НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: НВ-ВМХ
Е 2 килограма да са... как
Гледах му някакви снимки, че преди години е бил бая по-хърбав от мен 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
4 илограма не са невъзможни, но не всеки може да го направи. Той това си работи и може да се посвети на 100%, а има и генетиката да го направи.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Вкарах от днес за закуска и тахан - сусамов, тъмен, натирален. Сигурно ще го мешам с мед.
Не е много сектантско, ама е хубава храна, ще видим какъв ще е ефектът.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз праскам такъв,ама от светлия,че е с по-малко въглехидрати (7,а тъмния е с около 14)_galio_ написа:Вкарах от днес за закуска и тахан - сусамов, тъмен, натирален. Сигурно ще го мешам с мед.
без мед тъпча аз

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:И аз праскам такъв,ама от светлия,че е с по-малко въглехидрати (7,а тъмния е с около 14)_galio_ написа:Вкарах от днес за закуска и тахан - сусамов, тъмен, натирален. Сигурно ще го мешам с мед.
без мед тъпча аз
По кое време на деня и колко?
Един познат се оказа, че си гледа и ми прати да пробвам. Поне съм сигурен, че е съвсем автентичен.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
по всяко, лошото е ,че смесвам със храни от животински произход кашкавал и/или сметана, а четох ,че не е добра идея
Инак се стремя да е около 100-150 гр на ден макс(аз съм с доволно свински бавен метаболизъм и това ми е много
)

Инак се стремя да е около 100-150 гр на ден макс(аз съм с доволно свински бавен метаболизъм и това ми е много

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Инак се стремя да е около 100-150 гр на ден макс(аз съм с доволно свински бавен метаболизъм и това ми е много)
Значи съм се ориентирал правилно

- TNT
- младши ентусиаст
-
Колеги, мускулни крампи освен от липса на магнезий... от какво друго може да са? Започнах да взимам магнезий (ZMA), но пак получавам чат-пат. Принципно винаги съм имал... не е някакво ново събитие с промяната в хранителния режим, но толкова колкото напоследък.. никога
От 1-2 седмици взимам, днеска пак мощна крампа в задната част на бедрото. Като цяло напоследък нещо нямам много "пауър", на моменти чувствам като да се разболявам (всичко живо около мен е болно, съквартиранта от 1 месец подсмърча/прикашля). Във фитнеса силата... вдигам си килограмите, ама нещо не се чувствам енергичен
Възможно ли е да заради прекалено еднообразния хранителен режим в последните 1-2 месеца? Спрял съм и яйцата напълно... че нямам газов котлон и много бавно стават
А преди си хапвах 5-10 яйца дневно. В повечето дни храната ми е само свинско със сланина и няколко парченца шоколад с кафето. Рядко 100-150гр кашкавалче. От 1 месец може би съм така... Вече 6-7 месеца съм на НВ-ВМХ, ако има някакво значение
И свинското е само на фурна със зехтин екстра върджин
, а преди беше само на скара, ако има някакво значение
Преди и салатка си хапвах всеки ден... сега максимум един път в седмицата. Пия също и Опти-мен мултивитаминчета, по 2/3 доза 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ми направи си кръвни изследвания и си виж нивата на магнезия. Аз пия по 1 грам магнезий на ден от близо година и пак ми е на долна граница.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
TNT написа:Колеги, мускулни крампи освен от липса на магнезий... от какво друго може да са? Започнах да взимам магнезий (ZMA), но пак получавам чат-пат. Принципно винаги съм имал... не е някакво ново събитие с промяната в хранителния режим, но толкова колкото напоследък.. никогаОт 1-2 седмици взимам, днеска пак мощна крампа в задната част на бедрото. Като цяло напоследък нещо нямам много "пауър", на моменти чувствам като да се разболявам (всичко живо около мен е болно, съквартиранта от 1 месец подсмърча/прикашля). Във фитнеса силата... вдигам си килограмите, ама нещо не се чувствам енергичен
Възможно ли е да заради прекалено еднообразния хранителен режим в последните 1-2 месеца? Спрял съм и яйцата напълно... че нямам газов котлон и много бавно стават
А преди си хапвах 5-10 яйца дневно. В повечето дни храната ми е само свинско със сланина и няколко парченца шоколад с кафето. Рядко 100-150гр кашкавалче. От 1 месец може би съм така... Вече 6-7 месеца съм на НВ-ВМХ, ако има някакво значение
И свинското е само на фурна със зехтин екстра върджин
, а преди беше само на скара, ако има някакво значение
Преди и салатка си хапвах всеки ден... сега максимум един път в седмицата. Пия също и Опти-мен мултивитаминчета, по 2/3 доза
Не съм специалист, но от дехидратация или особено ако активно спортуваш и активно спиртуваш

Смисъл мешане на трениране и напиване винаги ми е водило до крампи и един приятел който има подобен режим е същия.
Но пак казвам не ги разбирам много тия работи, може и да не е от това.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- TNT
- младши ентусиаст
-
E чак напивания рядко... ама напоследък вярно си пийвам по-редовно
Чат-пат ходя на плуване... не е било да не ми стане крампа
А за кръвните изследвания от 2 месеца се каня
Откакто почнах хранителния режим, не съм правил, пък 6 месеца вече... хубаво е.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:E чак напивания рядко... ама напоследък вярно си пийвам по-редовноЧат-пат ходя на плуване... не е било да не ми стане крампа
А за кръвните изследвания от 2 месеца се каня
Откакто почнах хранителния режим, не съм правил, пък 6 месеца вече... хубаво е.
Я дай рецепта за месото.
Яйцата може да ги пиеш и сурови - вече към 4 месеца пия по 10-15 всяка вечер, няма грижи. Освен, че всички ме питат дали съм нормален

- TNT
- младши ентусиаст
-
Пържолите в тавата, отгоре подправка "барбекю"
, зехтин между пържолите, малко вода, тавата се увива с фолио плътно. На раховеца на 4 степен за 35мин.
, после махам фолиото и за още 10мин. да се запечат
Сурово яйце съм пробвал. Белтъка е гаден, но го изпих. Когато обаче тръгнах да преглъщам жълтъка... щях да повърна

Сурово яйце съм пробвал. Белтъка е гаден, но го изпих. Когато обаче тръгнах да преглъщам жълтъка... щях да повърна

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Пържолите в тавата, отгоре подправка "барбекю", зехтин между пържолите, малко вода, тавата се увива с фолио плътно. На раховеца на 4 степен за 35мин.
![]()
Класик

Свиква се. Може и да ги бъркаш. Пести време и вече не ми се занимава да мятам и тигана даже за тия яйца.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TNT написа:Пържолите в тавата, отгоре подправка "барбекю", зехтин между пържолите, малко вода, тавата се увива с фолио плътно. На раховеца на 4 степен за 35мин.
![]()

Готовите подправки ги избягвай. 100% от тези, които съм гледал иман МНГ в тях. Също и други разни шитни.
Не е добре и да нагряваш растителни мазнини. Зехтина е за салати, за пържолата ползвай масло или мас.
А яйца едно време като исках да съм културист много лесно ми влизаха с малко банан, орехи и малко мед в шейкъра