Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Един напълно сериозен въпрос:
Вие наистина ли приемате за чиста монета това, че правителствата мислят за нашето добро и затова ни принуждават да се бодем с неизвестни химикали, кръстени с името " Ваксина"? Мислите ли, че за наше добро бият и арестуват всички, които протестират против задължителните "ваксини"? Защо се трият, блокират, преследват и премахват всички статии и публикации с информация за състав, съдържание или проблеми с " ваксините"?
Вълците се замислиха, как да подобрят живота на овцете. Пак повтарям, защото не искате да отговорите. На кой номер боцкане ще се спре? Тук са ни уредили до номер осем за сега.
Вие наистина ли приемате за чиста монета това, че правителствата мислят за нашето добро и затова ни принуждават да се бодем с неизвестни химикали, кръстени с името " Ваксина"? Мислите ли, че за наше добро бият и арестуват всички, които протестират против задължителните "ваксини"? Защо се трият, блокират, преследват и премахват всички статии и публикации с информация за състав, съдържание или проблеми с " ваксините"?
Вълците се замислиха, как да подобрят живота на овцете. Пак повтарям, защото не искате да отговорите. На кой номер боцкане ще се спре? Тук са ни уредили до номер осем за сега.
BMW_POWER написа:Един напълно сериозен въпрос:
Вие наистина ли приемате за чиста монета това, че правителствата мислят за нашето добро и затова ни принуждават да се бодем с неизвестни химикали, кръстени с името " Ваксина"?
Имаш крави, продаваш мляко и това ти е целия доход. Кравите хващат вирус и почват да мрат. Търсиш начин да ги умориш по-бързо, ли ти е счупената логика?
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
На правителството му трябваш жив и здрав, за да бачкаш и внасяш данъци и осигуровки.Така че отговорът в случая е да. Да смятаме ли колко струват две седмици престой в ковид отделение на държавата (т.е на нас).Никой няма файда от тебе като си болен и неработоспособен, или изолиран и неработещ, или в болнични.
Последна промяна Ganchev__ на 31 Авг 2021, 20:38, променена общо 1 път
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Алфа вариант: Може да си говорите на 1,5 метра и няма да ви хване, Само кихане, кашляне заразяват.
Бета вариант: Вече и с говорене става, ама над 15 минути и под 1 м
Гама вариант: Много заразен: 5 минути комуникация отблизо и край
Делта вариант: 5 минути в една стая със заразен и си аут.
Епсилон вариант: Някой ако издиша в една стая с тебе и край-болен си
Зита вариант: Минаваш край някого на улицата на 10 метра и го хващаш
...
Фи вариант: Някой те само поглежда и се заразяваш
Кси вариант: Ако си в един град с болен и се заразяваш
Пси вариант: Ако си в една държава с носител, се заразяваш
Омега вариант: Заразяваш се преди да се е заразил носителя, независимо в коя точка на света се намира
#Bonus: Омега +++ вариант - заразява се цялата колония на Марс, на която току що са и пуснали 12G мрежата
Общо взето бъдещите 15-20 години в няколко реда. Естествено за всеки вариант са задължителни поне по 2 дози от всяка ваксина.
Бета вариант: Вече и с говорене става, ама над 15 минути и под 1 м
Гама вариант: Много заразен: 5 минути комуникация отблизо и край
Делта вариант: 5 минути в една стая със заразен и си аут.
Епсилон вариант: Някой ако издиша в една стая с тебе и край-болен си
Зита вариант: Минаваш край някого на улицата на 10 метра и го хващаш
...
Фи вариант: Някой те само поглежда и се заразяваш
Кси вариант: Ако си в един град с болен и се заразяваш
Пси вариант: Ако си в една държава с носител, се заразяваш
Омега вариант: Заразяваш се преди да се е заразил носителя, независимо в коя точка на света се намира
#Bonus: Омега +++ вариант - заразява се цялата колония на Марс, на която току що са и пуснали 12G мрежата
Общо взето бъдещите 15-20 години в няколко реда. Естествено за всеки вариант са задължителни поне по 2 дози от всяка ваксина.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Spunky написа:BMW_POWER написа:Един напълно сериозен въпрос:
Вие наистина ли приемате за чиста монета това, че правителствата мислят за нашето добро и затова ни принуждават да се бодем с неизвестни химикали, кръстени с името " Ваксина"?
Имаш крави, продаваш мляко и това ти е целия доход. Кравите хващат вирус и почват да мрат. Търсиш начин да ги умориш по-бързо, ли ти е счупената логика?
А ако само поразболееш и малкото си здрави крави за да им продаваш още повече лекарства? Това достатъчно добра логика ли е?
Ganchev__ написа:На правителството му трябваш жив и здрав, за да бачкаш и внасяш данъци и осигуровки.Така че отговорът в случая е да. Да смятаме ли колко струват две седмици престой в ковид отделение на държавата (т.е на нас).Никой няма файда от тебе като си болен и неработоспособен, или изолиран и неработещ, или в болнични.
А ето каква е грозната истина:
На правителството му е през половия орган, какво ще се случи с мен. Ежедневно идват десетки самолети с такива като мен. Инструкциите в болниците са като на фронта. Първо младите и леко болните. Останалите, ако има време и място. Личният ми лекар от 18 месеца дава консултации по телефона. Обаждаш се и казваш какво ти е. Оставяш съобщение. Отговаря ти до няколко дни. Среща със специалист до шест месеца. Директен пример. Края на Август миналата година се свързах с личния си лекар, оперираха ме на 30 юли. Като гушна букета правителството е ОК, защото папка всичките ми осигуровки.
Болнични имате (все още) вие. Аз имам 4 платени болнични дни годишно. Ако са повече, иди моли държавата. Дават толкова, колкото да не умреш от глад. За наем не стигат.
Какви крави, какви овце? Минаха 12-13 години от предишната криза и пак дойде момента да се стрижат овцете. Затворени бизнеси, безработни, инфлация... И това е под предлог "ние ви спасяваме". Кой от вас тегли 150К кредит, ляга, яде и пие и после вика на децата " Аз ви спасявам!". Нали децата ще връщат тези пари?
Стига глупости, моля ви!
BMW_POWER написа: Защо се трият, блокират, преследват и премахват всички статии и публикации с информация за състав, съдържание или проблеми с " ваксините"?
Е излиза по нещо чат-пат, но трябва да се търси: https://rumble.com/vlm6t3--derna.html
Spunky написа:Имаш крави, продаваш мляко и това ти е целия доход. Кравите хващат вирус и почват да мрат. Търсиш начин да ги умориш по-бързо, ли ти е счупената логика?
То и без вирус никой не ги чака да мрат от старост (ако се сещаш на къде бия) и стават на суджук. Един пенсионер мляко ли дава или само зоби фураж?
Така и така си хванал тази аналогия, да те питам - какво ще стане, ако случаино забогатееш? Дали от спекула с млякото или милионер от тотото... по едно златно звънче ли ще им купиш на кравите?
Или пък случайно се научиш да добиваш кокосово мляко по-доходоносно, пак ли ще ставаш в 5 да ринеш л@йна?
Пробвай пак, но с малко повече логика от на първокласник.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
BMW_POWER написа:Ganchev__ написа:На правителството му трябваш жив и здрав, за да бачкаш и внасяш данъци и осигуровки.Така че отговорът в случая е да. Да смятаме ли колко струват две седмици престой в ковид отделение на държавата (т.е на нас).Никой няма файда от тебе като си болен и неработоспособен, или изолиран и неработещ, или в болнични.
А ето каква е грозната истина:
На правителството му е през половия орган, какво ще се случи с мен. Ежедневно идват десетки самолети с такива като мен. Инструкциите в болниците са като на фронта. Първо младите и леко болните. Останалите, ако има време и място. Личният ми лекар от 18 месеца дава консултации по телефона. Обаждаш се и казваш какво ти е. Оставяш съобщение. Отговаря ти до няколко дни. Среща със специалист до шест месеца. Директен пример. Края на Август миналата година се свързах с личния си лекар, оперираха ме на 30 юли. Като гушна букета правителството е ОК, защото папка всичките ми осигуровки.
Болнични имате (все още) вие. Аз имам 4 платени болнични дни годишно. Ако са повече, иди моли държавата. Дават толкова, колкото да не умреш от глад. За наем не стигат.
Какви крави, какви овце? Минаха 12-13 години от предишната криза и пак дойде момента да се стрижат овцете. Затворени бизнеси, безработни, инфлация... И това е под предлог "ние ви спасяваме". Кой от вас тегли 150К кредит, ляга, яде и пие и после вика на децата " Аз ви спасявам!". Нали децата ще връщат тези пари?
Стига глупости, моля ви!
Тука се сещам за другата тема с краха на цените на имотите

Иначе, Корвида е добре дошъл за нашите политици, пенсионни фондове, НОИ и т.н.

Дали той, или покрай него, но много възрастни хора си отидоха... ---> https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8
И се очаква тая статистика, щото не е обновена, отново да стане грозна. Пре все, че населението на България постоянно намалява...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Ganchev__ написа:На правителството му трябваш жив и здрав, за да бачкаш и внасяш данъци и осигуровки.Така че отговорът в случая е да. Да смятаме ли колко струват две седмици престой в ковид отделение на държавата (т.е на нас).Никой няма файда от тебе като си болен и неработоспособен, или изолиран и неработещ, или в болнични.
Spunky написа:
Кажете че се шегувате сериозно

bum_bum написа:А ако само поразболееш и малкото си здрави крави за да им продаваш още повече лекарства? Това достатъчно добра логика ли е?
Не, няма никаква логика, невалиден пример.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
След дълъг размисъл реших да се ваксинирам
. И днес гледам статистика - ' само ' 15% от приетите в болница са с ваксина .Баси - ами то общият брой на ваксинираните е същият процент , ами че то какъв е смисълът тогава бе мамка му

Само ако знаете какво преживяха мои познати след ваксинация , верно , живи са ,ама... Не съм антиваксър ,бих се ваксинирал ,но не и с тези шитни с които се бодат в момента ,,.
И да , не всичко е за пари , за много пари е ... Имаше една приказка - Гъз глава затрива , може да я перифразираме малко за случая...

Само ако знаете какво преживяха мои познати след ваксинация , верно , живи са ,ама... Не съм антиваксър ,бих се ваксинирал ,но не и с тези шитни с които се бодат в момента ,,.
И да , не всичко е за пари , за много пари е ... Имаше една приказка - Гъз глава затрива , може да я перифразираме малко за случая...
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
Отказвам се, наистина.
Биг Фарма пусна вируса, за да ни изчисти и да захлеби.
бмв-конспирации.цом

бмв-конспирации.цом
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Не си се отказал, даваш път за малко на другите две мажоретки.
Последна промяна ivoaudi на 01 Сеп 2021, 0:03, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Ganchev__ написа:Отказвам се, наистина.![]()
бмв-конспирации.цом
Доктор Менгеле трябва да бъде реабилитиран и да му се издигне паметник пред всяка поликлиника, болница или рехабилитационен център

Разрешиха на 12 годишни сами да взимат решение, дали да се имунизират или не. От 2022 започват да боцкат над 5 годишни. Бебетата впоследствие.
Не си ваксиниран, не можеш да влезеш в хранителни стоки. Какви конспирации, какви пет лева? Това е Квебек от 01 септември 2021г
zAcK написа:...
Заки, пишат тука след няколко ракии и Светът им е прекрасен. Всичко си ева мамата много отдавна. За правителството е перфектно, когато си тъп, смучеш ракията, пушиш две кутии, кефиш се на бб и гласуваш за него. Ето това е електората мечта! Иди се боди, отиваш, или гласувай, гласуваш. Мисленето го остави на ония горе.
Как аджаба един аспирин може да се произвежда в цял Свят, макар и със хиляда имена. Лекарства против главоболие, температура и т.н. също. Ваксините йок! Само две фирми и това е. Другите не се признават.
Конспирации Бацеее ...

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
1. Над 12г. у нас се ваксинират само с родител.
2. Патент.
3.Доста повече от 2 фирми правят ваксини срещу ковид.
2. Патент.
3.Доста повече от 2 фирми правят ваксини срещу ковид.