Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Да, сега изгледах и емисията от 20:00 часа вчера по БНТ. Сякаш най-добре представиха нещата и всички гледни точки + това че е имал някакво направление за национална кардио болница и прочее факти както и това че има запис на охранителна камера на цялата случка които глупавите бтв и нова не отразиха. Чудо, чудо.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Незнайно защо това видео е толкова непопулярно:
http://bultimes.com/zadalzhitelno-za-gl ... av-vratsa/
Навсякъде другаде е отрязано от момента, в който се свлича нататък.
Тук обаче се вижда какво се случва преди това - никой не го удари дори веднъж, а пък да не говорим за бой до умиране... Даже се вижда как дърпа майка си по едно време. После се свлече без никой да го докосва, май си удари главата в бетонния стълб на портата и получи някакъв гърч...
Чак не мога да си представя майката и брата как може да са толкова нагли
Тия трябва да им лепнат по 2-3 години ефективно, че се осраха направо...
http://bultimes.com/zadalzhitelno-za-gl ... av-vratsa/
Навсякъде другаде е отрязано от момента, в който се свлича нататък.
Тук обаче се вижда какво се случва преди това - никой не го удари дори веднъж, а пък да не говорим за бой до умиране... Даже се вижда как дърпа майка си по едно време. После се свлече без никой да го докосва, май си удари главата в бетонния стълб на портата и получи някакъв гърч...
Чак не мога да си представя майката и брата как може да са толкова нагли

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Larbi
- Потребител
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
larbi написа:Да, сега изгледах и емисията от 20:00 часа вчера по БНТ. Сякаш най-добре представиха нещата и всички гледни точки + това че е имал някакво направление за национална кардио болница и прочее факти както и това че има запис на охранителна камера на цялата случка които глупавите бтв и нова не отразиха. Чудо, чудо.
Аз гледах интервюто и това, че нищо му нямало и имал просто една аритмия и всички имали аритмия.... това са глупости, заради аритмия се стига до пейсмейкър... хич не е безобидна работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Larbi
- Потребител
-
steeN написа:larbi написа:Да, сега изгледах и емисията от 20:00 часа вчера по БНТ. Сякаш най-добре представиха нещата и всички гледни точки + това че е имал някакво направление за национална кардио болница и прочее факти както и това че има запис на охранителна камера на цялата случка които глупавите бтв и нова не отразиха. Чудо, чудо.
Аз гледах интервюто и това, че нищо му нямало и имал просто една аритмия и всички имали аритмия.... това са глупости, заради аритмия се стига до пейсмейкър... хич не е безобидна работа.
аз го написах още отдавна това че е супер смешна тая червенокосата селянка където по телевизията ни говори че всички сме имали аритмия, алооооу, тва не е вярно и ако имаме всички аритмия значи сме я закъсали и не е препоръчително даже една цигара или чаша вино с аритмиийката да си приемаме. Просто всичко е такъв фарс, такъв спектакъл, че няма на къде повече.
Да дават тиквените медали на майката, брата и медиите и да се приключва. Смешници
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Четох доста крайни мнения първите няколко страници!?! Направо ги бяхте линчували и изпратили на смърт братята... Нещо да кажете след тоя обрат?
- Larbi
- Потребител
-
sub_eleven написа:Четох доста крайни мнения първите няколко страници!?! Направо ги бяхте линчували и изпратили на смърт братята... Нещо да кажете след тоя обрат?
аз никого не бях линчувал, но медиите така бяха представили нещата, особено па с оная снимка която изглежда все едно единия брат го държи, а другият го млати, че си викам гледай каква мутренска държава посред бял ден убили момчето. Обаче в момета в който започнаха да изплуват лайната се ядосах повече, щото ми стана ясно че всичко е нагласено. Но повечето хора гледат само телевизия или четат само тъпите статии по сайтовете и си мислят, че братята са го били до смърт и са виновни - продължават хората в нета по принцип да го вярват това, искат смъртно наказание за братята и нищо не може да ги разубеди. Тъжна картинка е да гледаш овце с промити мозъци. Аз благодарение на форума се замисллих какво е станало наистина, щото ако бях чел и аз само статии тук и там и бях гледал новините в които не излиза думата "убит", също и в комбинация с "жестоко убит" и аз щях още да си мисля че всичко е така както го представиха първоначално медиите.
Сега какво се получава - установено е че е имало бокс, който е изхвърлен от таксиджия. Това е заличаване на улики - напрао да го съдят тоя педал таксиджията. Майката твърдяла че няма бокс - лъжесвидетелстване, другите - русата и брата и всички, които са правили някакви клеветнечески и неверни изказвания трябва да ги осъдят така хубаво, че тия 3-4 автомобила на които скриха обявите веднага след случката да не им стигнат да си изплатят глобата + да върнат на хората парите събрани за погребението. Много нагли хора - много.
Темата се измести от едната в другата крайност. Отначало линчувахме братята, сега семейството на починалия. Действително, първоначалната снимка беше доста подвеждаща, въпреки че си личеше, че е стоп кадър от видео. После на видеото се вижда, че докато единият държи, другият не удря, а ръкомаха. Разбра се, че и момчето не е било най-невинният младеж на света, аз обаче смятам, че братята въпреки всичко, също не са съвсем невинни. Ситуацията май ще се окаже 50/50 - двама зрели, затвърдени селтаци срещат друг млад, подрастващ селтак, борещ се за територия, по негов си начин... Това малко става като за сценарии на National geographic, само там съм гледал такива преки сблъсъци за доказване на надмощие. Грубо, иронично, но за съжаление, факт
Общо взето, цялата случка е като малък модел на цялата държава - хляб и зрелище, насъскване на маси от хора в две крайности, спорна съдебна система, влияеща се всекидневно от мнението на тези маси, в процеса се появяват всевъзможни свидетели, вероятно за някой друг лев, в крайна сметка, 3 живота са засегнати пряко, а не се знае колко още - косвено... Абе, кофти работа 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Е са по боклук ти ви направиха ебаси и антирекламата на Враца
Големи продажници са тези. На кого хоята лапат тези пишлигари някой знае ли?

- Larbi
- Потребител
-
madafaka_donkele написа:Е са по боклук ти ви направиха ебаси и антирекламата на ВрацаГолеми продажници са тези. На кого хоята лапат тези пишлигари някой знае ли?
Какво стана сега?
- realprofesora
- Потребител
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: е47
- Детайли за колата: 150кс
Замълча се работата. Явно и медиите се усетиха. Чакаме развитие. Сега сигурно подмолно се нагаждат и погаждат нещата.
- Larbi
- Потребител
-
Филмът продължава... това е от вчера. Луд умора няма
Русата: ...аз бях до него, те го нападнаха, той се отбраняваше....
http://www.btv.bg/video/shows/btv-repor ... vraca.html
Русата: ...аз бях до него, те го нападнаха, той се отбраняваше....

http://www.btv.bg/video/shows/btv-repor ... vraca.html
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз ли съм зле или таа кола беше синя?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
След като се разбере кой прави и кой е крив, няма да е зле, великата прокуратура да се само сезира и да подбере някои хора за лъжесвидетелстване!! Със сигурност има такива, дори да не е ясно от коя страна са в момента.