ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
AcOrP написа:acer написа:Управляващите питат: Овце, кво ще желаете?
Овцете отговорили задружно. Ние вече не сме овце и искаме нова конситуция, осигуряваща мониторинг на всеки политик и действащи крумови закони.
И управляващите отговорили: Искайте си, мечтите са безплатни

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bubsa написа:Трябваше и полицайте да се обърнат и всички заедно вътре!!!Нека да ги видиме като са такива ОВЦЕ как ше я карат с 300лв заплата и да се кефат на подхвърлените им от хората 10лв подкуп,сами си плюят в лицата!
С мирни протести може да стане...ама не в Булгаристан!
за да стане тва тряя да имаме подкрепа на политическа партия с организацията!!!!
искам да видите това http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs
тук има мой колеги които заедно с мен протестираха МИРНО а МВР нареди да ни разпуснат
обеснете ми го това дървени философи и клавиатурно мастъри
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Hellrider написа:за утре организира ли се нещо?
да има разрешение на общината за 15-ти и 16-ти от 11ч.
той колегата го каза по новините отиваме пак докато не изпълнят изискванията
пък ще видя утре кво ще им е оправданието! каде са сложили бомбата тоя път
тва си беше чиста заповед от МВР! да ни изметат
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз имам само 1 въпрос.
Според вас, някой от това клипче http://vbox7.com/play:6d13ed32 има ли за цел да свали правителството? Иска ли да постигне нещо по-добро за народа или просто са отишли да псуват на воля най-вече по полицията? '97-ма година ГОЛЕМИ, ЗРЕЛИ мъже атакуваха парламента, защото децата им умираха от глад заради плъховете дето се криеха вътре. Сегашните "бойци" - 90% от тях ще ядат шамари от майките си като ги видят по новините... нямам какво повече да кажа. Жалка картинка ...
Кадрите са от преди да почнат полицаите да бият, а поне 3 пъти се чува "УШЕВ, ПЕДЕРАСТ!"
Ушев ли е виновен? Псувахте ли бензинджиите по бензиностанциите като бензина беше 2.70 ??

Според вас, някой от това клипче http://vbox7.com/play:6d13ed32 има ли за цел да свали правителството? Иска ли да постигне нещо по-добро за народа или просто са отишли да псуват на воля най-вече по полицията? '97-ма година ГОЛЕМИ, ЗРЕЛИ мъже атакуваха парламента, защото децата им умираха от глад заради плъховете дето се криеха вътре. Сегашните "бойци" - 90% от тях ще ядат шамари от майките си като ги видят по новините... нямам какво повече да кажа. Жалка картинка ...

Кадрите са от преди да почнат полицаите да бият, а поне 3 пъти се чува "УШЕВ, ПЕДЕРАСТ!"
Ушев ли е виновен? Псувахте ли бензинджиите по бензиностанциите като бензина беше 2.70 ??

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ineedmoney написа:Hellrider написа:за утре организира ли се нещо?
да има разрешение на общината за 15-ти и 16-ти от 11ч.
той колегата го каза по новините отиваме пак докато не изпълнят изискванията........
И кви беха те, че ги опуснах нещо.....

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Всичките са маскари, но няма кой да ги бутне
Жалко, че съм чак във Варна.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз да не се мешам, да не се мешам, ама някои от Вас просто не знаят къде е границата...
Искам да кажа на всеки един от Вас, че не сте хората, които ще променят мисленето както на мен, така и на всички, които бяхме там. Ние отидохме, защото сме Българи, защото ни пука за държавата, в която живеем и не на последно място, защото искаме промяна...
Аз ще съм доволен дори, ако едно от паветата бъде преместено на друго място, защото то ще е преместено заради нас, заради това, че сме били там и са ни забелязали. Вас кой Ви забеляза...
Вие какво направихте за тази държава, приятели мои...
Не Ви ли е срам, че всички сме се вдигнали, а Вие ни плюете...
Аз бих навел глава на Ваше място, защото докато едните ядяха бой, останалите гледаха от вкъщи на топло, а другата част ги беше страх шефа да не ги уволни, ако си вземат един ден отпуска...
Така не става...
Аз не съм от хората, които хвърля троши и т.н., аз съм един от всички тези граждани, които търсят промяната...
В момента живея добре, не се оплаквам, но ми е писнало да гледам шуробаджанащина, корупция, убийства и съдебна безотговорност...
Зная, че форума е пълен с непълнолетни и ученици и знам, че те се правят на велики, защото и аз съм минал по този път...
На 20 години съм и Ви казвам, че ще живея в България докато умра...
Имал съм 1000 възможности да емигрирам, но не съм го направил, защото имам някаква ценностна система, душата ми е изпълнена с патриотизъм и съм готов във всеки един момент да се изправя срещу всеки, който ми бръкне в джоба пряко или косвено...
Плюйте ни, факт е че протеста не протече така, катко всички искахме, но затова са виновни онези провокатори, които рушат изцяло идеята заради която сме се събрали...
Защо ме бутаха, когато застанах с вдигнати ръце срещу полицаите...
Защо...
Това ли беше начина...
Аз виждах и в техните очи, че искаха да се обърнат и да тръгнат към управляващите, но те са положили клетва да служат вярно на родината си...
Когато всичко приключи и просто обикаляхме между полицията и хората и когато си бяха свалили каските и снаражението и в техните очи се виждаше желанието за промяна, ама повечето от нас не бяха дорасли да го видят...
Всяко правило си има и изключение, но при повечето беше така...
Жал ми е, че много хора гледат по телевизията и мишкуват...
От какво Ви е страх...
Да не Ви удари полицай ли...
А малко ли Ви удрят по джобовете...
Говорете си каквото пожелаете, за мен този протест имаше резултат...
Всеки протест има резултат, защото си изказваш позицията заедно с много хора...
Ако нямаше резултат дали една госпожа от парламента щеше да предложи закон, който да забрани протестите около политическите сгради в София...
Май нямаше да го направи...
Това показа, че ги е страх, страх ги е от нас, защото сме много, защото сме нация, нация която изрази мнението си за 1 път от 12 години...
Към колега БМВ МАНИЯК ИВО ще се обърна доста кратко, за да не предизвиквам някакви скандали...
Приятелю, сблъскай се с живота, виж и скапаната му страна, изпитай болките, които ни причиняват ежедневно депутатите и тогава пак седни да пишеш тук...
Благодаря Ви...
Лека вечер...

Искам да кажа на всеки един от Вас, че не сте хората, които ще променят мисленето както на мен, така и на всички, които бяхме там. Ние отидохме, защото сме Българи, защото ни пука за държавата, в която живеем и не на последно място, защото искаме промяна...

Говорете си каквото пожелаете, за мен този протест имаше резултат...

Към колега БМВ МАНИЯК ИВО ще се обърна доста кратко, за да не предизвиквам някакви скандали...

Приятелю, сблъскай се с живота, виж и скапаната му страна, изпитай болките, които ни причиняват ежедневно депутатите и тогава пак седни да пишеш тук...

Благодаря Ви...
Лека вечер...

Последна промяна Мишу на 14 Яну 2009, 22:53, променена общо 1 път