баку да гледаме интересно състезание.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Що няма коментари след вчерашния мармалад
Аз лично съм със смесени чувства. Едно от импулсивната постъпка на Фетел, която му изяде победата след проблема с яката на Х..... И друго, че се изкефих как реагира, за да се усети Х........ , че тези ебавки зад SC, които не са за първи път, не трябва да продължават.
Иначе Мерцедес, определено си възвръщат нивото и скоростта от предишните сезони и Ферари ще берат сериозни ядове.
п. п. Честити първи точки на Алонсо и Маковете. Алелуя

Аз лично съм със смесени чувства. Едно от импулсивната постъпка на Фетел, която му изяде победата след проблема с яката на Х..... И друго, че се изкефих как реагира, за да се усети Х........ , че тези ебавки зад SC, които не са за първи път, не трябва да продължават.
Иначе Мерцедес, определено си възвръщат нивото и скоростта от предишните сезони и Ферари ще берат сериозни ядове.
п. п. Честити първи точки на Алонсо и Маковете. Алелуя

Аз много се смях, а и не си спомням скоро толкова интересно състезание
Себ си изпусна нервите след тая провокация на черньото, но мисля че германеца му даде да се разбере че такива номерца няма да минават тоя сезон
Мисля си, че ако Хамилтън нямаше проблем с яката и не беше минал през бокса наказание за Фетел нямаше да има
Интервютата също бяха много интересни - Хамилтън се измъкна по деликатен начин като хвърли младите пилоти на кучетата, а Фетел отговаряше все едно на други въпроси
Дано има повечко такива състезания, че Мерцедесите нещо включиха на следваща предавка и Ферари няма как да им отговорят адекватно.

Интервютата също бяха много интересни - Хамилтън се измъкна по деликатен начин като хвърли младите пилоти на кучетата, а Фетел отговаряше все едно на други въпроси

Дано има повечко такива състезания, че Мерцедесите нещо включиха на следваща предавка и Ферари няма как да им отговорят адекватно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На мен ми се струва, че Фетел го направи това без да иска и сега го е срам да си признае, че допусна подобна левашка грешка. Бяха много близо и той ръкомахаше с лявата ръка, явно някакво неволно съвсем малко движение на дясната причини удара.
Дано тия 15 точки преднина, които изпусна да вземе накрая не се окажат решаващи.
Дано тия 15 точки преднина, които изпусна да вземе накрая не се окажат решаващи.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
bum_bum написа:На мен ми се струва, че Фетел го направи това без да иска и сега го е срам да си признае, че допусна подобна левашка грешка. Бяха много близо и той ръкомахаше с лявата ръка, явно някакво неволно съвсем малко движение на дясната причини удара. .

Същото нещо ми се видя и на мен. Със сигурност не е искал да го удря нарочно, но докато ръкомахаше някак много непохватно изпусна колата.
Сигурно само като се сети/види какво е направил се изчервява и ще му държи топло дълго време

Важното е, че сезона е от интересен по-интересен. И толкова да го псувам това татиното Строл, той пък така приятно да ме изненада

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- plradev
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:На мен ми се струва, че Фетел го направи това без да иска и сега го е срам да си признае, че допусна подобна левашка грешка. Бяха много близо и той ръкомахаше с лявата ръка, явно някакво неволно съвсем малко движение на дясната причини удара.
Аз по-скоро съм на мнение ,че му се искаше по-леко да го "лизне" или да няма допир изобщо,а не така да подскочат колите ,но станалото ,станало. Прав си ,че изглежда левашко отстрани

Да, и за мен Фетел леко левашки го удари.
То цялото състезание изобилстваше с такива нескопосани ситуации още от удара на Райконен и Ботас- Райконен му остави място, ония уж най-вляво се прибра ама пуст бордюр
Хюлкенберг и него супер нелепо го налапа бордюра, Сайнц и Квят, Индиите, Зауберите, глупавата грешка с яката на Хамилтън.
Изобщо състезание към което много хора няма да искат да се връщат.
Иначе и аз съм на мнение че цялата врътка с наказанията беше поредният нескопосан политически ход на Чарли. Наказания заслужаваха и двамата обаче не искаха да бъркат с пръст в борбата за титлата и за това си мълчаха. Яката на Хамилтън обаче ги постави в кофти ситуация - ако не го вкарат заради нещо свързано със "светинята" безопасност щяха да ги съсипят след това.Ако го повикат пак лошо и пак щаха да ядат л****а, че са се намесили в борбата за титлата. Обаче бодваш едни 10 сек на Фетел и ситуацията за титлата не се променя драстично.
За масовия фен може да е готино титлата да се решава в последното състезание, но мен тази режисура ме дразни.
Много ми е странна ситуацията около спирачките на Грожан - от края на миналата година все едни и същи проблеми, които се задълбочават.Много ми прилича на Кими и рейката за управление. Кими има специфични изисквания за това как да се усеща управлението и в Рено преди години им отне доста време за да му направят рейката така както я иска.
Хонда правят някакви странни еквилибристики които имат логика, но дали някой ще ги търпи
В тренировките караха с 2.5 и уж са им харесали данните. Не бил гръмнал мотора на Алонсо, а скоростната кутия.
За квалификацията и състезанието върнаха версия 2.0, за да съхранят ресурса на 2.5 за другите надпревари. Т.е. Алонсо и Вандорн караха със стария мотор въпреки че има готов наличен нов.
Версия 3.0 трябваше да дойде след лятната пауза, но сега умуват дали да не я забавят малко, за да поемат наказания някъде където така или иначе нямат шанс
То цялото състезание изобилстваше с такива нескопосани ситуации още от удара на Райконен и Ботас- Райконен му остави място, ония уж най-вляво се прибра ама пуст бордюр

Хюлкенберг и него супер нелепо го налапа бордюра, Сайнц и Квят, Индиите, Зауберите, глупавата грешка с яката на Хамилтън.
Изобщо състезание към което много хора няма да искат да се връщат.
Иначе и аз съм на мнение че цялата врътка с наказанията беше поредният нескопосан политически ход на Чарли. Наказания заслужаваха и двамата обаче не искаха да бъркат с пръст в борбата за титлата и за това си мълчаха. Яката на Хамилтън обаче ги постави в кофти ситуация - ако не го вкарат заради нещо свързано със "светинята" безопасност щяха да ги съсипят след това.Ако го повикат пак лошо и пак щаха да ядат л****а, че са се намесили в борбата за титлата. Обаче бодваш едни 10 сек на Фетел и ситуацията за титлата не се променя драстично.
За масовия фен може да е готино титлата да се решава в последното състезание, но мен тази режисура ме дразни.
Много ми е странна ситуацията около спирачките на Грожан - от края на миналата година все едни и същи проблеми, които се задълбочават.Много ми прилича на Кими и рейката за управление. Кими има специфични изисквания за това как да се усеща управлението и в Рено преди години им отне доста време за да му направят рейката така както я иска.
Хонда правят някакви странни еквилибристики които имат логика, но дали някой ще ги търпи

В тренировките караха с 2.5 и уж са им харесали данните. Не бил гръмнал мотора на Алонсо, а скоростната кутия.
За квалификацията и състезанието върнаха версия 2.0, за да съхранят ресурса на 2.5 за другите надпревари. Т.е. Алонсо и Вандорн караха със стария мотор въпреки че има готов наличен нов.
Версия 3.0 трябваше да дойде след лятната пауза, но сега умуват дали да не я забавят малко, за да поемат наказания някъде където така или иначе нямат шанс

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
На мен това състезание ми се видя скучно заради сейфти кара и червения флат.
Това дето направи Хамилтън беше грешка и не е нарочно, защото да не е луд да си чупи колата нарочно, а Фетел си заслужи наказанието заради тази простотия с блъскането гума в гума.
Andrew Benson @andrewbensonf1
Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not brake or lift off completely. Maintained more or less constant speed 1/2
Това дето направи Хамилтън беше грешка и не е нарочно, защото да не е луд да си чупи колата нарочно, а Фетел си заслужи наказанието заради тази простотия с блъскането гума в гума.
Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not brake or lift off completely. Maintained more or less constant speed 1/2

- plradev
- старши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:
Тия не знам кво са гледали, но ако се вярва на живата телеметрия за спиране и ускорение, която я дават по тв, в едно от повторенията, ясно се видя как чукна няколко пъти спирачките непосредствено преди завоя и необяснимо в дъгата на самия завой, като до втория удър гума в гума, не подаде газ.
Не че това оправдава Фетел, но просто беше абсолютно необосновано такова рязко намаляване на скоростта, като знае, че на 2м зад него има кола.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Ех като почнете да се правите на по-знаещи от хора дето това им е работата

- plradev
- старши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Ех като почнете да се правите на по-знаещи от хора дето това им е работата![]()
Те хората си я вършат много добре работата

Аз просто си чопля семки в бг форум, след кръг от шампионата и изразявам собствено мнение, без претенции за знаещ повече от ФИА

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
bmw maniqk ivo bmw написа:Ех като почнете да се правите на по-знаещи от хора дето това им е работата![]()
Не веднъж са показвали двоен аршин при отсъжданията си

Don_Diego написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Ех като почнете да се правите на по-знаещи от хора дето това им е работата![]()
Не веднъж са показвали двоен аршин при отсъжданията си
Много пъти е това нещо вече в последно време . Както и във футбола дават дузпи и засади за едни отбори и тук няма как да е по различно . Просто Фетел трябваше да му бие една песница след състезанието . А ако навремето Кими му беше плеснал един по врата сега нямаше да е такова леке черния . За това говоря - https://www.vbox7.com/play:70e8bb31 . И тези сравнения на циганина със Сена са смешни просто .
- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Фетко е най - добрия, може би на едно ниво с Хам и Алфонсо, не че одобрявам постъпката му, ама и навремето Сена раздаваше задвратници. Достатъчно е, че Фетко с по - слаба кола води на Мерцовете. Всеки си изпуска нервите, особено да караш с 300 гума до гума, пък и на Хам театралните номера са добре извесни.