Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от andy » 26 Сеп 2024, 12:08

Ще видя по документ дали нещо е сбъркано в номера, но ме съмнява, защото в сайта по номера ми разпознава ВИН-а.
Същата работа и с мотора ми, който е електрически и миналата година го регистрирах чисто нов. В сайта го разпознава по ВИН и казва че няма преглед, а моторите са на 2г.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Сеп 2024, 12:15

Както и написах и продължавам да твърдя, като регнахме 61-то нов внос в сайта излизаше, че нямам ГТП, а имах. :roll:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Сеп 2024, 16:54

Имал си да :mhihi:
Нали пратих сайта, видя новия внос коли и пак твърдиш нещо което не е вярно.

Някой е допуснал грешка за да не излиза в системата, което е проблем за теб, нормален патруп е възможно да не ти направи проблем, но при ПТП застрахователя няма да плати и ще са големи разправии, имай го предвид за следващ път.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Сеп 2024, 17:10

Спирали са ни полиция - никакви проблеми.
Имахме ПТП - никакви проблеми. Преглеждах документите, всичко си отговаряше.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Окт 2024, 15:13

Понеже след месец и половина някъде, трябва да минавам ГТП с 6.1-литровата ми гадина (с оригиналните си катализатори на 135000км), реших да направя пробно измерване на газовете :) Не друго, ами малко вече понамирисват на развалени яйца, като го смачкам стабилно, и ми се струва и една идея по-затапен някакси на ниски обороти :roll:
Уцелих от втория път ГТП пункт, който предлага услугата (30лв). Закачиха го звера, даже не беше и кой знае колко загрял - уж 84°C по тяхната апаратура. Форсира го там, както си го правят, мръднаха там някакви числа в една 4x4 таблица, които не запомних, ми се видяха повечето нули :roll: Само едно със сигурност запомних, което беше различно от 0: 0.05% беше, "оклонение" някакво. Каза "в норми си", всичко било зелено (действително беше така), но не пожела да ми обясни какво точно е в норми :roll: Попитах дали може да си снимам екрана - "не могло" :dunno: :paranoid: Викам хубаво, щом съм в норми след месец пак съм при вас :ok: :mhihi: Могло то да е друго тогава, не знаел :) Викам - всичко може :mhihi:
Та засега отлагам смяната на катализатори и 4x лaмбди, както бях планирал, че не се знае догодина дали няма да стана и аз Тесладжия, че нещо ми писнА да им робувам на тия талиги :ok: :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Окт 2024, 15:28

Nickelback написа:Понеже след месец и половина някъде, трябва да минавам ГТП с 6.1-литровата ми гадина (с оригиналните си катализатори на 135000км), реших да направя пробно измерване на газовете :) Не друго, ами малко вече понамирисват на развалени яйца, като го смачкам стабилно, и ми се струва и една идея по-затапен някакси на ниски обороти :roll:
Уцелих от втория път ГТП пункт, който предлага услугата (30лв). Закачиха го звера, даже не беше и кой знае колко загрял - уж 84°C по тяхната апаратура. Форсира го там, както си го правят, мръднаха там някакви числа в една 4x4 таблица, които не запомних, ми се видяха повечето нули :roll: Само едно със сигурност запомних, което беше различно от 0: 0.05% беше, "оклонение" някакво. Каза "в норми си", всичко било зелено (действително беше така), но не пожела да ми обясни какво точно е в норми :roll: Попитах дали може да си снимам екрана - "не могло" :dunno: :paranoid: Викам хубаво, щом съм в норми след месец пак съм при вас :ok: :mhihi: Могло то да е друго тогава, не знаел :) Викам - всичко може :mhihi:
Та засега отлагам смяната на катализатори и 4x лaмбди, както бях планирал, че не се знае догодина дали няма да стана и аз Тесладжия, че нещо ми писнА да им робувам на тия талиги :ok: :mhihi:

Ако намирисваш на яйца като смачкаш газта- малко си богат… ама поне значи че ти работят катализаторите

За теслата- ще ти дойде и на тебе акъла някой ден. Въпрос на време.

И като говориме а тесли- аз установих оня ден на тест писта в Мексико, че на плад х вмакс-а е 165 мили… ама така се трясна в него, че стигна до 170 преди компа да я озъпти :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Окт 2024, 15:32

Nickelback написа:Понеже след месец и половина някъде, трябва да минавам ГТП с 6.1-литровата ми гадина (с оригиналните си катализатори на 135000км), реших да направя пробно измерване на газовете :) Не друго, ами малко вече понамирисват на развалени яйца, като го смачкам стабилно, и ми се струва и една идея по-затапен някакси на ниски обороти :roll:

Дал си му 30 лева за услугата и тоя нищо съществено не ти е казал...
Егати бастуните!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Окт 2024, 15:36

Nickelback написа:...
Попитах дали може да си снимам екрана - "не могло" :dunno: :paranoid:
...

Е, ти за какво ги питаш? Снимай си и това е! Щеше да е интересно да се видят показанията...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Окт 2024, 0:55

Като го запродаваш да се обадиш… :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Окт 2024, 8:07

Не знаех до вчера, че прегледите са ги вдиганли леко х[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]].
Догодина пак сигурно..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 04 Окт 2024, 8:10

Няма как да получиш такава качествена услуга и да е евтино. :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 04 Окт 2024, 9:26

Тъкмо се връщам от ГТП с Е46 с М54В25, което похапва масълце, но с всичко изрядно работещо и налично. Дадоха ми ЕКО4 даже.
Всичко си излезе напълно в нормите, като на въпросния пункт минавам от 2010та година с всякакви коли и наистина се мерят нещата.
Минах за всеки случай първо през едно мерене, преди да почнем официалната част, но всичко си беше изрядно.
Единствената особеност, за която ме предупредиха, че може да обърне каруцата е бензинът да не е на повече от месец. т.е. газификаторите и тези, които карат рядко - покарайте ги тия чирепи, сипете им пресен бензин и колата задължително трябва да е хубаво загряла преди да се появите на прегледа. :bchug:
Последна промяна empar на 04 Окт 2024, 13:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Окт 2024, 12:09

То сметни къв бензин имаме, щом за 1 месец в резервоара и не може да мине емисии. Нали уж трябва да си пази характеристиките 3-6 месеца поне :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Окт 2024, 13:00

бензинът ни е като шофьорите и автомобилите... най-добрия и най-евтин в ЕВРОПА :ok: :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 04 Окт 2024, 13:07

TNT написа:То сметни къв бензин имаме, щом за 1 месец в резервоара и не може да мине емисии. Нали уж трябва да си пази характеристиките 3-6 месеца поне :dunno:

Някои по-капризни/тунинговани двигатели спират да палят, да държат празен ход и изобщо да работят както трябва с обикновения ни бензин ако престои малко...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата