Море в Гърция 2020
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Море в Гърция 2020
mr_petroff написа:Лефкада е ултра комерс ,
..
ултра комерс е главният град в началото и гъзарските плажове.Мръдни малко настрани и си е ок,а ако мръднеш още повече

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Rainbow написа:И аз това си мислех - ако е много жега и водата малко по-хладна, става още по-зле -> всяко влизане ти е като пресичане хаха. Помняте първото ми океанско къпане - въздуха 30 градуса жега, водата 18 - влизаш и до корем, след това ти спира въздухаНо в Гърция ме съмнява да е толкова студено, дори в момента на Черноморието е 19 градуса водата.
Колега, само дето на нашето море няма никой . В Несебър на плажа има точно две отворени заведения ,а повечето от хотелите ще отворят след 20.06. да не кажа и чак 01.07. .Да не говорим,че тази година ще има ГОЛЕМИ ХОТЕЛИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ВЕРИГИ, КОИТО ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ОТВОРЯТ !
Ама иначе се почнаха с простотиите уж безплатни шезлонзи, а кафето 8 лв .....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
"Козата си иска пръч" - направих предварителна резервация за Тасос. Май за 4ти път ще ходя там 

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Бившата ми жена със синът ми и семейството си заминават на 15.06 за 2 седмици на Тасос. Мисля да се раходя за 2 дни да ги видя. Аз като цяло хода там, на едно конкретно местенце и съм супер доволен.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:Superexstatic написа:Водата се усеща по-хладна понеже по повечето известни плажове става доста дълбоко още в първите метри. Визирам Катизма, Егремни, Порто Кацики, Милос. Но жегата компенсира
Да, основно правило при търсене на плаж по снимки - ако водата изглежда кристално Синя, значи има камъни и е дълбоко . У нас такъв пример е Валека - там в бонус има и мъртви течения и постоянни вълни. Плитките пясъчни плажове, отблизо водата изглежда бяла или жълта...
Колко е дълбоко тук според теб?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
От днес може да се минава границата, но ще правят тестове на случаен принцип, и ако са ви направили тест -24ч карантина, докато излезе резултатът?? Цитат:
"Tested passengers have to compulsory self-isolate in the address they will declare for 24 hours, until the testing outcome is available."
"Tested passengers have to compulsory self-isolate in the address they will declare for 24 hours, until the testing outcome is available."
I love the sound of V8 in the morning...
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Това е поне 4 м., ако не и повече. Подобно е положението на плажа Милопотамос близо до Волос, кристално бистра вода и каменист плаж, но много красиво място. Дълбочината на няколко метра навътре е прилична, но пък си има и плюсове, скокове във водата от известната скала около 4-5 м. 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
7-8 каза капитанчето на корабчето
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Като нищо....като е бистра и чиста водата, не изглежда много. Но след 4-5 метър става тегаво да се достигне дъното без оборудване.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Предишни години не знам как е било, ама е сега 300+ лева за бунгало на Градина
Да, модерни, ама си е бунгало 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
TNT написа:Предишни години не знам как е било, ама е сега 300+ лева за бунгало на Градина![]()
![]()
Да, модерни, ама си е бунгало
Гледма обаче, че и на Каламици, караваните станали по 80-90евро на вечер - баси кашона...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
msi200 написа:От днес може да се минава границата, но ще правят тестове на случаен принцип, и ако са ви направили тест -24ч карантина, докато излезе резултатът?? Цитат:
От кои тестове правят, с клечката завряна през носа до гърлото ли?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
msi200 написа:От днес може да се минава границата, но ще правят тестове на случаен принцип, и ако са ви направили тест -24ч карантина, докато излезе резултатът?? Цитат:
Може ли линк към тази информация? Това ми звучи като поредната партенка. А и никой друг сайт не спомена подобно нещо. За да правят тестове трябва да отделят специални помещения, медицински персонал, попълват се бумаги. А като знам какво представляват фургончетата на Маказа...
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
I love the sound of V8 in the morning...