ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 14 Яну 2009, 21:05

AcOrP написа:
acer написа:Управляващите питат: Овце, кво ще желаете?
Овцете отговорили задружно. Ние вече не сме овце и искаме нова конситуция, осигуряваща мониторинг на всеки политик и действащи крумови закони.

И управляващите отговорили: Искайте си, мечтите са безплатни ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: , принципно казаното по-горе от колегата acer е съвсем възможно, но кога и как никой не може да каже
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Яну 2009, 21:08

Rebel написа:Потрошени трябваше да са ЛИЧНИТЕ автомобили на свинете, които окрадоха нас и държавата.

Те лични автомобили НЯМАТ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 14 Яну 2009, 21:14

Трябваше и полицайте да се обърнат и всички заедно вътре!!!Нека да ги видиме като са такива ОВЦЕ как ше я карат с 300лв заплата и да се кефат на подхвърлените им от хората 10лв подкуп,сами си плюят в лицата!
С мирни протести може да стане...ама не в Булгаристан!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 14 Яну 2009, 21:40

за утре организира ли се нещо?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Яну 2009, 21:43

bubsa написа:Трябваше и полицайте да се обърнат и всички заедно вътре!!!Нека да ги видиме като са такива ОВЦЕ как ше я карат с 300лв заплата и да се кефат на подхвърлените им от хората 10лв подкуп,сами си плюят в лицата!
С мирни протести може да стане...ама не в Булгаристан!

за да стане тва тряя да имаме подкрепа на политическа партия с организацията!!!!

искам да видите това http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs
тук има мой колеги които заедно с мен протестираха МИРНО а МВР нареди да ни разпуснат
обеснете ми го това дървени философи и клавиатурно мастъри
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 14 Яну 2009, 21:44

Hellrider написа:за утре организира ли се нещо?

да пак 11 4аса там :bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 14 Яну 2009, 21:47

На 17.01. /събота/ са полицаите. Що ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Яну 2009, 21:47

да има разрешение на общината за 15-ти и 16-ти от 11ч.
той колегата го каза по новините отиваме пак докато не изпълнят изискванията

пък ще видя утре кво ще им е оправданието! каде са сложили бомбата тоя път
тва си беше чиста заповед от МВР! да ни изметат
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Яну 2009, 21:56

а тая нощ ще има ли нещо ? имаше слухове,че ще има по-сериозни деиствия тая нощ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 22:33

Аз имам само 1 въпрос.

Според вас, някой от това клипче http://vbox7.com/play:6d13ed32 има ли за цел да свали правителството? Иска ли да постигне нещо по-добро за народа или просто са отишли да псуват на воля най-вече по полицията? '97-ма година ГОЛЕМИ, ЗРЕЛИ мъже атакуваха парламента, защото децата им умираха от глад заради плъховете дето се криеха вътре. Сегашните "бойци" - 90% от тях ще ядат шамари от майките си като ги видят по новините... нямам какво повече да кажа. Жалка картинка ... :shock:

Кадрите са от преди да почнат полицаите да бият, а поне 3 пъти се чува "УШЕВ, ПЕДЕРАСТ!"
Ушев ли е виновен? Псувахте ли бензинджиите по бензиностанциите като бензина беше 2.70 ?? :roll:

:bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Яну 2009, 22:36

ineedmoney написа:

да има разрешение на общината за 15-ти и 16-ти от 11ч.
той колегата го каза по новините отиваме пак докато не изпълнят изискванията........

И кви беха те, че ги опуснах нещо..... :wtf:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring

Мнение от vaskess » 14 Яну 2009, 22:38

най-смешно ми стана,че големите биячи се обадили на мама,като ги понапердашили полицайте :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 14 Яну 2009, 22:43

Всичките са маскари, но няма кой да ги бутне :evil: Жалко, че съм чак във Варна.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 14 Яну 2009, 22:45

Аз да не се мешам, да не се мешам, ама някои от Вас просто не знаят къде е границата... :idea:

Искам да кажа на всеки един от Вас, че не сте хората, които ще променят мисленето както на мен, така и на всички, които бяхме там. Ние отидохме, защото сме Българи, защото ни пука за държавата, в която живеем и не на последно място, защото искаме промяна... :!: Аз ще съм доволен дори, ако едно от паветата бъде преместено на друго място, защото то ще е преместено заради нас, заради това, че сме били там и са ни забелязали. Вас кой Ви забеляза... :?: Вие какво направихте за тази държава, приятели мои... :?: Не Ви ли е срам, че всички сме се вдигнали, а Вие ни плюете... :?: Аз бих навел глава на Ваше място, защото докато едните ядяха бой, останалите гледаха от вкъщи на топло, а другата част ги беше страх шефа да не ги уволни, ако си вземат един ден отпуска... :!: Така не става... :!: :!: :!: Аз не съм от хората, които хвърля троши и т.н., аз съм един от всички тези граждани, които търсят промяната... :idea: В момента живея добре, не се оплаквам, но ми е писнало да гледам шуробаджанащина, корупция, убийства и съдебна безотговорност... :!: Зная, че форума е пълен с непълнолетни и ученици и знам, че те се правят на велики, защото и аз съм минал по този път... :!: На 20 години съм и Ви казвам, че ще живея в България докато умра... :idea: Имал съм 1000 възможности да емигрирам, но не съм го направил, защото имам някаква ценностна система, душата ми е изпълнена с патриотизъм и съм готов във всеки един момент да се изправя срещу всеки, който ми бръкне в джоба пряко или косвено... :!: Плюйте ни, факт е че протеста не протече така, катко всички искахме, но затова са виновни онези провокатори, които рушат изцяло идеята заради която сме се събрали... :idea: Защо ме бутаха, когато застанах с вдигнати ръце срещу полицаите... :?: Защо... :?: Това ли беше начина... :?: Аз виждах и в техните очи, че искаха да се обърнат и да тръгнат към управляващите, но те са положили клетва да служат вярно на родината си... :!: Когато всичко приключи и просто обикаляхме между полицията и хората и когато си бяха свалили каските и снаражението и в техните очи се виждаше желанието за промяна, ама повечето от нас не бяха дорасли да го видят... :!: Всяко правило си има и изключение, но при повечето беше така... :idea: Жал ми е, че много хора гледат по телевизията и мишкуват... :!: От какво Ви е страх... :?: Да не Ви удари полицай ли... :?: А малко ли Ви удрят по джобовете... :?:

Говорете си каквото пожелаете, за мен този протест имаше резултат... :!: Всеки протест има резултат, защото си изказваш позицията заедно с много хора... :!: Ако нямаше резултат дали една госпожа от парламента щеше да предложи закон, който да забрани протестите около политическите сгради в София... :?: Май нямаше да го направи... :!: Това показа, че ги е страх, страх ги е от нас, защото сме много, защото сме нация, нация която изрази мнението си за 1 път от 12 години... :!:

Към колега БМВ МАНИЯК ИВО ще се обърна доста кратко, за да не предизвиквам някакви скандали... :idea:

Приятелю, сблъскай се с живота, виж и скапаната му страна, изпитай болките, които ни причиняват ежедневно депутатите и тогава пак седни да пишеш тук... :idea:

Благодаря Ви...

Лека вечер... :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Яну 2009, 22:48

:clap: на 20 години много неща си разбрал доста си се сблъсквал с живота от 2 год си пълнолетен
Последна промяна Мишу на 14 Яну 2009, 22:53, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата