Кръстовище на равнозначни пътища
Модератор: Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Катастрофата ми мин.година беше баш на такова кръстовище...лайняно зеления минава първи,после червения и накрая синия..повече от пределно ясно е...в случая аз бях лайняно зеления,ма червения реши,че има повече експириънс и ме взе като чек пойнт 

- Azrail
- UFO Pilot
-
///MapTo написа:Катастрофата ми мин.година беше баш на такова кръстовище...лайняно зеления минава първи,после червения и накрая синия..повече от пределно ясно е...в случая аз бях лайняно зеления,ма червения реши,че има повече експириънс и ме взе като чек пойнт
На мене ми е интересно после кво ти е пишело в акта

MORE BEER!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ми нямах акт,просто защото пича беше решил,че е безсмъртен и сече пътя и на трамвая...ако нямаше трамвай щях да предположа малоумната му постъпка и нямаше да се стигне до катастрофа,просто голямото желязо ми правеше параван и до последния момент не го виждах
Айде продължавай да се кикотиш сега

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
///MapTo написа:Ми нямах акт,просто защото пича беше решил,че е безсмъртен и сече пътя и на трамвая...ако нямаше трамвай щях да предположа малоумната му постъпка и нямаше да се стигне до катастрофа,просто голямото желязо ми правеше параван и до последния момент не го виждах![]()
Не може да не е имало знаци ако минава трамвай през кръстовището. Къде става това?
- Azrail
- UFO Pilot
-
Щом е имало и трамвай, ситуацията е съвсем-съвсем различна - най-малкото си бил на път с предимство и червеният е направил ляв завой, без да ти отдаде предимство.
Ха - ха - ха
Ха - ха - ха

MORE BEER!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ега па с трамвая да е имало знаци!!кажи кое е кръстовището -лично ше ида да видя!! а ако си бил с мотор ти си бил сигурно най-безсмъртния...
аз не мога да разбера що спориме за кой бил с джи-класа,кой със 7ца,кой бенбен....!!! има закон и закона казва: с предимство при тази ситуация е червения !точка! няма никакви други условия! дали му свършва пътя или той свършва в устата на некоя околовръстничка !!
ненормалното в случая е ,че хората не знаят закона ,а не че го нарушават! едно е да знаеш ,че си в нарушение и да го направиш -съвсем друго е да си мислиш ,че си прав ,а да не си!!! кви ли не условия поставиха колеги тука ,кви ли не идеи се дадоха и като се ударат -после как щело дасе свидетлества дали е имало син ....!!! ама истината е една и тя е написана в закона!! а ние тука до второ пришествие може да си говорим....!!!
единствената полза от тая дискусия ,която виджам аз е ,че вече знам ,че маса народ зад волана не знаят правилника/просто не знаех ,че сте толкова много/ и от сега нататък ще карам с по-голямо внимание дори и да съм с предимство!!! явно опита ни да налеем малко акъл в не-толоква пълни тикви не успява....!!!
аз не мога да разбера що спориме за кой бил с джи-класа,кой със 7ца,кой бенбен....!!! има закон и закона казва: с предимство при тази ситуация е червения !точка! няма никакви други условия! дали му свършва пътя или той свършва в устата на некоя околовръстничка !!
ненормалното в случая е ,че хората не знаят закона ,а не че го нарушават! едно е да знаеш ,че си в нарушение и да го направиш -съвсем друго е да си мислиш ,че си прав ,а да не си!!! кви ли не условия поставиха колеги тука ,кви ли не идеи се дадоха и като се ударат -после как щело дасе свидетлества дали е имало син ....!!! ама истината е една и тя е написана в закона!! а ние тука до второ пришествие може да си говорим....!!!
единствената полза от тая дискусия ,която виджам аз е ,че вече знам ,че маса народ зад волана не знаят правилника/просто не знаех ,че сте толкова много/ и от сега нататък ще карам с по-голямо внимание дори и да съм с предимство!!! явно опита ни да налеем малко акъл в не-толоква пълни тикви не успява....!!!
...единствената полза от тая дискусия ,която виджам аз е ,че вече знам ,че маса народ зад волана не знаят правилника/просто не знаех ,че сте толкова много/ и от сега нататък ще карам с по-голямо внимание дори и да съм с предимство!!! явно опита ни да налеем малко акъл в не-толоква пълни тикви не успява....!!!
Полза със сигурност има, щото мисля си все някой който не е знаел или не е бил сигурен вече е научил нещо:)
Май ще е добре редовно да си правиме такива задачки, за да си опреснявме нещата:)
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- SKISA
-
-
Alexi написа:не съм чел всичките 18 страници спам:mhihi: според мен зеления тъй като се движи направо ..
ми и тва ,което написа е спам!!! т.е. -грешен отговор
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
Alexi написа:не може да е червения .. в краен случай синия тъй като колата ми е синя и обикновено минава първа
мойта е черна,ма ако съм на червения -ела мини пред мене....
- Alexi
- старши ентусиаст
-
няма да ме блъснеш щото ще засереш кораба .. а мойта я мятам на андрей циганина за желязо без да ми мигне окото 

- SKISA
-
-