Жега около КТБ
Модератор: Общи модератори
Re: Жега около КТБ
miro20 написа:Convertible написа:miro20 написа:Аз не мога да си намеря място как една корумпирана малоумна 33 годишна свиня може да разиграва цяла държаваКъде са тия институции, къде е тая прокуратура въобще къде е тая н*срана държава бе мамка му и прасе!!!
Ми може.. да не забравяме че тоя мафиот щеше да става шеф на ДС.
По обед един френд изтегли от банкомат, но преди половин час пробвах - не пуска.
Питали са в клоновете - някои щели да ги затварят сега в 3 ч.
Пробах да вляза в ел.банкиране - блокаж и стандартно съобщене че "моля да ни извините"...
От валутната си сметка пробвах плащане към търговец през пейпал - това стана.
Т.е. разбрах че стана по това че ми дойде смс за успешна транзакция.
пппреди 10 минути си ползвах картата. айде стига вече
Направо ма успокои.
Не знам как точно си ползвал картата - на пост терминал, чрез банкиране, чрез визаплащане и т.н... но току що ти описах че не може.
Или просто си бил късметлия или във вашия град / район още може.
пп и наистина бая опашки имало по клоновете , поне когото съм питал.
Да, това е атака, но хората се вързаха.
да, атака е, хора като теб я правят по силна с коментарите си![]()
картата е ползвана на банкомат.
мой познати също не са имали проблем и са теглили само за да пробват!
аз изтеглих 100тина лева, че бях останал с 9
защо не поразгледаш саита на фибанк, там има доста инфо от ръководстовото директно, не от френд.
пише и затварянето на клонове и за претоварената в момента онлайн система за банкиране, както и каква ще е ситуацията в клоновете в понеделник
Айде малко по спокойно , без тъпи обвинения.
Споделих ДИРЕКТНИЯ си опит, като клиент.
И да, пробвах , защото е нормално да се притеснявам за банката която позлвам.
Не мога да обиколя навсякъде , затова и си приказвам и разпитвам с "френдове" , а не с ръководства на банки, тъй като хората са тези които са на опашките.
Ти сериозно ли ми казваш да слушам надути банкерски г'зове, или да отида на място в клона на банката ?
Аз вярвам на хората на опашката. Официалните изявления знаеш ли колко ги слушаме.. ако ставаше всичко което приказват, до сега да сме държава по добра от Швейцария.
Ама уви.
Факт е че сга нямам достъп до парите си , не мога и превод да направя.
Казваш , да помоля някой от изявленията на банката ли да извикам да ми направи ръчна транзакция ?
Пак ще повторя - мн добре разбирам че това е атака, и не съм се паникьосал, нито се редя наопашки.
Но това не ме прави сляп какво става , както е факт и това което описах.
Не бе бате, путя и руснаците са виновни. Искат да завземат Велика България.
Кажи ми защо като вярваш на хората на опашката, а не на банкерите, парите ти са в банката, а не в къщи или в някой от опашката (щото нали им вярваш)?
И ако блокират сметки, няма да е само в лева а другите да са ОК. Блокират се всички пари, по всички сметки в дадената банка.
И да може наистина да не си могъл да изтеглиш пари. Но това може да е защото наистина е натоварена системата или банкоматите са "опразнени" заради поредните писания по форуми, вестници и т.н. (вкл. и твоите)
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
Курс продава на Еврото в Тавекс 2,10 лв ?
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
killswitch написа:Курс продава на Еврото в Тавекс 2,10 лв ?
А по другите сайтове си е 1.95. Явно се случва образцова атака

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Е това са някви чейнджове, могат и 10 лева да го направят, ако искат, те си ги решават тея неща. Явно са решили да натрупат пари от паниката, която е обзела хората в момента.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чак ме е яд, че не ходих да се наредя и аз на опашките пред ПИБ:
"Само днес сме изплатили на всеки клиент, дошъл в Банката, общо над 800 милиона лева."
Е тва ако не е минавка... не знам...
"Само днес сме изплатили на всеки клиент, дошъл в Банката, общо над 800 милиона лева."
killswitch написа:Курс продава на Еврото в Тавекс 2,10 лв ?
евала на хората, правят пари благодарение на глупаците дето са теглят. Теглят си всичките левчета от ПИБ, бутат се с наказателни такси понеже теглят без предизвестие, ама си викат сега ще ги обърна в евро и като падне борда съм милионер, набутат се още веднъж като си купят евро по 2.10... Накрая ни борда ще падне, ни банката ще фалира и айде пак парите в банката, а хубавците са набили 1/4 от парите си за такси и преваутирания.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
520i написа:killswitch написа:Курс продава на Еврото в Тавекс 2,10 лв ?
евала на хората, правят пари благодарение на глупаците дето са теглят. Теглят си всичките левчета от ПИБ, бутат се с наказателни такси понеже теглят без предизвестие, ама си викат сега ще ги обърна в евро и като падне борда съм милионер, набутат се още веднъж като си купят евро по 2.10... Накрая ни борда ще падне, ни банката ще фалира и айде пак парите в банката, а хубавците са набили 1/4 от парите си за такси и преваутирания.
Неведнъж съм го казвал: Прост народ, слаба държава.
Няма толкова прост народ като нашия...
П.П.: Сега гальо пак ще ми се зъби, че съм нихилист

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
На един клиент пред нас му звънна банкерката и му каза, че са им замразили парите, над 500 хил.лв, банката е Булбанк.
1-Банка инцидент, 3 Банки е умишлено и вече лавината е тръгнала.. кой квото да излиза и да говори, никой няма да повярва и всеки ще си тегли парите в понеделник. Единственото спасение е да затворят всички банки за няколко седмици докато хората се успокоят.
отдавна ви пее радиото и ви казвах че са решили да фалират лева, да направят пари и да въведат еврото, ма не чухте
аз съм се подготвил, обърнах си всички пари в евро и нищо немам по банки, ся само взимам пуканки и ще гледам сеира
п.с и пред postbank се вие също голяма опашка
и не, не всявам паника нарочно, казвам каквото виждам и очаквах да се случи.. ще фалират лева и ще ни натресат еврото, после някой ще ми цитира този пост
1-Банка инцидент, 3 Банки е умишлено и вече лавината е тръгнала.. кой квото да излиза и да говори, никой няма да повярва и всеки ще си тегли парите в понеделник. Единственото спасение е да затворят всички банки за няколко седмици докато хората се успокоят.
отдавна ви пее радиото и ви казвах че са решили да фалират лева, да направят пари и да въведат еврото, ма не чухте

аз съм се подготвил, обърнах си всички пари в евро и нищо немам по банки, ся само взимам пуканки и ще гледам сеира

п.с и пред postbank се вие също голяма опашка

и не, не всявам паника нарочно, казвам каквото виждам и очаквах да се случи.. ще фалират лева и ще ни натресат еврото, после някой ще ми цитира този пост
Последна промяна acer на 27 Юни 2014, 16:45, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа:Чак ме е яд, че не ходих да се наредя и аз на опашките пред ПИБ:
Една елементарна справка ако си направи човек,ще разбере че това не е истина.
Ако да кажем всеки дошъл е изтеглил по 10 000 лева,трябва да са минали ...80 000 човека за днес само,колко са им клоновете,май около 50-60 общо,освен това мисля не може да виснеш на гишето и да поискаш 10 000 лева без предварителна заявка,така че тея приказки са силно преувеличени.
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
Май не брой фирмени преводи с много нули ? Не всичко е кеш на гишето
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
drago_pavlov написа:Няма толкова прост народ като нашия...
П.П.: Сега гальо пак ще ми се зъби, че съм нихилист
Няма, кротнах се аз - нямам модераторска подкрепа, явно всички се чувствате прости и ви е кеф да се самообиждате.
Нямам квалификация, за да слагам диагнози оттук насетне.
А нещото, което не схващате е, че паниката не е защото хората са прости, а защо липсва доверие в банките - първо този филм вече е игран, после не вярват на никакви твърдения на никого.
Дори и управляващите не знаят колко да говорят - ако не кажат нищо, се поражда паника, ако кажат нещо - никой не вярва, защото хората са убедени, че им спестяват информация.
А "умните" дето не се поддоха на паниката, сега са с блокирани сметки.
Така че в крайна сметка кой е умен и кой - прост ... както и да е.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
acer написа:... и не, не всявам паника нарочно, казвам каквото виждам и очаквах да се случи.. ще фалират лева и ще ни натресат еврото, после някой ще ми цитира този пост
То по тая логика 1997-ма трябваше да ни натресат дойче марката.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
_galio_ написа:А "умните" дето не се поддоха на паниката, сега са с блокирани сметки.
Умните дето не се поддадоха на паниката, сега са с блокирани сметки в една банка, а имат сметки в поне още 1-2

П.П.: Към 1 на обяд си ползвах кредитната карта от ПИБ и нямаше никакви проблеми.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Познат, който има общо с надзора на ПИБ днес ми каза че първоначално пред много офиси е имало хора, които се редили на опашка за да питат за лихвите, да си вземат брошурки, видове депозити и други хипотетични въпроси..
Това ако е истина
Днес пред офиса до 5-те кьошета малко след обяд имаше опашка. 2-3 часа по-късно пред Раковска нямаше никой. Само 2 човека на банкомата което е обичайна гледка пред банкомат в центъра. Но пък до тях седеше един и ги снимаше с телефон.
Това ако е истина

Днес пред офиса до 5-те кьошета малко след обяд имаше опашка. 2-3 часа по-късно пред Раковска нямаше никой. Само 2 човека на банкомата което е обичайна гледка пред банкомат в центъра. Но пък до тях седеше един и ги снимаше с телефон.
drago_pavlov написа:_galio_ написа:А "умните" дето не се поддоха на паниката, сега са с блокирани сметки.
Умните дето не се поддадоха на паниката, сега са с блокирани сметки в една банка, а имат сметки в поне още 1-2
П.П.: Към 1 на обяд си ползвах кредитната карта от ПИБ и нямаше никакви проблеми.
Умни прости голяма част от хората вече един пьт го ядоха дебелия на банките и то не много отдавна.
Сьщите банки сьщите собственици сьщите управляващи....