Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
Само да кажа за ЕМАГ. Правите си профил, търсите нещо и си го добавяте в любими и всеки ден влизате и проверявате. След някакво време, програмката дето следи за тия неща те вижда, че реално се интересуваш от този продукт, но нещо те спира и решава да ти прати ваучен за % намаление или нещо от тоя сорт и воала. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Черен петък ли е черния петък в България?
grkv написа:От еМаг съм купувал два Макбука и няколко Айфона на цени, където нямаше никъде другаде за неразопакован телефон.
Сега на черния петък мисля пак да бодна една 12ка мини за жената, ама да видим
Много неща съм купувал и съм бил все доволен.
Този път поискай данъчна фактура и ще разбереш защо им е най-добра цената. Специално за Епъл пък маржовете са буквално смешни, под 3%, тъй че при големи разлики в цената, това означава неплатен ддс.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Емаг дупе без пари да ми дават, няма да го взема...
Просто са измекяри и въпросът е принципен..
Сигурно сте забравили, че държат рекорда по глоба от КЗП точно по тоя повод
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Емаг дупе без пари да ми дават, няма да го взема...
Аз съм прост консуматор без фирма да точа ДДС, така че мен не ме вълнуват такива неща, търся цената.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Аз в емаг като си харесам нещо гледам коя е фирмата търговец която продава чрез сайта,и доста често при директна връзка си ми дават по добра цена с всичките му проценти и ваучери от емаг
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
kiko написа:Аз в емаг като си харесам нещо гледам коя е фирмата търговец която продава чрез сайта,и доста често при директна връзка си ми дават по добра цена с всичките му проценти и ваучери от емаг
Да, забравих и аз да спомена това, парфюм си купих така от един от партньорските им магазини.
Това е може би най-добрата стратегия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Anthony_J написа:grkv написа:От еМаг съм купувал два Макбука и няколко Айфона на цени, където нямаше никъде другаде за неразопакован телефон.
Сега на черния петък мисля пак да бодна една 12ка мини за жената, ама да видим
Много неща съм купувал и съм бил все доволен.
Този път поискай данъчна фактура и ще разбереш защо им е най-добра цената. Специално за Епъл пък маржовете са буквално смешни, под 3%, тъй че при големи разлики в цената, това означава неплатен ддс.
Искал съм си, не е имало драми.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз продавам в Емаг и цените ми се същите, както в другия магазин. Но в моя магазин имам редица опции за намаления при покупка на количества, % намаления за нови клиенти, безплатна доставка над определена сума и подаръци над определена сума. Които в Емаг няма как, защото надценките ми са като цяло ниски и като сложим процента, който взима Емаг за посредничество ще продавам на нула, ако давам и там отстъпки.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
bum_bum написа:Аз продавам в Емаг и цените ми се същите, както в другия магазин. Но в моя магазин имам редица опции за намаления при покупка на количества, % намаления за нови клиенти, безплатна доставка над определена сума и подаръци над определена сума. Които в Емаг няма как, защото надценките ми са като цяло ниски и като сложим процента, който взима Емаг за посредничество ще продавам на нула, ако давам и там отстъпки.
Би ли споделил какво продаваш?
Иначе какво мислите за 11.11 в алито...?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:bum_bum написа:Аз продавам в Емаг и цените ми се същите, както в другия магазин. Но в моя магазин имам редица опции за намаления при покупка на количества, % намаления за нови клиенти, безплатна доставка над определена сума и подаръци над определена сума. Които в Емаг няма как, защото надценките ми са като цяло ниски и като сложим процента, който взима Емаг за посредничество ще продавам на нула, ако давам и там отстъпки.
Както повечето неща в алито, винаги 90% намаление, 11.11, черен петък, коледа, всякви глупости, и две седмици по-късно пак същата цена, просто маркетинг да продадат повече.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Храниivanski_2 написа:bum_bum написа:Аз продавам в Емаг и цените ми се същите, както в другия магазин. Но в моя магазин имам редица опции за намаления при покупка на количества, % намаления за нови клиенти, безплатна доставка над определена сума и подаръци над определена сума. Които в Емаг няма как, защото надценките ми са като цяло ниски и като сложим процента, който взима Емаг за посредничество ще продавам на нула, ако давам и там отстъпки.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Иска доста следене на оферти от Емаг. Навремето купих печка за вграждане, разопакована. Около 500 лв. При цена около 800 лв. нова, след промоцията цената стана 700 лв, след това 900 и нещо. Не схванах тогава защо се сменяше така, сега като се замисля може и да не съм следял кой я доставя. Относно промоцията, разопакована на ниска цена + хванах 15% в рамките на един ден за такива продукти. Доста изгодна беше, е дойде счупена и я върнах ама си беше оферта. Още ме е яд, че не си я оставих, щях да я направя за 50 лв максимум и да си я ползвам, при цена нова около 900 лв. Сега ползвам пералня + сушилня от Емаг за 540 лв. Вече 2 години. И тя имаше дефект, но си върви без проблем. Относно разопакованите търсете скрити дефекти или счупени части.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Сладур1 написа: Доста изгодна беше, е дойде счупена и я върнах ама си беше оферта.

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Не знам за черния петък, но нас си ни стрижат стабилно принципно
ето и пример от мен:
Решавам, че искам да си взема GoPro hero9 black. Влизам да видя в emag каква му е цената - 970 лв. с "оферта" да го поръчам днес и утре да е в сердика мола и да мина да си го взема. Викам си "супер, утре го имам", обачеее нещо ме загложди да видя някакви клипове за unboxing. Пускам аз youtube, гледам някакво случайно видео, и пичът споменава, че си е поръчал gopro, което вървяло с sd карта подарък. Връщам се аз съответно в сайта на emag - карта йок. И реших да погледна в сайта на gopro и лошо ми стана и благославях себе си, че не цъкнах бутона "купи" в emag
GoPro-то в техния сайт - 380 евро + карта + една година план за техен cloud с безкрайно пространство. Разни отстъпки от аксесоари, и още някакви други благинки
Та, напълних кошницата и за 920 лева от официалния сайт взех:
- GoPro hero9 black
- Карта памет подарък(вярно 32 гб, ама карта)
- 1 година безкрайно пространство да си катеря неща ако реша
- 3в1 трипод + държач + нз си още какво
- Плуваща дръжка като ходя да си плувам с него
- Вендуза за колата да го лепя на нея
- Безплатна доставка с ups
А в emag голо gopro за 970 лева - мерси

Решавам, че искам да си взема GoPro hero9 black. Влизам да видя в emag каква му е цената - 970 лв. с "оферта" да го поръчам днес и утре да е в сердика мола и да мина да си го взема. Викам си "супер, утре го имам", обачеее нещо ме загложди да видя някакви клипове за unboxing. Пускам аз youtube, гледам някакво случайно видео, и пичът споменава, че си е поръчал gopro, което вървяло с sd карта подарък. Връщам се аз съответно в сайта на emag - карта йок. И реших да погледна в сайта на gopro и лошо ми стана и благославях себе си, че не цъкнах бутона "купи" в emag

GoPro-то в техния сайт - 380 евро + карта + една година план за техен cloud с безкрайно пространство. Разни отстъпки от аксесоари, и още някакви други благинки

Та, напълних кошницата и за 920 лева от официалния сайт взех:
- GoPro hero9 black
- Карта памет подарък(вярно 32 гб, ама карта)
- 1 година безкрайно пространство да си катеря неща ако реша
- 3в1 трипод + държач + нз си още какво
- Плуваща дръжка като ходя да си плувам с него
- Вендуза за колата да го лепя на нея
- Безплатна доставка с ups
А в emag голо gopro за 970 лева - мерси