СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: СПАМ ТЕМА
Пресен случай от днес.Пътя Русе-Бяла.
Бус,Аз и зад мен А3 99 година.
Започваме изкачване пътя става три ленти...аз в лява със 100-110 задминавам буса,а в насрещното А3 ,се напиня,едни пушеци...вътре една лелка със сина си.
Изпревари ме и малко след това зави към Две Могили.
Бус,Аз и зад мен А3 99 година.
Започваме изкачване пътя става три ленти...аз в лява със 100-110 задминавам буса,а в насрещното А3 ,се напиня,едни пушеци...вътре една лелка със сина си.
Изпревари ме и малко след това зави към Две Могили.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
и две крайности не са добри. златната среда си е златна 

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Проблемът с летящите е, че често нямат уменията да карат толкова бързо, а като добавим колоездач/паркирала кола/човек ходещ по банкета след завоя в комбинация с насрещно движение и става забавно. Влачещите сe също създават предпоставки, но поне трудно ще изскочат право срещу теб със 100+. А и в крайна сметка е задължение на изпреварващия да може да извърши маневрата безопасно колкото и изнервен да е.
Една вечер бях излязъл да се разходя по път, който знам наизуст. Настигнаха ме Е46 и Е36 с по 4 човека в кола, пуснах ги напред и реших да се 'закача' и аз на влакчето. В рамките на 1-2 минути толкова пъти набиха спирачки в завоите и колите поднасяха, че направо се зачудих на тези дето са се качили при тях как не ги е страх. Отказах се и се върнах към лежерното каране, за да не стане така че натискат повече заради това, че съм зад тях.
Спрямо нормален трафик, който кара там тези биха били летящи. Караха ли много бързо? Не. Караха ли опасно? Да.
Една вечер бях излязъл да се разходя по път, който знам наизуст. Настигнаха ме Е46 и Е36 с по 4 човека в кола, пуснах ги напред и реших да се 'закача' и аз на влакчето. В рамките на 1-2 минути толкова пъти набиха спирачки в завоите и колите поднасяха, че направо се зачудих на тези дето са се качили при тях как не ги е страх. Отказах се и се върнах към лежерното каране, за да не стане така че натискат повече заради това, че съм зад тях.
Спрямо нормален трафик, който кара там тези биха били летящи. Караха ли много бързо? Не. Караха ли опасно? Да.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Колега горе толкова хубаво гифче е постнал вие ми говорите за кой бързал бавно и кой кога стигал...тцтцтц съсипаха я тая държава... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Като споменахме Пампорово, тази седмица който му се кара... сега е момента утре е обявен код жълто и би трябвало да вали дооста , та стягайте ските.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
ivanski_2 написа:Като споменахме Пампорово, тази седмица който му се кара... сега е момента утре е обявен код жълто и би трябвало да вали дооста , та стягайте ските.
Запазвай и маса някъде

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
На Бохеми всеки обяд гулаш , ракийки и цър пър
5-6 дена от утре 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Събота ще успея да стигна в Чепеларе, че много задачки ми организираха.
Ако искате ще препоръчам едно местно ресторантче което ще останете доволни, а може и да се засечем там.
Ако искате ще препоръчам едно местно ресторантче което ще останете доволни, а може и да се засечем там.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
ivanski_2 написа:Събота ще успея да стигна в Чепеларе, че много задачки ми организираха.
Аз съм за,кое е кръчмето? .Някакво инфо за Мечи Чал като местен да имаш

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
mr_petroff написа:ivanski_2 написа:Събота ще успея да стигна в Чепеларе, че много задачки ми организираха.
Аз съм за,кое е кръчмето? .Някакво инфо за Мечи Чал като местен да имаш
Нямам честно казано.
Вариантите са 2:
1/ Дренчев - много прилично място, кухня обслужването, всичко е топ, но си трябва резервация и почиват понеделник вечер
2/Сафари- представи си стара долнопробна битова кръчмичка, малка и задушевна, каминката си гори докато хапваш, носи се миризма на ракия покрай теб

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла
Ако и сервитьорката е някоя дашна, като тази от гифчето, направо те виждам със Z-ката на метли...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла
Заповядай неделя вечер съм там живот и здраве

- c04
- Кръстникът
-
Начи ясно къде правим събора