Вип Брадър 2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Вип Брадър 2015

Мнение от skimu4ka » 18 Сеп 2015, 8:39

ryan83 написа:Кога тва? Кажи нещо за него да се посмеем още :mhihi:

Казах му, че ако се прибере пак с неговите пиянски истории по никое време, ще спи на терасата - така и стана!
Заключих го отвън.
Това беше преди доста време.
Вече не мога да му надделея, но за го дразня и той да се ядосва - мога.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 18 Сеп 2015, 9:09

А ве джино не излежда бахтич ама като нищо може да му поръча един пердах за изпроводяк от къщатата..

Аватар

Мнение от skimu4ka » 18 Сеп 2015, 9:25

bioz написа:А ве джино не излежда бахтич ама като нищо може да му поръча един пердах за изпроводяк от къщатата..

Абе този е голям педал, защо се занимавате с него изобщо.
Аз не мога да го гледам.
Целта е да се оправи сам, а не да поръча. То всеки има приятели и познати, става малко като "ама моя татко...твоя"...
Оправя се сам и това е, като не може да си трае.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Сеп 2015, 9:40

Мен ме кефи тоя от "Ритон"
Влиза оная Луна в хола, и почва ни в клин ни в ръкав да пее, изпя си песента и излезе, и пича от "Ритон", гледа, гледа и вика "това е мисия бе" :mhihi:
Човека не може да предположи че на тази Луна, просто дъската и тропа, ама чак се чува.
И както каза колегата, тая не прави шоу, това нейното е тъжно, нелицеприятно и гадно за гледане, ей такава ако ви се падне съседка и прави подобни простотии, по никакъв начин никой не може да се разбере с нея :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 18 Сеп 2015, 9:42

skimu4ka написа:
bioz написа:А ве джино не излежда бахтич ама като нищо може да му поръча един пердах за изпроводяк от къщатата..

Абе този е голям педал, защо се занимавате с него изобщо.
Аз не мога да го гледам.
Целта е да се оправи сам, а не да поръча. То всеки има приятели и познати, става малко като "ама моя татко...твоя"...
Оправя се сам и това е, като не може да си трае.

хахахах доообре
според мен селянчето ще яде пръчки в главата доста бързо след като излезе от къщата.
Всеки мразят да го правят на балък, ама тези с многото пари по друг начин си решават проблемите, що да си хаби той ръцете с неква цапаща червена течност.
Интересно ми е, че ако бяха навън богданов щеше да му мие обувките ама в къщата великан :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 18 Сеп 2015, 10:25

skimu4ka написа:
ryan83 написа:Кога тва? Кажи нещо за него да се посмеем още :mhihi:

Казах му, че ако се прибере пак с неговите пиянски истории по никое време, ще спи на терасата - така и стана!
Заключих го отвън.
Това беше преди доста време.
Вече не мога да му надделея, но за го дразня и той да се ядосва - мога.

:mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Аватар

Мнение от skimu4ka » 18 Сеп 2015, 10:29

Не си прав, и колкото пари да има оня, Богдаов ако го удар както трябва оня ще приключи.
Нали знаеш, че не всичко е пари. Ако се стигне до там и Богданов се усети, после може да му види сметката, при което и пари няма да му помогнат на оня.
НЕ знам защо си милите, че всичко е пари, а онзи не се знае колко има пари, така като го гледам, не прилича на много богат.
Прилича ми на циганин да съм честен.
Поне има за какво ново да му се смея после, аз ще пускам да гледа и ще се смея, оня ще вика!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 18 Сеп 2015, 10:32

На колко години си ,скимуцащ? :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 18 Сеп 2015, 10:34

skimu4ka написа:Не си прав, и колкото пари да има оня, Богдаов ако го удар както трябва оня ще приключи.
Нали знаеш, че не всичко е пари. Ако се стигне до там и Богданов се усети, после може да му види сметката, при което и пари няма да му помогнат на оня.
НЕ знам защо си милите, че всичко е пари, а онзи не се знае колко има пари, така като го гледам, не прилича на много богат.
Поне има за какво ново да му се смея после, аз ще пускам да гледа и ще се смея, оня ще вика!

То, цяла България му се смее... богданов какъв ти се пада на теб?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Сеп 2015, 11:10

каквото и да си говорим,богданов е премъдър ,напук на крехката си възраст ,и знае,че трябва да бие-за да го уважават :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от skimu4ka » 18 Сеп 2015, 11:24

bioz написа:
skimu4ka написа:Не си прав, и колкото пари да има оня, Богдаов ако го удар както трябва оня ще приключи.

То, цяла България му се смее... богданов какъв ти се пада на теб?

Да но аз у се смея само за да го дразня нарочно и да вика.
Приятел.
Аз в ББ се смях на други, сега във ВБ пак на други :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 18 Сеп 2015, 12:19

Дали може Лун(д)а и Джорданчо да се изплющат? :)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 18 Сеп 2015, 12:57

Само, че сигурно тя ще дъни него.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 18 Сеп 2015, 13:15

Е.Димитров написа:Мен ме кефи тоя от "Ритон"
Влиза оная Луна в хола, и почва ни в клин ни в ръкав да пее, изпя си песента и излезе, и пича от "Ритон", гледа, гледа и вика "това е мисия бе" :mhihi:
Човека не може да предположи че на тази Луна, просто дъската и тропа, ама чак се чува.
И както каза колегата, тая не прави шоу, това нейното е тъжно, нелицеприятно и гадно за гледане, ей такава ако ви се падне съседка и прави подобни простотии, по никакъв начин никой не може да се разбере с нея :kuku:

Луна препаткала! :mhihi: Мани че имах нещо подобно за съседка! Като и прехлопа дюшемето се събличаше гола и почваше да пее. Другия комшия вика: Не и се обаждайте бре,аз за това живея да я гледам гола поне :mhihi: 65 годишен дядка,а тя на около 40 години.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 18 Сеп 2015, 13:44

Stoqnov_1979 написа:
Е.Димитров написа:Мен ме кефи тоя от "Ритон"

Луна препаткала! :mhihi: Мани че имах нещо подобно за съседка! Като и прехлопа дюшемето се събличаше гола и почваше да пее. Другия комшия вика: Не и се обаждайте бре,аз за това живея да я гледам гола поне :mhihi: 65 годишен дядка,а тя на около 40 години.

:mhihi: :mhihi: Тая вече немога да я гледам честно :ranting:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата