Тема за прогнози и предсказания.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: Тема за прогнози и предсказания.

Мнение от nickstorm » 31 Мар 2026, 19:06

Top Gun Maverick написа:Не си ли забелязал през годините, че неутралните фенове, чиито отбори са отпаднали от ШЛ все сме за Арсенал? :mhihi:
А и имам бая познати фенове на този отбор. Плюс това често играят красив футбол и също толкова често разчитат на млади играчи и не дават баснословни суми за играчи с което други отбор развалят спорта. Всъщност безвъзвратно го развалиха.

Ами аз по принцип съм си артилерист още от времето на Денис Бергкамп, но не се впрягам толкова да не ми побелее косата като на един авер който е запален фен :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Мар 2026, 19:10

То тогава, който беше от Манчо юнака беше от тях. :mrgreen: Помня ги аз, Тони Адамс в защита капитан, Иън Райт беше отпред...добри бяха.
Да, фенството с мярка, че много нерви, а и ти измества фокуса към капана поставен от елита - хляб и зрелища. Едно време е бил Колизеума, сега са всякакви видове спорт, филми, музика...
Не казвам, че не трябва да ги харесваме де, аз като малък всичко следях, сега гледам да си давам нулев зор. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 01 Апр 2026, 21:28

Арне Слот ще бъде уволнен и Xabi Alonso ще е новия мениджър на Ливърпул от следващия сезон.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Предишна

Назад към Извън Темата