По-добре ли бяхме през соца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

По-добре ли бяхме през соца?

Да
137
41%
Не
144
43%
Не мога да преценя
51
15%

Общо гласове : 332
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: По-добре ли бяхме през соца?

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Дек 2016, 22:39

Значи бая слепи ще има по земята щом след 10, 20, 30 и т.н. съвместни години не са се събудили според вашите критерии. :mhihi: И избора е двустранен ако говорим за мъж срещнал не една и две жени в живота си и в крайна сметка РЕШИЛ, че не иска да има нещо сериозно с тази или онази, ами с точно определена. Та избора си е избор, горе-долу като късмета във всички аспекти на живота е това. Може да има късмет, но не го ли преследваш и да направиш нужното за успеха, нещата няма как да станат в 99%-та от случаите. Все съм се чудил някой като каже "абе трябваше да ти се падне еди каква си, та да видиш". Айде стига хора, не всички неща и най-вече хора се падат. Затова имаш очи. Очи гледат, очи плачат. Успех на всички пък ще кажа аз, които чакат да бъдат избрани. То затова отвсякъде чувам мяу и бау и всичките били еднакви, нямало бяла лястовица и куп други такива. Зарязвам темата, че не е и за тук.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2016, 23:13

Top Gun Maverick написа:И стига с това М5 във всеки пост, че вече се чудя какъв е проблема та се споменава постоянно. Дай нататък.

Давам ...

С две думи по някаква неясна причина се обвинява днешното време и липсата на комунизъм
за материализма и меркантилното от човек като теб, който по всякакви други причини,
но не и меркантилни и позьорски ползУва скъпи вещи :lol:

Това естествено води до елементарното решение, че при соца никой не се е интересувал от Айфони
щото хората са били морални и едни такива нематериални разбираш ли ...

Аз понеже съм свеж младеж и не съм бил разумен елемент по време на соца
наблюдавам във всички соц филми, че материалният стремеж е застъпен доста сериозно.
Дами канят, Топло, Опасен чар и тн. Във всеки един ясно са отразени въжделенията на различни хора за материални неща.

пп. Тва ако темата е още за соца, а не за тва разбираме ли жените :mhihi: :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Дек 2016, 23:21

K_Ilkov написа:
Top Gun Maverick написа:И стига с това М5 във всеки пост, че вече се чудя какъв е проблема та се споменава постоянно. Дай нататък.

Давам ...

С две думи по някаква неясна причина се обвинява днешното време и липсата на комунизъм
за материализма и меркантилното от човек като теб, който по всякакви други причини,
но не и меркантилни и позьорски ползУва скъпи вещи :lol:

Това естествено води до елементарното решение, че при соца никой не се е интересувал от Айфони
щото хората са били морални и едни такива нематериални разбираш ли ...

Аз понеже съм свеж младеж и не съм бил разумен елемент по време на соца
наблюдавам във всички соц филми, че материалният стремеж е застъпен доста сериозно.
Дами канят, Топло, Опасен чар и тн. Във всеки един ясно са отразени въжделенията на различни хора за материални неща.

пп. Тва ако темата е още за соца, а не за тва разбираме ли жените :mhihi: :ok:

Темата е за соц-а да. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това, че съм имал и някакви такива вещи, не значи, че по принцип търся скъпото. Съвсем не и познаващите ме хора го знаят, а най-вече аз самия. Това с колата се получи защото исках някакви неща от нея, а те струваха пари. :mhihi: Кофти работа, ама си трябват. Аз не го отричам. Стига искрено и лично.

За стремежа по време на соц-а си прав. Но работата там е друга малко. Никой не е ламтял за някакви куп излишни неща, а просто да има от всичко необходимо, било то и в излишък. Една кола, една къща, едно прасе и т.н. :mhihi:
Общо взето ти съдиш за това време от филмите. Филмите, които си изброил до един са комедии. Не всичко вътре е така. Отделни индивид и с такива стремежи винаги е имало, но сега са умножени на степени и в по-колосални размери. Обаче тогава средностатистическия човек далеч не се стремеше към това.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2016, 23:28

Top Gun Maverick написа:За стремежа по време на соц-а си прав. Но работата там е друга малко. Никой не е ламтял за някакви куп излишни неща, а просто да има от всичко необходимо, било то и в излишък. Една кола, една къща, едно прасе и т.н. :mhihi:

Ко речи :mhihi:

Значи, тогава е бил здравословен стремеж да имаш в условия на нямане, а сега обратното ...

Кво беше - При капитализма човек се възползва от човека, а при комунизма обратното. :mhihi:

Същата работа, същия манталитет отгледан през соца и разюзден и освободен след 90-та ...

Мен най-ме е яд за секса без Айфон през соца, саааамо като си помисля :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Дек 2016, 23:42

K_Ilkov написа:Мен най-ме е яд за секса без Айфон през соца, саааамо като си помисля :mrgreen:

:ahah:
Стига и ти бе.

Ами това в излишък тогава и сега са в различни измерения. Тогава е важно да имаш в излишък месо и неща от първа необходимост, сега е важно да имаш в излишък стари коли и телефони, плюс други ненужни неща - справка в мобиле бг и олх. Вече има куп хора, които не се занимават да ходят нагоре за коли защото и тук има достатъчно в излишък, макар и в долния ценови диапазон.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Дек 2016, 1:10

Top Gun Maverick....
За избора на жените . Ако една жена те е избрала ще направи така , че ти да я избереш. Нещо което малко мъже могат да направят. Аз такъв не познавам.
Не раздавам съвети но прекалено се взираш в чуждите материални придобивки.

Секса през соца? И него развалиха - като шоколада :mhihi:

За тези които не знаят вица-

Преди с едно кубче шоколад , цяла нощ , а сега цял шоколад и ...труднооо :dunno:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Дек 2016, 2:14

Зарежете теориите за секса и се огледайте в практиката

И не само на запад е така

Може да се върнем към 40% неграмотни сред младежта днес???

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Дек 2016, 7:15

klintan66 написа:Top Gun Maverick....
За избора на жените . Ако една жена те е избрала ще направи така , че ти да я избереш. Нещо което малко мъже могат да направят. Аз такъв не познавам.
Не раздавам съвети но прекалено се взираш в чуждите материални придобивки.

Може и да те избере, ама ставаше дума за истинския избор, а не нещо мимолетно. Но относно брак да речем или нещо с тази тежест, избора си е лично твой и всичко си зависи колкото от нея, толкова и от теб. Другото има всички предпоставки да свърши зле и затова статистиките го говорят. Бързането най-вече е проблем без да се мисли. Аз не съм от тия и се радвам.
Чужди придобивки...това само в една тема за тия конкретни неща, като не за самите тях всъщност, а за позата. иначе ми е все тя.
Сексът преди соц-а? Нямало е презервативи или поне не са се ползвали по тоя начин. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 08 Дек 2016, 10:31

Позата , разбирам ...
ами свиквай .
Всеки им права на собствено поведение, ако спазва обществените правила.

Тези от клипчетата съм ги гледал , но има и такива които отказват но не ги слагат в клипа.
В крайна сметка , какво да изберат жените? Лесен луксозен живот или труден , хайде поносим но стандартен.
Нарича се естествен подбор . "Лъва" с по-рошавата грива и големи мускули печели хубавиците.
А какво да кажем за вкуса на мъжете,към крехко агнешко, който движи индустрия в топ 10.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Дек 2016, 10:40

klintan66 написа:Нарича се естествен подбор . "Лъва" с по-рошавата грива и големи мускули печели хубавиците.
А какво да кажем за вкуса на мъжете,към крехко агнешко, който движи индустрия в топ 10.

Демек е противоестествено да се приравняват всички индивиди под един знаменател
просто защото те наистина не са еднакви нито физически и умствено нито за околните и заобикалящия ги свят.

Тоест комунизЪма е противоестествен като замисъл :ok: :yes:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Дек 2016, 10:47

K_Ilkov написа:Тоест комунизЪма е противоестествен като замисъл :ok: :yes:

А стига де, сега пак отначало...
На Монтоя сестра му трябва пак да обяснява за безплатните почивки два пъти в годината, образованието, морала на жените и възвишените помисли на бай Иван докато пасе овцете на ТКЗС-то... А и да не забравяме българските домати, че без тях е умиране :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 08 Дек 2016, 11:06

Идеолога на комунизма е дал пример как с е успява в живота-

"Прекарвайки лятото и есента на 1836 г. в Трир, Карл Маркс започва да се отнася много по-сериозно към образованието и живота си. През лятото на 1836 г. се сгодява за Джени фон Вестфален, образована баронеса от управляващата пруска класа, която познава Маркс от детството си. След като разваля годежа си с един млад аристократ, за да бъде с Карл Маркс, връзката им е социално оспорвана поради разликите между техния етнически и класов произход, но Маркс се сприятелява с баща ѝ, либералния аристократ Лудвиг фон Вестфален, и по-късно посвещава докторската си дисертация на него."

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Дек 2016, 11:55

Е той комунизма е за раята, идеолозите и ръководството са си живели съвсем по капиталистически и у нас ;)

:OT:

Сега да не се отплеснем на тема домати :mhihi: амаааа ...

drago_pavlov написа: А и да не забравяме българските домати, че без тях е умиране :mhihi:

С другото съм съгласен ама на БГ домата и аз държа и твърдо не желая да ям чуждоземска пластмаса :roll:

Обаче все си мисля, че може да се гледат домати и без комунизъм :yes:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 08 Дек 2016, 12:00

klintan66 написа:Идеолога на комунизма е дал пример как с е успява в живота

Малко се чете в тая държава. Карл Маркс никога не е бил богат, завещал е всичко на всичко 250 паунда на дъщеря си (сегашни 27-28 000 евро). Помагал му е основно Енгелс, самият Маркс също е наследил някакви пари от майка си и така е преживявало семейството му. И разбира се с книгите си, вървяли са като топъл хляб тогава.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Дек 2016, 17:49

Едва ли има по-големи лицемери от комунистите. Издържат се от капитализма и пишат против него. И двамата разглезени деца на богати родители, които никога не са работили наистина за да си изкарват хляба.
Трябва да си много объркан да търсиш съвети за живота от такива хора.
Последна промяна steeN на 08 Дек 2016, 17:53, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата