Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от bum_bum » 07 Окт 2014, 12:28

Lenco написа:Шегуваш се, иначе телевизорите и хладилниците им стават, както, и голямата им промишлена техника :D

Колко да стават като си купих от Германия ТВ 46-ца, тогава беше най-големия размер мисля. За около една година му изгоря някаква платка там, тази която е най-голямата и струваше някакви хиляди долари ремонта. Добре, че признаха тук гаранцията.

Е.Димитров написа:
© написа:Едва ли, но WiFi мрежите даже действат малко по-добре. Например може от кухнята да загасиш прекалено усиления телевизор от детето в хола :mhihi:

Само ако телевизора е смарт .
Иначе на моят IR е доста силен,на където и да го насоча си лови и телевизорите и климатика

Това на Самсунга беше с WiFi. Ако сега тръгнем да се хвалим с инфраред дистанционно.. ми те симбианите го имаха преди 10 години. :mhihi:

Аз го ползвах основно да си командвам рисивъра като се кача на третия етаж да тренирам вечер и си го пусках на "зона 2", което ми беше там и си сменях песни с него. Иначе като самоцел да го имам на телефона и да ровя да сменям с него, а не с оригиналното дистанционно докато седя пред телевизора и аз не виждам никакъв смисъл.

Denmark написа: аз си поръчах iPhone 6 64GB за 1300лв..

Това от магазин или някой ще ти го носи от някъде :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 07 Окт 2014, 12:33

bum_bum написа:
Denmark написа: аз си поръчах iPhone 6 64GB за 1300лв..

Това от магазин или някой ще ти го носи от някъде :shock:

от оператора(Telenor), такава е цената. мисълта ми беше, че цената на мтел е безумна просто..
ако не се бъркам в някоя от предните страници или в темата за iOS някой беше дал линк към онлайн магазин и цената беше около 1500лв.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 07 Окт 2014, 12:36

https://www.ozone.bg/smartfoni?oz_author_brand=27&p=2

Най-евтиното, което намерих.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Окт 2014, 14:47

Ако купя запечатан айфон в кутия с фактура т.е. с най-малко една година международна гаранция от Епъл не виждам какво повече ще ми предложи МТел, че да им дам +30%. А, да, ще ми предложи още една година тяхна гаранция :mhihi:
Следващият вариант е запечатан айфон без документ - също почти няма риск. Риска да бъде откраднат с кутията и после да те издирват е минимален.
Ако слезем още по-надолу в цените -20% поне, то варианта е за разпечатан телефон, но не ползван или ползван малко /задължително се пуска проверка по IMEI / с кутия и документ за покупка.
Следващият по риск вариант е айфон с разпечатана кутия, но без никакви документи. Пак става, с оглед на това че ако на кутията е отбелязан същия имей е малка вероятността да е краден.
И най-рисковият вариант е айфон без кутия само със зарядно - освен, че може да е заключен с iCloud и никога да не може да се ползва след рестор, има вариант да е пуснат за издирване в полицията. Полицаите доста са се загрижили за телефоните напоследък :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Окт 2014, 14:52

Не знам какво им става на тия.. навсякъде по света ги пускат субсидирани, а тук с надценка :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Окт 2014, 15:10

© написа:Ако купя запечатан айфон в кутия с фактура т.е. с най-малко една година международна гаранция от Епъл не виждам какво повече ще ми предложи МТел, че да им дам +30%. А, да, ще ми предложи още една година тяхна гаранция :mhihi:
Следващият вариант е запечатан айфон без документ - също почти няма риск. Риска да бъде откраднат с кутията и после да те издирват е минимален.
Ако слезем още по-надолу в цените -20% поне, то варианта е за разпечатан телефон, но не ползван или ползван малко /задължително се пуска проверка по IMEI / с кутия и документ за покупка.
Следващият по риск вариант е айфон с разпечатана кутия, но без никакви документи. Пак става, с оглед на това че ако на кутията е отбелязан същия имей е малка вероятността да е краден.
И най-рисковият вариант е айфон без кутия само със зарядно - освен, че може да е заключен с iCloud и никога да не може да се ползва след рестор, има вариант да е пуснат за издирване в полицията. Полицаите доста са се загрижили за телефоните напоследък :mhihi:

абе къде късмет, къде не, моята 5ца се счупи на 23ят месец, така че съдба :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 07 Окт 2014, 16:44

За пореден път попадам на подобни видеа и се чудя как може Apple, да пусне за продажба тая мекица... :kuku:

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Окт 2014, 17:17

То тва с огъването го измислиха Самсунг с Галакси Ноут 3 още преди година ама там нямаше масова истерия. Ако искаш да е голям, лек и тънък ще го пазиш. Ако не има достатъчно кейсове, които ще го предпазят. :dunno:

При нормална употреба не се огъва. В джоба не се огъва, освен ако не си някаква безподобна свиня предполагам. Това, че някой се напъва и му треперят ръцете с единствената цел да го изкриви не означава, че телефона се огъва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Окт 2014, 17:20

Аз съм 99% убеден, че старото си галакси мога да го счупя при опити за огъване :mhihi: HTC-тата са по-добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 07 Окт 2014, 21:10

don_gori написа:Хайде Айфонаджиите си повярваха и пак започнаха да бълват глупост след глупост :mhihi:
Първо Андроид не била платформа за къстъмизация , второ нямало читави custom ROM-ове :lol: Тва кой комшия ви го каза или го чухте в кварталното кафене,доакто се чудехте как аджеба да си сложите mp3-ка за звънене :mhihi:
Те затова и гугъл искат да купят хората от Cyanogen дето правят custom ROM-чета дето нищо не им работи :mhihi:
http://www.mobilebulgaria.com/news/3245 ... 2-cyanogen
Та не можах да разбера сега кое е по-добре да си купя M8 / G3 / Z3 за около 1000/1200лв или едно iPhone6 с 16GB вградена памет без слот за карта памет :!: :!: :!: за 2400лв :mhihi:

iPhone е със доста бърз browser :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 07 Окт 2014, 21:54

Само да кажа...2ва случая за поръчани телефони от ебай....Телефоните са поръчани в САЩ. и давата са ХТС... и след дълги проучвания установихме че са ментета..на външен вид са 100% същите няма разлика...говорим за ХТС one обаче още на първата година се скапаха и не стават за нищо.Моя съвет е бъдете малко по внимателни с поръчките от чужди сайтове. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 07 Окт 2014, 22:00

Пинтев написа:Само да кажа...2ва случая за поръчани телефони от ебай....Телефоните са поръчани в САЩ. и давата са ХТС... и след дълги проучвания установихме че са ментета..на външен вид са 100% същите няма разлика...говорим за ХТС one обаче още на първата година се скапаха и не стават за нищо.Моя съвет е бъдете малко по внимателни с поръчките от чужди сайтове. :yes:

И след година ли установихте че са ментета?????

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 08 Окт 2014, 11:20

Аз предлагам на автора да си вземе Xiaomi Mi4. Така и не спряхте спора за айфон и андроид. Забележете пиша андроид, не Самсунг. На 2-3 пъти поствате статия за спад на Самсунг, или водите спор за Самсунг и Епъл или не знаете що е то андроид. Напомня ми за вечният спор срещу Бмв. Нямате си и на идея какво чух като си взех Бмв-то. Стигна се дотам 50- годишен мъж( аз бях на 28-29), като ме видя вместо "Здравей" ми вика- Оня ден на магистралата, ни Бмв, ни Мерседец, всички ги изпреварвах. Има Тойота Корола дизел...Няма по-коментирана марка, няма и по-голям спор от Андроид vs Епъл. Спрете се бе хора.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 08 Окт 2014, 11:49

Пинтев написа:Само да кажа...2ва случая за поръчани телефони от ебай....Телефоните са поръчани в САЩ. и давата са ХТС... и след дълги проучвания установихме че са ментета..на външен вид са 100% същите няма разлика...говорим за ХТС one обаче още на първата година се скапаха и не стават за нищо.Моя съвет е бъдете малко по внимателни с поръчките от чужди сайтове. :yes:

Да, съществува ментак на ONE-то, с един работещ говорител и скапан дисплей. Това беше новина още като излезе оригинала. Даже имаше и клипчета в тубата.
http://www.youtube.com/watch?v=TK_1Smk8Pcs
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 08 Окт 2014, 12:04

След Галаксито си взех Самсунг със БАДА операционна система,върви супербързо,по добре от аналогичния му Айфон 4.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата