Кръстовище на равнозначни пътища

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой автомобил трябва да премине първи?

Зелен
155
38%
Червен
229
55%
Син
29
7%

Общо гласове : 413

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Окт 2008, 22:53

Катастрофата ми мин.година беше баш на такова кръстовище...лайняно зеления минава първи,после червения и накрая синия..повече от пределно ясно е...в случая аз бях лайняно зеления,ма червения реши,че има повече експириънс и ме взе като чек пойнт :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Окт 2008, 22:55

///MapTo написа:Катастрофата ми мин.година беше баш на такова кръстовище...лайняно зеления минава първи,после червения и накрая синия..повече от пределно ясно е...в случая аз бях лайняно зеления,ма червения реши,че има повече експириънс и ме взе като чек пойнт :mhihi:

На мене ми е интересно после кво ти е пишело в акта :mhihi:
MORE BEER!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Окт 2008, 22:56

Ми нямах акт,просто защото пича беше решил,че е безсмъртен и сече пътя и на трамвая...ако нямаше трамвай щях да предположа малоумната му постъпка и нямаше да се стигне до катастрофа,просто голямото желязо ми правеше параван и до последния момент не го виждах ;)
Айде продължавай да се кикотиш сега
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 20 Окт 2008, 22:59

Я кажи, безсмъртиня да не е поместил и трамвая? :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Окт 2008, 23:00

///MapTo написа:Ми нямах акт,просто защото пича беше решил,че е безсмъртен и сече пътя и на трамвая...ако нямаше трамвай щях да предположа малоумната му постъпка и нямаше да се стигне до катастрофа,просто голямото желязо ми правеше параван и до последния момент не го виждах ;)
Айде продължавай да се кикотиш сега

Не може да не е имало знаци ако минава трамвай през кръстовището. Къде става това?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Окт 2008, 23:01

Щом е имало и трамвай, ситуацията е съвсем-съвсем различна - най-малкото си бил на път с предимство и червеният е направил ляв завой, без да ти отдаде предимство.

Ха - ха - ха :mhihi:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Окт 2008, 7:28

Не се смей а затваряй темата, че закона еволюира :mhihi: щом зеления бил вече с предимство... :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Окт 2008, 8:39

ега па с трамвая да е имало знаци!!кажи кое е кръстовището -лично ше ида да видя!! а ако си бил с мотор ти си бил сигурно най-безсмъртния...

аз не мога да разбера що спориме за кой бил с джи-класа,кой със 7ца,кой бенбен....!!! има закон и закона казва: с предимство при тази ситуация е червения !точка! няма никакви други условия! дали му свършва пътя или той свършва в устата на некоя околовръстничка !!
ненормалното в случая е ,че хората не знаят закона ,а не че го нарушават! едно е да знаеш ,че си в нарушение и да го направиш -съвсем друго е да си мислиш ,че си прав ,а да не си!!! кви ли не условия поставиха колеги тука ,кви ли не идеи се дадоха и като се ударат -после как щело дасе свидетлества дали е имало син ....!!! ама истината е една и тя е написана в закона!! а ние тука до второ пришествие може да си говорим....!!!

единствената полза от тая дискусия ,която виджам аз е ,че вече знам ,че маса народ зад волана не знаят правилника/просто не знаех ,че сте толкова много/ и от сега нататък ще карам с по-голямо внимание дори и да съм с предимство!!! явно опита ни да налеем малко акъл в не-толоква пълни тикви не успява....!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Окт 2008, 9:27

...единствената полза от тая дискусия ,която виджам аз е ,че вече знам ,че маса народ зад волана не знаят правилника/просто не знаех ,че сте толкова много/ и от сега нататък ще карам с по-голямо внимание дори и да съм с предимство!!! явно опита ни да налеем малко акъл в не-толоква пълни тикви не успява....!!!

Полза със сигурност има, щото мисля си все някой който не е знаел или не е бил сигурен вече е научил нещо:)

Май ще е добре редовно да си правиме такива задачки, за да си опреснявме нещата:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Окт 2008, 9:33

не съм чел всичките 18 страници спам:mhihi: според мен зеления тъй като се движи направо ..

Аватар

Мнение от SKISA » 21 Окт 2008, 9:36

Alexi написа:не съм чел всичките 18 страници спам:mhihi: според мен зеления тъй като се движи направо ..

ми и тва ,което написа е спам!!! т.е. -грешен отговор

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 21 Окт 2008, 9:39

не може да е червения .. в краен случай синия тъй като колата ми е синя и обикновено минава първа :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 21 Окт 2008, 9:40

Alexi написа:не може да е червения .. в краен случай синия тъй като колата ми е синя и обикновено минава първа :mhihi:

мойта е черна,ма ако съм на червения -ела мини пред мене....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 21 Окт 2008, 9:46

няма да ме блъснеш щото ще засереш кораба .. а мойта я мятам на андрей циганина за желязо без да ми мигне окото :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 21 Окт 2008, 9:50

аз в софия карам с форд-кънект!!
форд....! кънектинг пийпъл....!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата