Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз съм на бачкане и пропускам. Успех ЛУВОВЕ
и да ги гнявите много 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Абе добре поцъкахме,но да не си повярвате много!!!Резултата 12:0 нищо незначи Видехме се първото полувреме.....мъка мъка!Другата събота ви искам всички на линия
Последен мач от турнира.Биеме и после почивате 1 седмица и последните две недели на август Мето се прибира и е уредил две контроли!Айде ще пиша допълнително за мача.09.08.2008 11:30 Club F1 - BMW да знаете да си правите сметката 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
BBB_666 написа:Браво момчета номер 1 сте и наи вече иво одзаде
Баце стига глупости бе аз цял мач съм пипнал топката сигурно 3 пъти и само се разхождах - в мачовете от лигата се вкарват средно по 3-4 гола на мач и рядко има мачове с повече от 7 - мисълта ми е че някой може да остане с грешно впечатление че играем по този начин и в мачовете за първенството а това далеч не е така - там си е на кръв и всички излизат пределно мотивирани и надъхани срещу нас

THE ONE & ONLY E30
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
хайде, аз отивам към морето...
живи здрави, много риение, пиение и по някоя сгодна женица :ПП
А иначе мача... първото полувреме много положения, малко голове, но второто като ни се откриха и... :П Имахме късмет и всичко ни влизаше...
Истинските мачове ще са ни много по-трудни така че никакво отпускане!
успех на мача в събота!
живи здрави, много риение, пиение и по някоя сгодна женица :ПП
А иначе мача... първото полувреме много положения, малко голове, но второто като ни се откриха и... :П Имахме късмет и всичко ни влизаше...
Истинските мачове ще са ни много по-трудни така че никакво отпускане!
успех на мача в събота!
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

така искам само мнения като това 100% съм там а не отивам на море...деба и летовниците и хижарите
Класиране

Класиране
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Събота, 09.08.08, 11:30, СС, CLUB F1 - BMW
Всички 11:00 там
Хайде никой нищо не казва дали ще идвате...имаме проблем със събирането...Пешо може би няма да дойде заради работата му...пацо го нема.....чакам да си казвате кой е налиния и кой не?!!
П.С. За пореден път хората със закъснял членски внос моля да си погледнат задълженията и да ги уредят с Пацо

Всички 11:00 там

Хайде никой нищо не казва дали ще идвате...имаме проблем със събирането...Пешо може би няма да дойде заради работата му...пацо го нема.....чакам да си казвате кой е налиния и кой не?!!
П.С. За пореден път хората със закъснял членски внос моля да си погледнат задълженията и да ги уредят с Пацо

поздрави