Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от ogata » 10 Фев 2012, 3:19

Миналата вечер ше се разцепваме със съквартирантите в един бар. Отиваме няква група французойки и испанки ни налазват. Ала-бала .. от де сте, къде живеете, може ли да седнеме при вас ... може ли да се снимаме . Всичко върви по вода. Снимаме се ние, напиваме се като говеда, на другата сутрин отиваме да пазаруваме, испанките изкачат пред нас, аз с усмивка до ушите ги поздравявам, онея ме гледат се едно съм им одрал котките живи. Питам ги кво става .. едната продължава напред без да ме отразява, другата вика .. виж са на снимките от снощи, тя ги прати на техните и те те забелязаха. Asshole :!:

Аз :shock: . Прибрахме се после, отваряме снимките ... аз съм я прегърнал тая, с другата ръка държа чаша .. сичко наред. И като погледнах малко по-надоло... надървил съм се като бесен нерез и понеже бях с едни карго гащи си личи от 200 км . Все още не виждам за кво тряя ме е срам :mhihi:

---------------

Другата е от детството. В 5ти клас по някъв случай се сдобих с едни 20 лева от дядо ми, дето бяха наречени че ше ходат за интернет зали преди даскало и понеже не искам майка ми да ги набара, съм ги свил на 8, увил в едно листче и яко тиксо. Излизам аз от нас в понеделник, минавам покрай училище и отивам във въпросната зала. Точно срещу даскалото, се боря да отворя опаковката на парите, обаче не става ... и аз като най-големия умник режа ъгълчето с нокторезачката на ключодържателя и го хвърлям в кошчето пред вратата на училището . Отивам в залата, разгъвам парите ... яко дискотека :mhihi: . Не ми ги приеха и си викам .. споко .. сичко е под контрол, ся само тряя си намеря парчетата, да ги залепя и сичко е 6 точки. Отивам .. и галантно почвам да гледам по кофите. По едно време се попритесних, щото не можах да видя тва дето търся и почнах да бъркам. През тва време обаче половината ми клас дето е бил в паралелката по френски и е имал нулев час е на прозорците ... и започва един як смях ... как Жоро рови по кофите :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Фев 2012, 10:37

kemakozeE36 написа:
randity написа:

Добре, че не си се задавил колега, че е опасно.
Тази случка я постнах, защото е сконфузна, а не разказвам виц за да се смее някой. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 10 Фев 2012, 13:28

Ми, батка... к'во да не се смее човекът.. Във всеки втори пост пишеш как ще напълниш гащите или как си пърдиш на воля...много на лайняна тематика го караш...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Фев 2012, 13:41

BorisBMW написа:Ми, батка... к'во да не се смее човекът.. Във всеки втори пост пишеш как ще напълниш гащите или как си пърдиш на воля...много на лайняна тематика го караш...

Ами повечето конфузни ситуации в които съм изпадал са такива "лайняни" ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Фев 2012, 16:08

а понякога е хубаво да си ги запазиш за себе си,отколкото да ни държиш в течение за състоянието на аналчето ти :mhihi:
пс.не се чувставай длъжен да ми отговаряш.знам,че спама в извън темата ти е любим :mrgreen:
Последна промяна kiko на 12 Фев 2012, 14:45, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: VW Polo 1.8T
Мечтае да кара: вече карам мечтаната кола!
Детайли за колата: сбирщайн

Мнение от R_KO » 11 Фев 2012, 0:26

В момента за моя сконфузна ситуация не мога да се сетя, но се сещам за една на бившия ми шеф :mrgreen: Случката се разигра по-миналото лято в рестораранта на един хотел на морето. Докато седях на шпалир той дойде до мен и поседя за малко. В същото време за обед пристигна една леко пълничка жена с ясно изразен корем и я заходи просто уникално, слагайки ръка на корема й : "Как сте госпожо, рита ли?" :mhihi: И съответно върховния момент беше, когато получи за отговор: " :shock: Но аз не съм бременна!" :mhihi: Горкия, 2 седмици не можа да се покаже в ресторанта от срам :oops:
There is nothing like a funeral to make you feel alive!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Фев 2012, 2:11

Случката на деня: седя си аз на бюрото на един колега че има специализиран софтуер,като бюрото му гледа точно срещу шефа...Щефа си говори нещо по телефона,отиде до другата стая и се върна...И след 5 мин ме пита:Бе ти къде беше току-що-викам не съм мърдал от 10 мин от тук-е,как така ,преди 1 минута те нямаше,аз те търсих на твоето бюро-аз е така :shock: викам не съм мърдал от тук бе шефе -и той седи и ме гледа така :kuku: и се оказа,че ме е объркал с колегата,който седи на това бюро и въобще не ме е отразил че съм аз там :wave: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 12 Фев 2012, 2:07

Веднъж това лято с едно приятелче решаваме, че ще идем да пием по бира в тая жега.
Ма понеже беше на село и къщите ни са на един байр към края на селото и ни мързи пеша, давай с мотора ще вървим :mhihi: .
Та отиваме ние в селското кръчме и влизаме..Тамън си взимаме по бира и сядаме и какво да видяя :) кварталния до нас на една маса и той пука бира :clap: и беше с кола...
Супер неловко ми стана понеже е добър приятел с баща ми, и как да е глътнахме набързо бирите и отпрашихме.. :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Фев 2012, 14:44

Така, снощи бех на рожден ден и заради едни жени реших да се направа яко..
Минах с половин кило Jim Beam и тръгнах да се прибирам, отне ми половин час, а живея на 5 мин от клуба :mhihi:
Легнал съм по боксерки върху леглото без да се завия, демек проснал съм се отгоре и така съм откъртил. Баща ми станал да провери дали съм се прибрал и ме вижда как съм и там ме облекъл и завил :bowdown: . Питал ме кога съм се прибрал, аз съм бил отговорил " Един Джобс " :mhihi: :lol: След тва събудил майка ми да я пита, кво означава това.. И днеска ми го разправат и аз се червя пред тях :oops:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 13 Фев 2012, 0:06

Вчера се събрахме приятели да играем билярд.Влизаме във въпросното кафене с билярдна маса и започваме да "шмулим куртаците".Да обаче от 4-те щеки една е с накривен връх и се заговорихме за това.Единия от приятелите казва,че ако си добър играч,кривината на щеката не е от значение и казва...ето Тишо например...той играе само с кривата щека.Прие което аз отговарм;"Е*ал съм го Тишо..аз не го познавам тоя"При което всички избухват в бурен смях,тъй като Тишо седи до мен и се оказа,че е собственика на въпросното кафене. :oops: :mhihi:
Are you /// M enough ?

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36

Мнение от misho06 » 15 Фев 2012, 15:08

BorisBMW написа:Ми, батка... к'во да не се смее човекът.. Във всеки втори пост пишеш как ще напълниш гащите или как си пърдиш на воля...много на лайняна тематика го караш...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 1+ за тематиката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Фев 2012, 17:04

misho06 написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 1+ за тематиката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е то т'ва ако не е сконфузна тематика, коя е :mhihi:
Както обичам да казвам... и президент на нам кое да си, пак всяка заран се*еш :wave:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Фев 2012, 17:24

най-любимото не се е случвало на мен,а на мой приятел
пукаме цела нощ едно време имаше едно заведение Текила...от там обикновено в Алиби се довършвахме
та прибираме се на дърво и моя приятел влиза в тях и си ляга на спалнята между майка му и баща му те докато спят естествено се събуждат и следва....... :mhihi:
Другата случка е следващата седмица пак същата програма,но аз си тръгнах по-рано и преди да си легна гледам през прозореца платения паркинг да видя тоя прибрал ли се е и кво да видя нашия кара Паджерото отзад патрулка на буркани го гони тоя спира пред вратата на паркинга полицая слиза от патрулката отваря вратата на джипа и нашия пада на земята :mhihi: :mhihi: :mhihi: От там го носят до тях дал им 50лв да го закарат... тоя ги уволнявал до входа....добре че баща му беше от службите та му се размина :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Фев 2012, 17:58

хаха в текила и аз имам много силни моменти,един път заграждам няква мацка и си денсиме и някъв по едно време един почна да се присламчва към нас по настоятелно и мацката се удърви едно такова и я питам, тоя дразни ли те и тя ми разправя това е мъжа ми и аз :shock: а половината вечер танци,погледи,наздравици алабала...тоя от де се взе :lol: ама бяхме 4-5 пича компания и оня не смее нищо дами каже...след нейната реплика веднага се преориентирах към други жертви де но после поне седмица ме бъзикаха френдовете като им казах къв е тоя натрапник :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Фев 2012, 22:12

Имам доста сконфузни и в същия момент приятни моменти...Засега една по натам още ще разказвам...

Преди време една приятелка имаше проблеми с бившия и. И ме помоли да спа в тях за една семица пък и ние си имахме игра абе ходехме си горе долу нали как да е.....Тя живееше с майка си сами в апартамент който има две стаи в един коридор едната в ляво другата в дясно...сичко точно 2-3-4 дена докато с едни приятелчета не се запукахме в ДАЙ-ДАЙ или сега Котън и всичко беше прекрасно докато не си тръгнахме от там спомена е,че както обикновенно шашках бакшиша като го карах да ми пуска кънтри по радиото и как приятелката ми ме буди и вика ставай бе,ела стани....на следващия ден всичко се избистри като ми стана ясно,че съм си легнал при майка и ,говорил съм и некви неща жената се уплашила и викнала щерка си...и те така и като се засечеме до ден днешен с нея ме бъзика ма нема лошо..
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата