Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
е на крив бойко - народа му пречи!! ебати логиката ! ми да си намери друг народ да управлява ,бе!! да иде да управлява бимбайци-може да са по-читави!! нали сме кофти матрял,дет викаше! ми да ,ма тоя матрял е собственик и първодържател на тая страна ,наречене България и кат не му аресва матряла да си фаща чуковете и да го нема. а матряла като такъв ше фане да си намери друг управник според акъла и силите си! кат ги нема ше си тури някой изкуфял старец да го лъже или млекодойно говедо ,или иноверец и готово...!! всеки народ си заслужава управниците и смешното е ,че колкото повече греши ,толкова повече греши....!! чак акъла не ми го побира.... 
аз знам едно: откакто бойко е на власт от 100 приятели имам 40 безработни ,20 на половин работен ден-съответно и заплата и останалите имат по-ниски доходи спрямо предни години и покупателната си способност! каквато и да е криза да има,имам приятели и в други страни и там имаше криза ,ма такова чудо нема! нема и да има! и от хората ,с които се познавам включително и тука второто им изречение като се чуем е : "няма ли няква работа!?!?" и аз не съм цъфнал и вързал и всичко е нагоре с краката! преди време в администрацията взимаха подкупи и нещо креташе ,сега не взимат подкупи ,ма и нищо-абсолютно нищо не се върши недай си боже да не го обвинят в нещо! не знам кое е по-добре....! бизнеса намалява,продукцията не се продава,заеми и кредити не се обслужват ,па нека ми говорат за акции и дебилщини и некви филми всеки ден...

аз знам едно: откакто бойко е на власт от 100 приятели имам 40 безработни ,20 на половин работен ден-съответно и заплата и останалите имат по-ниски доходи спрямо предни години и покупателната си способност! каквато и да е криза да има,имам приятели и в други страни и там имаше криза ,ма такова чудо нема! нема и да има! и от хората ,с които се познавам включително и тука второто им изречение като се чуем е : "няма ли няква работа!?!?" и аз не съм цъфнал и вързал и всичко е нагоре с краката! преди време в администрацията взимаха подкупи и нещо креташе ,сега не взимат подкупи ,ма и нищо-абсолютно нищо не се върши недай си боже да не го обвинят в нещо! не знам кое е по-добре....! бизнеса намалява,продукцията не се продава,заеми и кредити не се обслужват ,па нека ми говорат за акции и дебилщини и некви филми всеки ден...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа: Тука останахме посредствените, които се пържат в един и същ казан, и ако някой случайно реши да излезе от него, другите го дръпват обратно.
Тъжната истина. Наистина доста умни и кадърни хора заминаха да служат на друга държава.
Тука останаха посредствените и тия които си бяха надули гайдата още преди 89та. И след това само пръстите си мърдат.
Иначе ,че сме държавата с най-бързо забогатяващите хора, ми просто вище бул българия и строежа на детелината на околовръстното. На горе долу здрав път слагат кръпки , на детелината правят асвалт - развалят го, слагат нов той сам се разваля и след това трети.
Десетки милйони с други думи. А свършената работа не е и за половината. Ми ти на 20 млн като си прибереш половината за 6 месеца строеж, не ще си бързо ми светквично забогатял.
И да не се чудите големите баровци като вадят много пари за коли и сметки и т.н и все ги вадят КЕШ. Ми има си причина, има един закон който казва ,че общината се издължава на изпълнителите в КЕШ. Мафиотите по другите държави се скъсват от напрежение и труд за това нещо

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
SKISA написа:е на крив бойко - народа му пречи!! ебати логиката ! ми да си намери друг народ да управлява ,бе!! да иде да управлява бимбайци-може да са по-читави!! нали сме кофти матрял,дет викаше! ми да ,ма тоя матрял е собственик и първодържател на тая страна ,наречене България и кат не му аресва матряла да си фаща чуковете и да го нема. а матряла като такъв ше фане да си намери друг управник според акъла и силите си! кат ги нема ше си тури някой изкуфял старец да го лъже или млекодойно говедо ,или иноверец и готово...!! всеки народ си заслужава управниците и смешното е ,че колкото повече греши ,толкова повече греши....!! чак акъла не ми го побира....
И да си хване чуковете, да не мислиш, че ще се оправиме

Kъм колегата madpetio
Значи първо Цеци не е бил шофьор на Р. Петков

Друг е въпроса, че по специалност Цеци е учител по физическо възпитание

Между другото, откакто енерго снабдителни дружества станаха частни, в гетата вече си плащат тока, поне в софийските , щото електромерите са монтирани на едни такива високи стълбове и като не платят им го спират дистанционно

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
КОЛЕГА говорим принципно не с точности! Кой кога бил шофьор не ме вълнува. За тока може и да плащат я ги питай за нещо данък дали са платили.За чистотата говорим то от културата почваме, като блоковете им заприличат на блокчета в Австрия,Германия и т.н. тогава ще приема че нещата са добре ,че има ред и т.н.
И когато кучето на съседа ми ме ухапе да се вземат нужните мерки! А не като сега отивам в районото и от там ми викат не е наш проблем.Отивам в общината и техен не било а мой ли е??? Значи вадя пищова гърмя кучето и стопанина му и после не е и мой проблем освен?
И когато кучето на съседа ми ме ухапе да се вземат нужните мерки! А не като сега отивам в районото и от там ми викат не е наш проблем.Отивам в общината и техен не било а мой ли е??? Значи вадя пищова гърмя кучето и стопанина му и после не е и мой проблем освен?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
SKISA написа:
Да и аз имам такива приятели, дето постоянно ме подпитва. А знаеш ли какво им отговарям ? Е вие малки ли сте, малоумни ли сте, отваряте jobs.bg и си търсите работа, поне обяви там има бол. Ама те хем искат работа (демек заплата разбирай), хем да не работят ако може. Зеха си обещетенията като ги съкратиха, после взимаха и социални помощи, са се скатават . Не ги знам твоите хора какви са, може и да са кадърни, ама аз ти казвам какво виждам. Прочети е тая статия http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=675, въпреки че е написана в кръга на шегата си е баш като майтап на гол гъз - живо еб*не. Сори, ама пак опираме до лошия човешки матриал. Целата държава е заприличала на един битак, като почнеш от малоумниците по пътищата, минеш през чалгаджийниците и стигнеш до ... женския пазар в София

P.S. И мен се опитаха да ме минат по тънката схема с половин работен ден и си бих камшика още на следващия. Намерих си много по-хубава работа за по малко от месец . Просто който търси намира, това е положението.
Последна промяна dimithur на 31 Май 2010, 23:04, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Доста шофери, станаха големи, но то тва е ясно. Понеже знаеш кво ще се случи, дори само да си слушал /да си чувал кво си говорят/ и ако си в час....инвестираш и печелиш. Вълка примерно и той бивш шофер
.
Плюс това , че им знаеш и кирливите ризи на тия дето ги караш....

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
То лошо няма те и бармани станаха големи, както и пикола в хотели беха големи....такава ни беше държавата всички беха мишки аристокрация нямаше така както я знаем в Другия свят.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Сондьора написа:Доста шофери, станаха големи, но то тва е ясно. Понеже знаеш кво ще се случи, дори само да си слушал /да си чувал кво си говорят/ и ако си в час....инвестираш и печелиш. Вълка примерно и той бивш шофер.
Ами какви да са, научни сътрудници от БАН ли

madpetio написа:КОЛЕГА говорим принципно не с точности! Кой кога бил шофьор не ме вълнува. За тока може и да плащат я ги питай за нещо данък дали са платили.За чистотата говорим то от културата почваме, като блоковете им заприличат на блокчета в Австрия,Германия и т.н. тогава ще приема че нещата са добре ,че има ред и т.н.
Сега, с риск да ме обвините в расизъм, ама от това племе нищо не става

- gh0sts
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: малко
- Мечтае да кара: Е23 с много екстри
..... докато не се вдигне народа, няма оправия! сриваме парламента и построяваме кенеф на негово място със здравите тухли! някой да не си мисли че бат бойко розовия гЪз ще ни оправи??? както и оня за 800 кинта дето викаше че ще ни "оправи" същите миндили с други лица!!! пак казвам нема оправия докато не ги сринем! те трябва да работят за нас! а не ние за тях!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
madpetio написа:То лошо няма те и бармани станаха големи, както и пикола в хотели беха големи....такава ни беше държавата всички беха мишки аристокрация нямаше така както я знаем в Другия свят.
Тя аристокрацията в БГ или е избита 44та или е избягала тогава...от там на сетне тва е.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
От 18 сраници..... много думи, но малко действие
В Бъпгария всеки разбира от футбол и политика .....

В Бъпгария всеки разбира от футбол и политика .....
jordanpar написа:...
От кога някъв журналист представлява, пита и говори от името на народа??
Какви косми бе пич, човека може да е всякакъв - не казвам че е цвета, ама на втория ден като стана м.председател излезе и каза че има як дефицит и ще се реже от някъде!!
Мен ме е яд повече. защото ДЕСЕТКИ хора от различни партии, професори, икономисти и не знам си какви(не ми се търсят извадки), казаха кога ще дойде при нас кризата, казаха какво да очакваме, че нас няма да ни пропусни бла-бла, обаче не та не, станишев вика криза няма и няма да има и всички дружно ура на бузлуджа, аа ?! Сега ревем - еми какво се правите на ущипани, хората 1 година преди това предупреждаваха!
Не виждам какво се правите на коне с капаци - прави сте за безработица - има я, ама айде гледайте по-далеч от собствения си джоб, щото нали.. полша над 11%, чехия над 9%, словакия над 12% в пика на кризата, латвия и испания почти бяха ударили 20% и разни други по-слаби държави/икономии също над 10% БЕЗРАБОТИЦА! Просто си махнете тея капаци и вище, че почти НАВСЯКЪДЕ има РЕКОРДНО висока безработица и тя е факт в цял свят! ББ не знам с какво ви е виновен, той 5лв и да им бае, не може ги направи 10лв.
Накратко казано, бай ви СТАНИШЕВ решава мин година да харчи 10лв, обаче разбираш ли по-едно време приходите му падат на 8лв, идат избори - губи ги.. новото правителсво намаля разходите на старото с 2лв, следващата година приходите обаче падат с още 1лв - на 7лв и пак трябва да ореже 1лв - това е обяснение като за вишисти.

Прави сте за някой изказвания и т.н., но това е семкаджииска история, нищо конкретно... просто се чудите къде да се хваните, каквото ще да говори, даже ако ще да фъфли и плюе докато дава интервю, важното е да върши работа!
Каква гласност не му се давало, над 50 убийства за 4 години(при станишев), айде мине мандата на ББ и ще гледаме, ще сравняаме, накрая ще видим кой какво направил!
madpetio написа:...
стига с тоя мъртво родения балкан, като го чуя и се изприщвам. Виж сега на практика това, че парите са в една банка не е минус за държавата, нито за някой от нас.. на теория може и да изглежда рисковано, но така зададен въпроса може да е и "Защо парите са в 2 банки"??
Правителството не е правораздавателен орган.
Колкото до сапард, мапард и други тинтири минтири фондове - към другаря станишев, бб като дойде, почти всички фондове бяха спрени/замразени, няма как да е крал като не са ги дали

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Незнам ти какво ти става като чуеш балкан ,ама на хората създали го друго им става.
Аз пак казвам виждам нещата като прост човек,не като компетент.
По едно време Балкан летеше до Йоханесбург,Бангкок,Ню Иорк,Доха,Абу Даби,Кувейт и други екзотики!Това говорим и с директни полети! От Пилоти които участват алтернативни компаний в момента знам че тези дестинации са били печеливши.
То всичко направено по комунизма го смятаме за мъртво родено като Кремиковци.
НО аз пак искам да кажа че пътища строени по Бай Тошово време са в добро състояние без ремонти, а пътища строени преди 5години са развалини! Това има ли обяснение? Та че да се отрича всичко за мен е малко нереално.
Не защитавам никой тук,нито пък нападам сегашното управление,иска ми се да го подобря,ама няма да стане
Аз пак казвам виждам нещата като прост човек,не като компетент.
По едно време Балкан летеше до Йоханесбург,Бангкок,Ню Иорк,Доха,Абу Даби,Кувейт и други екзотики!Това говорим и с директни полети! От Пилоти които участват алтернативни компаний в момента знам че тези дестинации са били печеливши.
То всичко направено по комунизма го смятаме за мъртво родено като Кремиковци.
НО аз пак искам да кажа че пътища строени по Бай Тошово време са в добро състояние без ремонти, а пътища строени преди 5години са развалини! Това има ли обяснение? Та че да се отрича всичко за мен е малко нереално.
Не защитавам никой тук,нито пък нападам сегашното управление,иска ми се да го подобря,ама няма да стане

madpetio написа:..
Преди 90-та година за Ню Иорк, ако е летят самолет на Балкан, то вътре ще е бил посланника на САЩ с еднопосочен билет - друг вариан не виждам.

По-малко трафик, камиони, тирове.. всичко това оказва влиание на асфалта, така или иначе тя технологията не се е променила, може би на места сегашния слои асфалт е по-тънък от тогавашния. Не мога да кажа нищо категорично, но тези които преди 20 години са били в строителни войски, нека да споделят колко асфалт са слагали