СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от sme666ko » 25 Яну 2023, 21:06

:ok:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 25 Яну 2023, 21:10

Пресен случай от днес.Пътя Русе-Бяла.
Бус,Аз и зад мен А3 99 година.
Започваме изкачване пътя става три ленти...аз в лява със 100-110 задминавам буса,а в насрещното А3 ,се напиня,едни пушеци...вътре една лелка със сина си.
Изпревари ме и малко след това зави към Две Могили.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Яну 2023, 23:59

и две крайности не са добри. златната среда си е златна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 26 Яну 2023, 0:00

Проблемът с летящите е, че често нямат уменията да карат толкова бързо, а като добавим колоездач/паркирала кола/човек ходещ по банкета след завоя в комбинация с насрещно движение и става забавно. Влачещите сe също създават предпоставки, но поне трудно ще изскочат право срещу теб със 100+. А и в крайна сметка е задължение на изпреварващия да може да извърши маневрата безопасно колкото и изнервен да е.

Една вечер бях излязъл да се разходя по път, който знам наизуст. Настигнаха ме Е46 и Е36 с по 4 човека в кола, пуснах ги напред и реших да се 'закача' и аз на влакчето. В рамките на 1-2 минути толкова пъти набиха спирачки в завоите и колите поднасяха, че направо се зачудих на тези дето са се качили при тях как не ги е страх. Отказах се и се върнах към лежерното каране, за да не стане така че натискат повече заради това, че съм зад тях.

Спрямо нормален трафик, който кара там тези биха били летящи. Караха ли много бързо? Не. Караха ли опасно? Да.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 26 Яну 2023, 0:16

Колега горе толкова хубаво гифче е постнал вие ми говорите за кой бързал бавно и кой кога стигал...тцтцтц съсипаха я тая държава... :bang:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 26 Яну 2023, 0:27

Като споменахме Пампорово, тази седмица който му се кара... сега е момента утре е обявен код жълто и би трябвало да вали дооста , та стягайте ските.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 26 Яну 2023, 0:36

ivanski_2 написа:Като споменахме Пампорово, тази седмица който му се кара... сега е момента утре е обявен код жълто и би трябвало да вали дооста , та стягайте ските.

Запазвай и маса някъде :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Яну 2023, 0:45

На Бохеми всеки обяд гулаш , ракийки и цър пър :D 5-6 дена от утре :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Яну 2023, 0:47

Събота ще успея да стигна в Чепеларе, че много задачки ми организираха.
Ако искате ще препоръчам едно местно ресторантче което ще останете доволни, а може и да се засечем там. :bchug:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Яну 2023, 0:51

ivanski_2 написа:Събота ще успея да стигна в Чепеларе, че много задачки ми организираха.
Ако искате ще препоръчам едно местно ресторантче което ще останете доволни, а може и да се засечем там. :bchug:

Аз съм за,кое е кръчмето? .Някакво инфо за Мечи Чал като местен да имаш :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Яну 2023, 1:08

mr_petroff написа:
ivanski_2 написа:Събота ще успея да стигна в Чепеларе, че много задачки ми организираха.

Аз съм за,кое е кръчмето? .Някакво инфо за Мечи Чал като местен да имаш :?:

Нямам честно казано.
Вариантите са 2:
1/ Дренчев - много прилично място, кухня обслужването, всичко е топ, но си трябва резервация и почиват понеделник вечер
2/Сафари- представи си стара долнопробна битова кръчмичка, малка и задушевна, каминката си гори докато хапваш, носи се миризма на ракия покрай теб :mhihi: хората имат 2 странички меню 10 неща на кръст, но са малко като бум бум за кетото - държат на АБСОЛЮТНО всяка една съставка те да си я произведат или техен познат/приятел и цените са доста добри, касови бележки не очаквай обаче :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Яну 2023, 1:23

Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 26 Яну 2023, 1:25

Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла :mhihi:

Ако и сервитьорката е някоя дашна, като тази от гифчето, направо те виждам със Z-ката на метли... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Яну 2023, 1:35

Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла :mhihi:

Заповядай неделя вечер съм там живот и здраве :mhihi:

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 26 Яну 2023, 1:36

Начи ясно къде правим събора

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата