Защо хейтвате Mercedes-Benz?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?

Мнение от BaDxBoY » 02 Май 2018, 19:15

Benord написа:Нътцки,не си прав! Най-красивото БМВ появявало се на бял свят си беше Е36.Само си спомни 89-та на панаира в Пловдив как им висяха ченетата на заинтересованите.Това е революция в дизайна.То си и беше революция в дизайна.Сега какво,ако им махнем емблемите ще се пробвате ли да ги разпознаете?

То 91ва влиза в производство, тия в Пловдив явно ще са били от тоя филм :lol:

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Май 2018, 19:21

Benord написа:Нътцки,не си прав! Най-красивото БМВ появявало се на бял свят си беше Е36.Само си спомни 89-та на панаира в Пловдив как им висяха ченетата на заинтересованите.Това е революция в дизайна.То си и беше революция в дизайна.Сега какво,ако им махнем емблемите ще се пробвате ли да ги разпознаете?

При все, че първото ми БМВ бе Е36 и много му се радвах, то няма как и след 100 години да го сравня на вид с Ф13. И не ти говоря з атова, че Е36 е кашкавалено при уадри и куп други недостатъци, които са нормални с оглед разликата във времето. Просто тази кола(Ф13)е моята по отношение дизайн и други неща.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 02 Май 2018, 19:25

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... vpgetSEbFk ХАха гледайте го тоя гарван , като гледа мацките вместо пътя ей така става :mhihi: :mhihi:

Само гледайте дупето на оная след сблъсъка :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Май 2018, 19:38

В тоя регион не са ли от дясно воланите на колите ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 02 Май 2018, 19:44

BaDxBoY написа:

Изображение

Нътцки и на теб.89-та септември,Е36 М50В20 бяха три една до друга до Е30-ките.Незабравимо!

П.с. Само след няколко дена бях във Видин в родната казарма.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 02 Май 2018, 20:25

Benord написа:
BaDxBoY написа:

Изображение

Нътцки и на теб.89-та септември,Е36 М50В20 бяха три една до друга до Е30-ките.Незабравимо!

Аз съм готов да заложа 2 каси бира и кило пъстърма, че това е невъзможно. Първата ми кола беше е36 и знаех на 101% че беше от първите пуснати бройки 91-ва година март месец.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 02 Май 2018, 20:44

Две каси бира и от мен,ама не забрававяй,че това е панаир от световно, тогава ниво,а не квартален магазин.Тогава въобще не съм си и помислял,че съм фен или разбирач на фирмата,беше нещо от космоса.Само си помислих,че такава кола никога не бих могъл да притежавам.Обявената цена беше около 68 000, или нещо такова лева.Един двустаен апартамент беше около 14000,и си беше космическа цена.При заплати около 126 лева на месец...е-ех,човече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 02 Май 2018, 20:44

BaDxBoY написа:
Benord написа:
BaDxBoY написа:

То 91ва влиза в производство, тия в Пловдив явно ще са били от тоя филм

Изображение

Аз съм готов да заложа 2 каси бира и кило пъстърма, че това е невъзможно. Първата ми кола беше е36 и знаех на 101% че беше от първите пуснати бройки 91-ва година март месец.
да ти давам адрес и да ми пращаш нещата
http://www.realoem.com/bmw/enUS/select? ... d=19891200

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 02 Май 2018, 20:49

https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(E36)
4-door sedan/saloon, sold from 1990 to 1998.[8]
2-door coupé, sold from 1991 to 1999.
2-door convertible, sold from 1993 to 1999. A Baur "Top Cabriolet" conversion was also available.
5-door estate/wagon (marketed as "Touring"), sold from 1994 to 1999.
3-door hatchback (see BMW 3 Series Compact), sold from 1993 to 2000.[9]
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Май 2018, 20:53

Ефекта Мандела в действие , типичен пример с Е36 в случая . Може би не документиран до момента , което може би налага да бъде описан както са описани и фикснати хиляди други .
....Ефектът на Мандела е феномен, свързан с колективната памет. При него много хора помнят определено събитие различно от начина, по който го описва официалната история. Мнозина се кълнат, че са виждали с очите си и са учили в училище и в университета съвсем различни от общоприетите и доказани от науката неща. Ефектът на Мандела прилича на колективна лудост....
https://www.youtube.com/watch?v=nkESouBMVxM
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 02 Май 2018, 20:57

host написа:
BaDxBoY написа:
Benord написа:
BaDxBoY написа:

То 91ва влиза в производство, тия в Пловдив явно ще са били от тоя филм

Изображение

да ти давам адрес и да ми пращаш нещата
http://www.realoem.com/bmw/enUS/select? ... d=19891200

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Изображение

И ти докато я поръчаш и ти дойде до България стана 1990. Панаира ще да е бил лятото на 1989, тоест тук има някаква конспирация :lol:
The E36 was launched in October 1990, и то надали поне първите месеци е имало в България такава, щом моята март 91-ва е била от първите влезнали тук.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 02 Май 2018, 21:08

А ве всичко хубаво колеги, но това някаква гавра ли е? Много ми харесва модела (Е36) особено купе с М пакет...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Май 2018, 21:17

BAUR се води
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Май 2018, 21:23

Benord написа:
BaDxBoY написа:

Изображение

Това нътцки май е по-д-бре да спреш да го използваш толкова уверено, особено когато грешиш:
https://www.bmwinfo.com/23380.html
Само в един сайт попаднах, че има някакво начало през 12-ти месец 1989-та. Та да се казва на това 89-та си е грешно. В Немското мобиле няма нито една 89-та Е36, та най-вероятно просто си видял на есенния панаир, но не са се продавали още.
Навсякъде ги дават 90-та - 2000-та.
Иначе темата най-сетне отиде в посоката в която трябваше - към БМВ и нищо друго. :yes: :mhihi:
Между другото, хубава Е30 и Е36 в Германия струва колкото Е90, а някои бройки и колкото Ф30. :shock: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Май 2018, 1:38

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата