Криптовалути
Модератор: Общи модератори
Re: Криптовалути
zAcK написа:Реално не би трябвало, защото критоборсите са денонощни и кой продавал панически, продавал, ама знае ли се
Да де, ама тоя пазар е ''вързан'' с оня пазар, пък той с другия и тръгне ли лавината... да видим.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
grkv написа:zAcK написа:Реално не би трябвало, защото критоборсите са денонощни и кой продавал панически, продавал, ама знае ли се
Да де, ама тоя пазар е ''вързан'' с оня пазар, пък той с другия и тръгне ли лавината... да видим.
Поради тая причина винаги е добре да имаш кешовица, а и да вземаш рискови и най-вече бързи решения.
Да си призная, в такива моменти завиждам на дейтрейдърите. И ако се замислите, в последно време зачестиха.
Т.е. дисциплинираните дейтрейдъри следва да правят доста пари?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Kurtov написа:Ако правилно разчитам графиката в tradingview значи 20 юли Биткойна е бил 30к USD..
От какво реално зависи цената на тази валута ?
Да бе човек, а на 21 септември 2020 беше 10К. Не връщай по-назад графиката, че ще ти стане лошо..

Сега сериозно, щом задаваш такива въпроси много ама много силно ти препоръчвам да започнеш да гледаш на Пламен плейлиста за начинаещи. Ако има нещо дето продължи да те тормози като въпроси питай, ама първо се запознай с най-основното

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Този плейлист, на скорост х2, мисля за 2 дни може да се мине. После ще си по-образован от 99% от хората на тема крипто. Препоръчвам дори на запознатите да го изгледат. 10% ново да се научи, не е загуба на време. И за разлика от другите му клипове, тук е систематизирано. А не в 3 часа стрийм, 40 мин смислени и 2 часа+ глупости за радиатора отзад 

b_u_b_o написа:Kurtov написа:Ако правилно разчитам графиката в tradingview значи 20 юли Биткойна е бил 30к USD..
От какво реално зависи цената на тази валута ?
Да бе човек, а на 21 септември 2020 беше 10К. Не връщай по-назад графиката, че ще ти стане лошо..![]()
Сега сериозно, щом задаваш такива въпроси много ама много силно ти препоръчвам да започнеш да гледаш на Пламен плейлиста за начинаещи. Ако има нещо дето продължи да те тормози като въпроси питай, ама първо се запознай с най-основното
Благодаря!
преди няколко страници попитах за образователни материали на тази тема, но никой нищо не каза.
Не искам да гледам кое да е видео, защото има измамници за съжаление.
Ма то цялото крипто е измама
(казах аз и се покатерих на комина да си инсталирам 5.8дб антената

(казах аз и се покатерих на комина да си инсталирам 5.8дб антената
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е, да, ама има и по-измама.
Куртов, как никой не ти е дал нищо, лично аз ти постанх клипа с линка кък книгата на Иван Иванов и ти препоръчах да я пуснеш на скорост х2. Даже мисля, че ми благодари в темата. Ако си я изслушал, повечето от нещата съдържащи се в плейлистата на Пламен ще ги знаеш. Другото, което, всеки пишещ тук знае, че Пламен и Иван реално са с много общи възгледи, затова и правят предавания заедно понякога.
Ей, не ми върви, днес продадох една кола и викам ще купувам usdt да вземам още кон докато го има тоя дип, те сега парите по банка, от там утре почивен ден за тия банки, от там ще ми оскубят процент защото си тегля моите си пари, първо ще заявя в четвъртък или по-точно жена ми ще заяви защото аз нямам банкова сметка, отворих си само за Кракена
но в евро. Та дано в петък да имам и да купя usdt, та да взема кон на ниски цени понеже мисля, че тая седмица ще е от последните шансове ако сме в Булмаркет все още изобщо както си мислим.
Та утре тия дръпнатите дано разпродават акции.

Куртов, как никой не ти е дал нищо, лично аз ти постанх клипа с линка кък книгата на Иван Иванов и ти препоръчах да я пуснеш на скорост х2. Даже мисля, че ми благодари в темата. Ако си я изслушал, повечето от нещата съдържащи се в плейлистата на Пламен ще ги знаеш. Другото, което, всеки пишещ тук знае, че Пламен и Иван реално са с много общи възгледи, затова и правят предавания заедно понякога.
Ей, не ми върви, днес продадох една кола и викам ще купувам usdt да вземам още кон докато го има тоя дип, те сега парите по банка, от там утре почивен ден за тия банки, от там ще ми оскубят процент защото си тегля моите си пари, първо ще заявя в четвъртък или по-точно жена ми ще заяви защото аз нямам банкова сметка, отворих си само за Кракена

Та утре тия дръпнатите дано разпродават акции.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
А и то май не си ги видял, понеже е в края на един дълъг мой пост, ето ти го, тъкмо ако не си слушал книгата да почваш и да благодариш после:
Top Gun Maverick написа:Някой пита за аудио книга и канал, ето ти на Ванката, за мен той е супер сериозен, другия ясно е Пламен Андонов, едва ли някой тук не ги следи. Има и други да ме изреждам, но като информация те са най-обемни. Пламката много се превъзбужда и аз лично харесвам повече Иван, понеже е по-умерен, но трябват такива като Пламен за да се разраства всичко:
https://youtu.be/HaD0iTWueoA
Пускай я на скорост х2 да я слушаш, че е дълга. Аз свикнах вече всичко да слушам х2 и на нормално имам чувството, че са бавноразвиващи.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Имаше колеги, които съжаляваха, че не са купили. Ами още се дропна и в момента е около $41000 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Дай боже 20 да стане, ама...
Иначе докосва 40 вече. А етерът само показва как е невъзможно да стига Биткойн към днешно време, колкото и да го описваме като по-смислен. Процентите му спаднаха двойно в моментен спад откак почна тоя дроп, вече е близо 2700.
Айде, ближе вече 39 за пръв път от бая време, но бързо върна над 40. Етерът обаче нищо не връща и върви надолу, 2600. Според мен тая сутрин като се събудим и Китайците може бая неща да са разпродали. Не знам колко е сериозно положението, но страха е голям и надделява над алчността към момента.
Ето клипа на Пламен за тия Китайците и какво може да стане обяснено на прост език:
https://youtu.be/hibBx8jtLeg
Иначе докосва 40 вече. А етерът само показва как е невъзможно да стига Биткойн към днешно време, колкото и да го описваме като по-смислен. Процентите му спаднаха двойно в моментен спад откак почна тоя дроп, вече е близо 2700.
Айде, ближе вече 39 за пръв път от бая време, но бързо върна над 40. Етерът обаче нищо не връща и върви надолу, 2600. Според мен тая сутрин като се събудим и Китайците може бая неща да са разпродали. Не знам колко е сериозно положението, но страха е голям и надделява над алчността към момента.
Ето клипа на Пламен за тия Китайците и какво може да стане обяснено на прост език:
https://youtu.be/hibBx8jtLeg

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Падна под 40000 и взе да качва. С тия движения разни хора правят доста пари, дейбааа

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Пламен говори за възможен срив с 90%, което да го чуеш от него е все едно от БМВ фанатик да ти говори колко хубава кола е Мерцедес 190 за сметка на Е30-ка.
Не знам, на мен ми се вижда прекалено да срине толкова и така набързо, въпреки тия дръпнатите и техните 2%-та тухли. В смисъл кой ще го остави, те акулите веднага ще го изкупят и ще си чакат ако трябва 2 години.

Не знам, на мен ми се вижда прекалено да срине толкова и така набързо, въпреки тия дръпнатите и техните 2%-та тухли. В смисъл кой ще го остави, те акулите веднага ще го изкупят и ще си чакат ако трябва 2 години.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Пламен пак се е насрал от глупости явно
Като кажеш един път, че ще отиде до луната и друг, че ще падне 90% няма как да объркаш.
"Утре или ще вали или няма да вали"
Ако китайците не направят някаква тъпня няма много мегдан да върви надолу още коня
, ама и мегдана нагоре не е такъв какъвто ще го изкарват такива
като него след 3-4 седмици. А след тва ще се види.

"Утре или ще вали или няма да вали"

Ако китайците не направят някаква тъпня няма много мегдан да върви надолу още коня

като него след 3-4 седмици. А след тва ще се види.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.