Парламентарни избори 2022 - анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате

Анкетата свършва на 03 Окт 2022, 9:11

Продължаваме промяната
47
30%
ГЕРБ
15
10%
БСП
3
2%
ДПС
3
2%
ДБ
24
15%
ИТН
4
3%
Глас народен
1
1%
Изправи се България
0
Няма гласували
Възраждане
16
10%
Български възход
7
4%
ВМРО
1
1%
Атака
1
1%
Друга партия
2
1%
Не подкрепям никого.
19
12%
Няма да гласувам.
14
9%

Общо гласове : 157

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Парламентарни избори 2022 - анкета

Мнение от ivoo » 03 Окт 2022, 15:53

zAcK написа:Гледам данните от гласуването и се чудя. Как така почти никой не гласува за ГЕРБ в чужбина?
Само тука гласуват за тях. И почвам да си мисля, че има страшно много вот на заставене насила + яко в схемата... :help:
Та пак да кажа. Страшно племе сме...

Все още немалък брой българи със скромно ментално канче си наливат и сърбат от попарата нискоинтелигентни идеи на ПП и гласуват за втора употреба околохарвардски лауреати.бч

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Окт 2022, 18:05

Днес гледах данните за преброяването, ми с 850к хора по-малко, то като се отрази това в списъците + много хора не са БГ, да не се окаже че % гласували е над 50% /от реалните възможни гласове/ и реално това да е отражението на вота в БГ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 03 Окт 2022, 19:59

bum_bum написа:
ID A написа:
bum_bum написа:В моите очи гладуването за някой от настоящите представлява легитимиране на всичките безобразия, които са направени през годините. Е, аз отказвам да го направя. Няма как директно да отида да заявя, че Жълтите павета и Графа ми харесват, защото ако е бил някой друг са щели да са по-зле.

Чудесно. Значи вярваш, че някой друг ще се справи по-добре. Ами гласуваш за него. Щом не гласуваш няма защо да се оплакваш. Мълчанието е знак за съгласие.

Не. Не вярвам, че някой от представените на избори би се справил по-добре. Защото те не напират да влязат в парламента и да съставят правителство за да работят, а за да крадат. Всичките. Без изключение. Всеки един от тях по един или друг начин по едно или друго време е бил намесен във властта и не се е справил. Същата ситуация като полицаи, митничари и лекари дори ако щеш. Никой не напира да го работи това заради самата работа, а защото се печелят едни пари нерегламентирано.

Мълчанието не е знак на съгласие, а на протест.

Имаше днес във фейса един текст- искам 5 яйца, но ако може да си избера. Чудесно - ето ви 5 яйца и избирайте. Ако са яйца никой няма да го сметне за нормално. Но щом е за парламент всичко е ОК.

:yes: Не смяташ ли, че всичко това освен че е абсолютна реалност е и твърде очевадно. А някакси за толкова години почти безгранични възможности за бизнес, развитие и подарено ноухау(все пак не откриваме топлата вода) хората масово дават за пореден път един и същи глас, имена на партии и обещания са просто за цвят. На мен ми е абсолютна загадка и вече не виждам никаква светлина в края на тунела даже и преди него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Окт 2022, 7:53

То се оказва, че ПП всъщност си е БСП.
Просто пенсионерите припознаха ПП, след като онези на практика ги купиха.
Стара схема си е това, вижда се, че пенсионерите по принцип са най-дисциплинирани, първи са , когато дойде време да се плати ток, вода, данъци и съответно са най-активни при гласуване.
И как ще купиш законно тази армия от гласуващи?!
Поне 10 човека пенсионери знам, които преди са гласували за БСП, както и за ГЕРБ и сега всичките са за ПП.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Окт 2022, 8:19

Трябва по-модерно да се изразиш - яхване на протестния вот. :mhihi: Вчера една пенсионерка ми затвърди думите ти. С мъжа и гласували за ПП, а преди това гласуваха за Бойко. ПП им вдигнали пенсиите колко пъти, а Бойко нищо не им бил дал. Казвам ти го 1:1 както ми го каза тя. Колко още като нея има...за мен точно такива обясняват силните проценти на Петков, след като масово чувахме недоволство срещу него. Просто пенсионерите този път изоставиха партията майка и малка част от тях герб.
Сега като гледаме резултатите от преброяването, май пенсионерите ще имат все по-голяма тежест в изборите, понеже както написа Зак, от тия 850 000 стопени, само 100 и колко хиляди бяха в работоспособна възраст. Та не е изненада и напъните на Пулев за политиката да се изразяват в лозунги, че му било мъчно за пенсионерите и бил гневен. :mhihi: То и на нас ни е мъчно, ние също имаме роднини пенсионери, но не е в това въпроса.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 04 Окт 2022, 9:37

Сега лъжците и престъпниците в парламента от всякакви партии ще трябва да работят заедно и да се обичат.. Или пък да се махат... :mhihi:
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 04 Окт 2022, 9:43

Те новите пенсии тепърва ще излизат и доста хора ще са разочаровани.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 04 Окт 2022, 10:00

vixx написа:Възраждане са втори в Чикаго. Това като отговор на въпроса защо смятам, че е по-добре хората, живеещи извън страната да не гласуват.
Ако някой се е обидил от мнението ми се извинявам, възможно (вероятно) е изобщо да не съм визирал него, а мнозинството от което той вероятно не е част.

Еми не е редно да гласуват... Аз също съм на мнение, че имигрантите с български паспорти просто не е редно да имат право на глас! Също имам приятели в Чикаго, те са там от 20г и нямат намерение да се връщат, но все още се опитват да се водят като "патриоти" и все още гласуват на български парламентарни избори! Къде е логиката и справедливо ли е те да имат право да решават и моята съдба...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 04 Окт 2022, 10:02

42% ДПС в Търговище - Шумен, Разград, Кърджали същото долу горе. Сега ще ни управляват, уволняват и назначават полуграмотни активисти на партията. И това е от мързела и безхаберието на хората които не отидоха да гласуват. Срам, срам, срам :banghead: Събудете се българи. Мен не ме бърка, имам си някакъв бизнес, живея извън града. Но утре като уволнят на бай Хой жена му от някоя общинска фирма и назначат турско говоряща без образование даже, на нейно място, същия бай Хой много ще реве. Обаче неделята си е чесъл г.. за и бъркал в носа.
Аз съм 100% за задължително гласуване. Иначе глоба 200 кинта примерно. Справка - Австралия.
И защо някой от Турция или където и да е, ще има право да ми определя аз как ще живея.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 04 Окт 2022, 10:19

mr_petroff написа:42% ДПС в Търговище - Шумен, Разград, Кърджали същото долу горе. Сега ще ни управляват, уволняват и назначават полуграмотни активисти на партията. И това е от мързела и безхаберието на хората които не отидоха да гласуват. Срам, срам, срам :banghead: Събудете се българи. Мен не ме бърка, имам си някакъв бизнес, живея извън града. Но утре като уволнят на бай Хой жена му от някоя общинска фирма и назначат турско говоряща без образование даже, на нейно място, същия бай Хой много ще реве. Обаче неделята си е чесъл г.. за и бъркал в носа.
Аз съм 100% за задължително гласуване. Иначе глоба 200 кинта примерно. Справка - Австралия.
И защо някой от Турция или където и да е, ще има право да ми определя аз как ще живея.

+1
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 04 Окт 2022, 12:01

mr_petroff написа:42% ДПС в Търговище - Шумен, Разград, Кърджали същото долу горе. Сега ще ни управляват, уволняват и назначават полуграмотни активисти на партията. И това е от мързела и безхаберието на хората които не отидоха да гласуват. Срам, срам, срам :banghead: Събудете се българи. Мен не ме бърка, имам си някакъв бизнес, живея извън града. Но утре като уволнят на бай Хой жена му от някоя общинска фирма и назначат турско говоряща без образование даже, на нейно място, същия бай Хой много ще реве. Обаче неделята си е чесъл г.. за и бъркал в носа.

Съгласен съм, тия половина едно изречение на български не могат да сглобят :banghead: С превод трябва да гласуват :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Окт 2022, 15:18

+++
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 04 Окт 2022, 15:21

Смятате ли, че ще има отново избори ? Масово се говори, че правителство няма да бъде създадено и пак ще се гласува. Според мен, ще се състави правителство този път и лека полека ще я приключват тая държава. Всеки лека полека гледа как да се изолира или да бяга към чужбина. Работя в МВР и 90% от колегите ми са пред пенсия и нямат търпение да мине още година-две и да се махнат. 10-те процента от млади, които сме в момента са или заради далаверата на работа, или щото не могат да завият крушка дори. От сутринта се смея на колега униформен полицай, не може да си сложи връзките на кубинките и се отказа да ги слага :lol:
Последна промяна BaDxBoY на 04 Окт 2022, 15:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Окт 2022, 15:23

И аз мисля, че ще има. Трябва да стане някаква супер открито педалска коалиция с тези резултати. Пролетта пак :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Окт 2022, 18:59

BaDxBoY написа:Смятате ли, че ще има отново избори ? Масово се говори, че правителство няма да бъде създадено и пак ще се гласува.

Според мен ще има на всяка цена. Вече са дали дати на които ще бъдат обявени разни евро проекти. Такива май няма ако няма правителство.

Без правителство не могат да крадат и за тия две години една камара пари пропуснаха да гепят та ще са готови на всякакви компромиси и уговорки.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата