НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: НВ-ВМХ

Мнение от TNT » 20 Окт 2013, 20:00

Е 2 килограма да са... как :lol: Гледах му някакви снимки, че преди години е бил бая по-хърбав от мен :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Окт 2013, 22:24

4 илограма не са невъзможни, но не всеки може да го направи. Той това си работи и може да се посвети на 100%, а има и генетиката да го направи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 24 Окт 2013, 11:17

Вкарах от днес за закуска и тахан - сусамов, тъмен, натирален. Сигурно ще го мешам с мед.

Не е много сектантско, ама е хубава храна, ще видим какъв ще е ефектът.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Окт 2013, 13:00

_galio_ написа:Вкарах от днес за закуска и тахан - сусамов, тъмен, натирален. Сигурно ще го мешам с мед.

И аз праскам такъв,ама от светлия,че е с по-малко въглехидрати (7,а тъмния е с около 14)
без мед тъпча аз :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 24 Окт 2013, 13:03

Bogat-Beden написа:
_galio_ написа:Вкарах от днес за закуска и тахан - сусамов, тъмен, натирален. Сигурно ще го мешам с мед.

И аз праскам такъв,ама от светлия,че е с по-малко въглехидрати (7,а тъмния е с около 14)
без мед тъпча аз :lol:

По кое време на деня и колко?

Един познат се оказа, че си гледа и ми прати да пробвам. Поне съм сигурен, че е съвсем автентичен.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Окт 2013, 13:07

по всяко, лошото е ,че смесвам със храни от животински произход кашкавал и/или сметана, а четох ,че не е добра идея :nono:
Инак се стремя да е около 100-150 гр на ден макс(аз съм с доволно свински бавен метаболизъм и това ми е много :banghead: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 24 Окт 2013, 13:19

Bogat-Beden написа:Инак се стремя да е около 100-150 гр на ден макс(аз съм с доволно свински бавен метаболизъм и това ми е много :banghead: )

Значи съм се ориентирал правилно :) мисля да разчитам на него за едни 800-1000 кал.сутрин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Ное 2013, 0:16

Колеги, мускулни крампи освен от липса на магнезий... от какво друго може да са? Започнах да взимам магнезий (ZMA), но пак получавам чат-пат. Принципно винаги съм имал... не е някакво ново събитие с промяната в хранителния режим, но толкова колкото напоследък.. никога :dunno: От 1-2 седмици взимам, днеска пак мощна крампа в задната част на бедрото. Като цяло напоследък нещо нямам много "пауър", на моменти чувствам като да се разболявам (всичко живо около мен е болно, съквартиранта от 1 месец подсмърча/прикашля). Във фитнеса силата... вдигам си килограмите, ама нещо не се чувствам енергичен :dunno: Възможно ли е да заради прекалено еднообразния хранителен режим в последните 1-2 месеца? Спрял съм и яйцата напълно... че нямам газов котлон и много бавно стават :lol: А преди си хапвах 5-10 яйца дневно. В повечето дни храната ми е само свинско със сланина и няколко парченца шоколад с кафето. Рядко 100-150гр кашкавалче. От 1 месец може би съм така... Вече 6-7 месеца съм на НВ-ВМХ, ако има някакво значение :wave: И свинското е само на фурна със зехтин екстра върджин :mhihi: , а преди беше само на скара, ако има някакво значение :lol: Преди и салатка си хапвах всеки ден... сега максимум един път в седмицата. Пия също и Опти-мен мултивитаминчета, по 2/3 доза :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 20 Ное 2013, 0:47

Ми направи си кръвни изследвания и си виж нивата на магнезия. Аз пия по 1 грам магнезий на ден от близо година и пак ми е на долна граница.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 20 Ное 2013, 0:54

TNT написа:Колеги, мускулни крампи освен от липса на магнезий... от какво друго може да са? Започнах да взимам магнезий (ZMA), но пак получавам чат-пат. Принципно винаги съм имал... не е някакво ново събитие с промяната в хранителния режим, но толкова колкото напоследък.. никога :dunno: От 1-2 седмици взимам, днеска пак мощна крампа в задната част на бедрото. Като цяло напоследък нещо нямам много "пауър", на моменти чувствам като да се разболявам (всичко живо около мен е болно, съквартиранта от 1 месец подсмърча/прикашля). Във фитнеса силата... вдигам си килограмите, ама нещо не се чувствам енергичен :dunno: Възможно ли е да заради прекалено еднообразния хранителен режим в последните 1-2 месеца? Спрял съм и яйцата напълно... че нямам газов котлон и много бавно стават :lol: А преди си хапвах 5-10 яйца дневно. В повечето дни храната ми е само свинско със сланина и няколко парченца шоколад с кафето. Рядко 100-150гр кашкавалче. От 1 месец може би съм така... Вече 6-7 месеца съм на НВ-ВМХ, ако има някакво значение :wave: И свинското е само на фурна със зехтин екстра върджин :mhihi: , а преди беше само на скара, ако има някакво значение :lol: Преди и салатка си хапвах всеки ден... сега максимум един път в седмицата. Пия също и Опти-мен мултивитаминчета, по 2/3 доза :lol:

Не съм специалист, но от дехидратация или особено ако активно спортуваш и активно спиртуваш :mhihi:
Смисъл мешане на трениране и напиване винаги ми е водило до крампи и един приятел който има подобен режим е същия.

Но пак казвам не ги разбирам много тия работи, може и да не е от това.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Ное 2013, 1:56

E чак напивания рядко... ама напоследък вярно си пийвам по-редовно :lol: Чат-пат ходя на плуване... не е било да не ми стане крампа :dunno: А за кръвните изследвания от 2 месеца се каня :lol: Откакто почнах хранителния режим, не съм правил, пък 6 месеца вече... хубаво е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 20 Ное 2013, 11:14

TNT написа:E чак напивания рядко... ама напоследък вярно си пийвам по-редовно :lol: Чат-пат ходя на плуване... не е било да не ми стане крампа :dunno: А за кръвните изследвания от 2 месеца се каня :lol: Откакто почнах хранителния режим, не съм правил, пък 6 месеца вече... хубаво е.

Я дай рецепта за месото.

Яйцата може да ги пиеш и сурови - вече към 4 месеца пия по 10-15 всяка вечер, няма грижи. Освен, че всички ме питат дали съм нормален :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Ное 2013, 16:06

Пържолите в тавата, отгоре подправка "барбекю" :mhihi: , зехтин между пържолите, малко вода, тавата се увива с фолио плътно. На раховеца на 4 степен за 35мин. :mhihi: , после махам фолиото и за още 10мин. да се запечат :lol:

Сурово яйце съм пробвал. Белтъка е гаден, но го изпих. Когато обаче тръгнах да преглъщам жълтъка... щях да повърна :puke:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 20 Ное 2013, 16:14

TNT написа:Пържолите в тавата, отгоре подправка "барбекю" :mhihi: , зехтин между пържолите, малко вода, тавата се увива с фолио плътно. На раховеца на 4 степен за 35мин. :mhihi: , после махам фолиото и за още 10мин. да се запечат :lol:

Сурово яйце съм пробвал. Белтъка е гаден, но го изпих. Когато обаче тръгнах да преглъщам жълтъка... щях да повърна :puke:

Класик :)

Свиква се. Може и да ги бъркаш. Пести време и вече не ми се занимава да мятам и тигана даже за тия яйца.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2013, 19:14

TNT написа:Пържолите в тавата, отгоре подправка "барбекю" :mhihi: , зехтин между пържолите, малко вода, тавата се увива с фолио плътно. На раховеца на 4 степен за 35мин. :mhihi: , после махам фолиото и за още 10мин. да се запечат :lol:

:nono: :nono: :nono:

Готовите подправки ги избягвай. 100% от тези, които съм гледал иман МНГ в тях. Също и други разни шитни.

Не е добре и да нагряваш растителни мазнини. Зехтина е за салати, за пържолата ползвай масло или мас.

А яйца едно време като исках да съм културист много лесно ми влизаха с малко банан, орехи и малко мед в шейкъра :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата