Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Последната страница кефи...Браво!
Мачкайте наред, но не само във форума, а и на живо. Само така може да си върнем частично свободата.
Колегата с боксера по-назад, ме подсети с тези дезинфектанти, каква суетщина се вихри. Като ми се струпат на входа на магазина, да си църкат по ръцете и да демонстрират какви хигиенни навици имат, направо ми се гади. После подминават рафта с краставици и марули, щото сигурно били пълни с нитрати. Шели да ходят у гръцко, че там рибата била прясна, не като тук замразена. Ако видят косъм в супата, са готови да обърнат масата в заведението. Нищо, че е нещо, което влиза от входа и излиза от захода.
Обаче, да си инжектират живак директно в кръвния поток и разни други тежки метали и алуминий, който директно се насочва към мозъчната кора - няма проблеми, даже препоръчват. Това е пълен нонсенс.
И друго се сетих от предни публикации.
Да карате с 300 по писта не ви е страх. Да изпреварвате с мотор на задна гума не ви е страх. Парашути, рафтинг и прочее екстремни спортове, както и от лавини по ски пистите не ви е страх.
Обаче, да не ви текне сопола се уплашихте.
Мачкайте наред, но не само във форума, а и на живо. Само така може да си върнем частично свободата.
Колегата с боксера по-назад, ме подсети с тези дезинфектанти, каква суетщина се вихри. Като ми се струпат на входа на магазина, да си църкат по ръцете и да демонстрират какви хигиенни навици имат, направо ми се гади. После подминават рафта с краставици и марули, щото сигурно били пълни с нитрати. Шели да ходят у гръцко, че там рибата била прясна, не като тук замразена. Ако видят косъм в супата, са готови да обърнат масата в заведението. Нищо, че е нещо, което влиза от входа и излиза от захода.
Обаче, да си инжектират живак директно в кръвния поток и разни други тежки метали и алуминий, който директно се насочва към мозъчната кора - няма проблеми, даже препоръчват. Това е пълен нонсенс.
И друго се сетих от предни публикации.
Да карате с 300 по писта не ви е страх. Да изпреварвате с мотор на задна гума не ви е страх. Парашути, рафтинг и прочее екстремни спортове, както и от лавини по ски пистите не ви е страх.
Обаче, да не ви текне сопола се уплашихте.
BMW_POWER написа:Georgi_G написа:Тъкмо ми изпратиха нещо. Поинтересувайте се, коя е компанията PPD и с какво се занимава софийския и офис. А ако имате познати там, попитайте, дали и с какво са имунизирани.
Имам двама познати там - единият си сложи АстраЗенека мисля, а другият проповядва да сложим розовите очила и да си живеем живота, все едно нищо не се случва. Относно PPD - доколкото съм запознат се занимават с клинични проучвания. Ти какво си намерил?
Не топло, а направо горещо. "Клинични проучвания"

Mного искам някой да ми обясни,това какво общо има с вирусите? https://eurocom.bg/new/novi-merki-v-grt ... bCJpQas5jU
Колкото и да се самонавивате, антиваксърството идва от страх, който пък идва от незнание и некомпетентност. Носи се измислена информация, само и само да си валидирате решението между вас си, щото ви е яд, че ваксърите си живеем живота 

arnold написа:Mного искам някой да ми обясни,това какво общо има с вирусите? https://eurocom.bg/new/novi-merki-v-grt ... bCJpQas5jU
Хората се връщат към нормалността

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тук с едно мнение изобщо не мога да се съглася, а именно, че нежелаещите да се ваксинират демонстрирали това и сочели с пръст другите все едно било гей парад. Ами точно обратното е ПРИ НЯКОИ ваксинирани. Почват и обясняват колко са безотговорни другите и тем подобни. Ваксинирайте се колкото искате, не съм прочел някой да напише ти защо се ваксинираш, не трябваше или нещо такова. Просто нещата се изострят защото вашето решение сте го взели, а ние сме пас и по всяко едно време може да минем от вашия отбор, ама вие от нашия вече не можете. Това някак всява раздор у някои хора и се почва едно безкрайно лаене срещу другия "вид".
Майка ми работи в голям завод като счетоводител и си е като заместник главен като е там от...35 години. Шефката е единствената ваксинирана от целия отдел и не желае да говори с никой, гледа ги на кръв защото нали са един вид...различни.
Ами хубаво, ама и в целия завод от 900 човека били ваксинирани някаква мизерна част от сорта на 60 ли каза като сметнеш, че едната част ще са се ваксинирали за да ходят някъде. Самата шефка това според мен и е причината, понеже тя си ходи редовно извън страната и на рок концерти из Европата и т.н.
Щяла да им организира екскурзия на целия отдел както предишни години, но тази година казала ЗА НАКАЗАНИЕ, че не се ваксинирате няма.
Е, това какво е? Не е ли натиск? Шефът ти постоянно да прави демонстрации, че не си ваксиниран. Не съм чул НИТО ЕДИН случай когато неваксинирани правят нещо подобно към ваксинираните. И това започва вече много да ни разделя, но то кога ли сме били обединени, освен 94-та на световното.
Сега тоя новия щам Мю ли беше какъв беше, който за пръв път май в Колумбия го откриха, вече наброил 4 случая в Гърция. Отдавна всички производители на ваксини бият тъпана, че ще се появи нов щам за който няма да имат ваксини, но ще измислят, на Пфайзер ли директора беше казал в рамките на три месеца.
Не съм с медицинско образование, не искам да цитирам куп доктори, които са с моето мислене, но като средно интелигентен не мога да не си задавам куп въпроси относно тези неща. И съм влезнал в тоя форум понеже се чувствам едно цяло с другите с емблемата с перката като не ми е приятно да се делим на ваксинирани и не! Сложете край на това вече. Пак си спорете, пак се аргументирайте, но не се нападайте лично, понеже това е избор и който иска нека се ваксинира.
Между другото покрай тоя Мю плъзнаха тези, че по време на пандемия не трябвало да се ваксинират хората, понеже това водело до непрестанни мутации. Не знам доколко е така, но ако може някой запознат да обясни защото аз не съм компетентен. И пак според същите тези хора е трябвало още в началото да на затварят всички млади и ученици, а напротив, а само старите хора и препоръки към тези със заболявания да спазват дистанция, така е щяло много по-лесно да премине.
Аз две седмици след тая делта нещо се тръшнах от вчера с температура, болки в корема и ми обясняват, че можело да е следствие на короната защото някои го карали това по време на нея или непосредствено след. Синът и той се тръшна по същия начин, само женските у нас не са още.

Майка ми работи в голям завод като счетоводител и си е като заместник главен като е там от...35 години. Шефката е единствената ваксинирана от целия отдел и не желае да говори с никой, гледа ги на кръв защото нали са един вид...различни.

Щяла да им организира екскурзия на целия отдел както предишни години, но тази година казала ЗА НАКАЗАНИЕ, че не се ваксинирате няма.

Сега тоя новия щам Мю ли беше какъв беше, който за пръв път май в Колумбия го откриха, вече наброил 4 случая в Гърция. Отдавна всички производители на ваксини бият тъпана, че ще се появи нов щам за който няма да имат ваксини, но ще измислят, на Пфайзер ли директора беше казал в рамките на три месеца.

Между другото покрай тоя Мю плъзнаха тези, че по време на пандемия не трябвало да се ваксинират хората, понеже това водело до непрестанни мутации. Не знам доколко е така, но ако може някой запознат да обясни защото аз не съм компетентен. И пак според същите тези хора е трябвало още в началото да на затварят всички млади и ученици, а напротив, а само старите хора и препоръки към тези със заболявания да спазват дистанция, така е щяло много по-лесно да премине.
Аз две седмици след тая делта нещо се тръшнах от вчера с температура, болки в корема и ми обясняват, че можело да е следствие на короната защото някои го карали това по време на нея или непосредствено след. Синът и той се тръшна по същия начин, само женските у нас не са още.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Тва е прекалено добро за да не го пусна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Top Gun Maverick написа:Пак си спорете, пак се аргументирайте, но не се нападайте лично, понеже това е избор и който иска нека се ваксинира.

Ваксините за Ковид не са нито нови, нито са създадени бързо. Проучването на РНК ваксини и тестването в хора започва от 2008 година, а на векторни - от 2003 година (вижте списъка с клинични проувания). След SARS и MERS Коронавирусите от този тип са проучени детайлирано, знае се каква е ролята на шипчестия белтък и е тестван като основа на ваксина. Тези данни са обобщени в един обзор от 2016 година (препратката долу), а успешна векторна ваксина срещу SARS (вариант 2005 г) е тествана още преди 2019 г. Така че реално ваксините за Ковид са проучвани повече от десетилетие преди да се приложат по време на настоящата пандемия, просто са адаптирани към конкретния причинител.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27712626/
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Spunky написа:Колкото и да се самонавивате, антиваксърството идва от страх, който пък идва от незнание и некомпетентност. Носи се измислена информация, само и само да си валидирате решението между вас си, щото ви е яд, че ваксърите си живеем живота
Ваксърите (Използвам същата лексика нарочно) тогава да не би да ги е страх от останалите ?
И изобщо, кой ги излъга тия хора, че всякакви мерки ще паднат, ако всички се ваксинират ?
Нищичко подобно не се и планира и няма и да се случи.
И впрочем, силно ви препоръчвам да си купите и изчетете някои и други учебници по вирусология. Аз поне тая работа я направих още миналата година, за да имам идея за какво иде реч.
А и да не забравяме масовата ваксинация в Москва от едра шарка, която е довела до брутално бързо мутиране на въпросната - точно същото, което се случва в момента, но в глобален мащаб. Това ви е доказателството, какво се случва при масова ваксинация. Случаят е в учебниците.

Направете си лична достоверна статистика (око да види ръка да пипне ) . Кой колко хора познава заболели (много важно уточнение) , колко са го прекарали леко тежко и т.н. , починали , заболели след и въпреки ваксинация както и леко или тежко изкарали . Аз си я правя отдавна и няма общо ама съвсем нищо общо с телевидението сеещо апокалиптични сценарии . Та последно приятел от повече от 30 години , бяхме активни спортисти с елитна подготовка , дву и триразови тренировки , краткосрочни и дългосрочни програми и подготовки за състезания и т.н. Та човека два месеца след пълна ваксинационна програма е в болница с ковид и вероятно усложнение с пневмония . Аз знам причината тривиална е и Джордана я обясни малко по-горе . Другия приятел от същото това време заедно бяхме тогава в момента е с ковид за пръв път , без ваксинация и е пей сърце . Друго , масово познати се лекуват в началото ако го хванат навреме с препарат отдавна заклет като негоден да свърши работа , че даже почти целия град си го ползва масово и отзивите са положителни на огромен процент даже и дозата си знаят , лекари са разпространили схемата , да не каже някой , че е ала бала , нали
. И Бум Бум е абсолютно прав и здраво стъпил на земята и още няколко нормално мислещи. А за подвеждане под отговорност за умишлено заразяване има обаче и такава за всяване на страх и паника на общодържавно ниво и е свързано с националната сигурност , това някак си не се обсъжда и главата е яко забита в пясъка
.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
cod-cdbp написа:И изобщо, кой ги излъга тия хора, че всякакви мерки ще паднат, ако всички се ваксинират ?
Нищичко подобно не се и планира и няма и да се случи.
Оня ден влизам във Фейсбука и гледам на един приятел някакви излияния и обръщения към неваксинираните "Не ви ли омръзна, ще носим заради вас маски, докато ни изпаднат мустаците....".
Наистина си вярват, че ние сме виновни за всичко.
vladobate написа:А за подвеждане под отговорност за умишлено заразяване има обаче и такава за всяване на страх и паника на общодържавно ниво и е свързано с националната сигурност , това някак си не се обсъжда и главата е яко забита в пясъка.
В държавата отдавна няма самостоятелна мисъл, всичко се диктува от запада.
..........
Ще напиша за мое лично наблюдение и статистика, въз основа на хора, които съм разпитвал, които по техни думи са го карали тежко и с последствия. Разпитвал съм абсолютно всеки, който ми се е оплакал, било то близък или познат. Последният е от тази сряда. Добър приятел, който не бях виждал отдавна, под 40г.
Абсолютно всички(100%) са започнали по два антибиотика и още един куп лекарства при първите симптоми. Както искате го разбирайте.
Питайте и вие някой и ще видите.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
vladobate написа:Направете си лична достоверна статистика (око да види ръка да пипне ) . Кой колко хора познава заболели (много важно уточнение) , колко са го прекарали леко тежко и т.н. , починали , заболели след и въпреки ваксинация както и леко или тежко изкарали . Аз си я правя отдавна и няма общо ама съвсем нищо общо с телевидението сеещо апокалиптични сценарии . Та последно приятел от повече от 30 години , бяхме активни спортисти с елитна подготовка , дву и триразови тренировки , краткосрочни и дългосрочни програми и подготовки за състезания и т.н. Та човека два месеца след пълна ваксинационна програма е в болница с ковид и вероятно усложнение с пневмония . Аз знам причината тривиална е и Джордана я обясни малко по-горе . Другия приятел от същото това време заедно бяхме тогава в момента е с ковид за пръв път , без ваксинация и е пей сърце . Друго , масово познати се лекуват в началото ако го хванат навреме с препарат отдавна заклет като негоден да свърши работа , че даже почти целия град си го ползва масово и отзивите са положителни на огромен процент даже и дозата си знаят , лекари са разпространили схемата , да не каже някой , че е ала бала , нали. И Бум Бум е абсолютно прав и здраво стъпил на земята и още няколко нормално мислещи. А за подвеждане под отговорност за умишлено заразяване има обаче и такава за всяване на страх и паника на общодържавно ниво и е свързано с националната сигурност , това някак си не се обсъжда и главата е яко забита в пясъка
.
И аз имам същите наблюдения. В добавка на това бих искал да спомена и пропагандата, която се шири, че едва ли не, ако си го карал, нямаш имунитет за бъдещо заразяване. Масово гледам изкарали го ходят да се боцкат, което ако някой прочете гореспоменатата книга за вирусите и ваксинирането ще разбере, че е абсурдно. Аз си правя моя статистика и досега не познавам човек изкарал два пъти ковида. Чувам отвсякъде за такова животно, ама все някой дето имал положителен тест и го бил искарал леко, ама след месеци пак и тежко. Абе и аз януари месец имах положителен ПСР и скучах вкъщи две седмици. СЛед два месеца правих тест и имах абсолютна 0 антитела. И до ден днешен си знам,ч е не съм го карал. Ама познавам хора точно като мен, които не са си правили антитела и гордо заявяват, че са го прекарали безсимптомно.
А същевременно хора, които знам, че са го изкарали не се разболяват, дори и знам за контактни. Даже сопола им не теква. И да, може би има хора, които не изграждат добри антитела, но те имат разни други проблеми. Самият организъм е създаден така, че след сблъсъка с тази болест е подготвен. Иначе нямаше да сме на Земята от стотици хиляди години.
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Ganchev__ на 04 Сеп 2021, 11:16, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По отношение на спортът нека правим разлика между професионален спортист и аматьор.
Коренно различни неща са.
Професионалния спорт изисква резултати, които са постижими при екстремни за тялото натоварвания. Това изтощава на първо място имунната система. После голяма част от другите органи, стави и т.н. Тия хора не тренират за здраве, а за висок резултат. Те не са пример за здравословен начин на живот.
Препаратите, които подобряват възстановяването, мускулният синтез и аеробният капацитет вредят на повечето органи. От там и смъртността при спортистите, които изглеждат в перфектна физическа форма.
На другия полюс са любителите, които вярват, че тренират, а всъщност само губят време във фитнеса без никаква съществена здравословна полза поради недостатъчното натоварване, което получават.
И остава една група, която има разумна физическа активност с баланс между натоварване и възстановяване, което осигурява оптимален мускулен синтез, поддържане на стави и сухожилия в оптимална форма и носи съществени здравословни ползи.
Коренно различни неща са.
Професионалния спорт изисква резултати, които са постижими при екстремни за тялото натоварвания. Това изтощава на първо място имунната система. После голяма част от другите органи, стави и т.н. Тия хора не тренират за здраве, а за висок резултат. Те не са пример за здравословен начин на живот.
Препаратите, които подобряват възстановяването, мускулният синтез и аеробният капацитет вредят на повечето органи. От там и смъртността при спортистите, които изглеждат в перфектна физическа форма.
На другия полюс са любителите, които вярват, че тренират, а всъщност само губят време във фитнеса без никаква съществена здравословна полза поради недостатъчното натоварване, което получават.
И остава една група, която има разумна физическа активност с баланс между натоварване и възстановяване, което осигурява оптимален мускулен синтез, поддържане на стави и сухожилия в оптимална форма и носи съществени здравословни ползи.