Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Юни 2017, 21:46

Да изтупам темата от праха малко, но това заглавие много ме подразни като прочетох и видях всичко:

https://fakti.bg/krimi/242383-mlad-shof ... =firstpage

Не, че защитавам някой с марката в момента, ама заглавието е супер пресилено. Първо виждаш, че младия шофьор е на 24, тоест може и да има 6 години шофьорски стаж, който не се знае колко е като каране. Може и хич да няма, но те не знаят, а просто целят настройване. Второ, фалшива снимка, която съм виждал не помня в каква новина, но е от последната 1 година, мисля някаква жена караше тая кола, но не съм сигурен. Важното е, че е 100%-та фалшива снимка за тази новина. Трето, помлял...странно защо ако беше така не са показали снимката на РАЗМАНАЗНИТЕ коли, и то едната Мерцедес Виано. :shock: Според мен ги е позастъргал и толкова. Не го оправдавам пак казвам, а просто искам да се види поредното доказателство. А тия от факти бг май бяха и на събора.
Само вижте коментарите колко помия има излята и на откровено дебилните коментари по колко плюсчета има. Едва ли не всеки тъпанар кара БМВ и нон-стоп се блъскат тези коли навсякъде. А не виждат, че масово има купища катастрофи с жертви и далеч не БМВ-тата са им виновни. Тука някакво селско изпълнение най-вероятно(отчаян опит за някакво пързаляне)е завършило зле с няколко огънати ламарини и стъкла на земята и вече дай да очерним колкото можем пак, пък дано забранят вноса на БМВ в страната. :kuku: Някаквъ писла да забраняват марката, друг писал петорна гражданска за БМВ и куп такива. :censored:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Юни 2017, 7:45

Аз така най-обичам под някакви снимки в страницата "Видяно в София" където естествено са страшни капацитети и става на въпрос за BMW, да напиша следното - "да забраним марката бмв в БГ".
Нямате представа колко харесвания събира. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 13 Юни 2017, 7:49

Както един колега, каращ Фиат, вика "карам най-добрата кола", но на въпроса "колко мангала и депутата го карат?" :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 13 Юни 2017, 9:11

Я виж само коментарите под статията. Тоя "кърти"
Capture.PNG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар

Мнение от Хаос » 13 Юни 2017, 9:13

Абе настройват, настройват, ама катастрофите с БМВ са огромен процент от всички.
В класацията ми за агресивни и леко безмозъчни шофьори БМВ Е46/Е39 са точно след халдитата А3/А4, алфите и фиатчетата.

а тея дето четат факти.бг са още по-спрели
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 13 Юни 2017, 9:21

Не знам колко настройват, но само малоумник може да прави дрифтове, докато качва етажите на закрития паркинг на панаира по време на събора със всите хора, които се бяха накатурили да гледат шоуто там и да им минава на милиметри от краката. И да, всичките бяха с некви дърти бангии пред разпадане или другото ми любомо е46 330и, ама с десен волан... Каквото и да си говорим, при по-новите модели самите коли освен М моделите не предразполагат към такъв тип шофиране и рейцерските изяви са в пъти по-малко, че на манго не му се дават 2 бона за шпер пък и крадците не забърстват много М-ки да ги пускат евтинджос по моргите. Та очаквам в бъдеще подобни статийки да намалеят...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Юни 2017, 15:00

90% от хората с F10-тки карат далеч по-нагло и брутално от мен (а това си е постижение)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Юни 2017, 15:09

vicho написа:... по-нагло и брутално от мен (а това си е постижение)

:mhihi:

Ти зарад 330и с десен волан ли така рипна :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 13 Юни 2017, 15:11

vicho написа:90% от хората с F10-тки карат далеч по-нагло и брутално от мен (а това си е постижение)

Е твоята поне е обърната :lol: Аз говоря за натуралните деснячки...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юни 2017, 15:38

dextuar написа: прави дрифтове, докато качва етажите на закрития паркинг на панаира по време на събора със всите хора, които се бяха накатурили да гледат шоуто там и да им минава на милиметри от краката. ...

Това няма как да се е случило, щото щяха да го пребият на секундата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 13 Юни 2017, 15:39

bum_bum написа:
dextuar написа: прави дрифтове, докато качва етажите на закрития паркинг на панаира по време на събора със всите хора, които се бяха накатурили да гледат шоуто там и да им минава на милиметри от краката. ...

Това няма как да се е случило, щото щяха да го пребият на секундата.

Не мисля повече да ходя, но ако се излъжа да го направя, специално за теб ще ги снимам :winky: Не вярвам до догодина много да се променят нещата...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юни 2017, 15:41

Абсурд човек. Това е БМВ форума, щяха да го смачкат на секундата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 13 Юни 2017, 15:44

bum_bum написа:Абсурд човек. Това е БМВ форума, щяха да го смачкат на секундата.

Не схванах първия път, че е ирония :oops: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Юни 2017, 15:51

K_Ilkov написа:Ти зарад 330и с десен волан ли така рипна :mhihi:

тц... заради старите бангии :mhihi: :oops:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юни 2017, 20:53

И аз не схванах иронията на бум-бум първия път. :mhihi:
Не знам как слагаш изобщо Ф10 на първо място по нагло и брутално каране. За мен и няма как някой да ме убеди в противното в топ 1 попада Е46. Абсолютен лидер е, това съм го видял в десетки, десетки ситуации, а от Ф10 честно казано нямам никакъв спомен за подобни неща. Вероятно ще е имало някаква случка, но щом не съм запомнил дори, смятайте. За Е46 какво да кажа. Последно някаква малка пикла беше се престроила най-вдясно на едно кръстовище и искаше да мине наляво. Аз застанах до нея защото първо се зачудих дали наистина ще ходи наляво. Тя нещо избоботи там и успя да ме жегне леко, а и беше с някакво пишлеме до нея естествено. Аз и рекох да внимава какво говори и къде е спряла, а тоя ми вика на мен аз къде съм спрял. Малоумшина до шия. Ядосаха ме направо, ама добре, че съм улегнал откъм екшън сцени и само му рекох, че е папагал и да не знае много. Даже ги изчаках да си вземат все пак завойчето пред мен защото объркаха цялото движение, а лесно можеше просто да ги жулна и да ореват света, ама както казах бързах и не ми се губеше време.
Та нагледал съм се на всякакви селски изпълнения с Е46-ци. Не целя да обиждам никого от форума, на колата нищо и няма, даже си е много хубава, просто стана прекалено масова и всякаква паплач я налази, струва точно едно нищо в масовия случай защото има прекалено много пред разпад и е пълно с такива с десен волан за да е още по-достъпна. Това е колата Бога ми, която най-много съм забелязвал да е с десен волан. Разбира се това не пречи на всякакви идиотски изпълнения. Но както казах това не е до модела кола, а до хората. До преди 5-7 години бе почти същата работа с Е36. Просто тръгнат ли мангалите да карат даден модел и става мазало, явно вече всеки го купува. Сега почти същата работа е с Е60 с тази разлика, че него го купуват и доста, доста улегнали хора, което пречи да се разгърне този му потенциал с достъпността колкото при Е46.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата