ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

Мнение от batesasho » 05 Яну 2012, 21:55

Спокойно може да се сложи ключ на темата че некой хора вече ще почнат да го преживяват че един българин е изкарал някой лев от изкуство! Много дребни душици, много смешно да се коментира дори! Ще кажеш все едно че съм взел парите от всички и съм ги излъгал МУХАХАХАХАХАХА!!! Нека се приключи с тази тема, но нека и да благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат за да осъществим идеята! Евалация и за всички които ме подкрепиха и си купиха албума! Успех на всички вас от мен, за мен е важно да има позитивизъм и труда да се цени! Всичко друго е загуба на време! До скоро!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 05 Яну 2012, 21:57

Мишо, май някой друг се взе прекалено насериозно, а? Мисля, че Бате Сашо получи доста подкрепа в тази тема! И сега да изнудва да си купя албума, за да чуя няк'ва песен за БМВ, която изобщо не е сигурно, че ще ми хареса????? От високо се пада най-лошо, така че стъпвайте на земята, а не по облаците!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 05 Яну 2012, 22:18

Mollov написа:.....

Мога да извадя поне още пет теми от тоя раздел, които по вашата формулировка са комерсиални, но знам че няма смисъл... ;) Отдавна съм наясно че търговийката във форума е на преден план. :mhihi: Mollov, колега, направо заключвай, няма какво да чакаш, аз на негово място не бих си правил труда да обяснявам...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Яну 2012, 22:21

С тая нагласа и поглед над нещата, дори няма сми да се опитвам да ти обяснявам... личи си, че е загуба на време...

А "отговорът" на Бате Сашо ми отговори много точно на запитването... мислех си, че е голям пич, че е над нещата, че не е "толкова" комерсиален като останалите... ама явно съм се заблуждавал.

Предишна

Назад към Извън Темата